Dombvidék Kosárközösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

Magyar zöldséget, gyümölcsöt, mézet és szörpöket hozok termelőktől.
Tenkes-Ónodi Krisztina és Tenkes László, a Becskei Csoda Jó termékek készítői vagyunk. A Nógrád megyei Becske községben 2013-ban kezdtük meg őstermelői és kistermelői tevékenységünket azzal a kívánsággal, hogy a hobbink és a megélhetésünk ötvözése révén számos embe ... (tovább)
Friss kecskesajt
Öt hektáron termesztünk málnát, szedret, sárgabarackot és homoktövist. Alkalmanként kirándulunk a szamóca, paradicsomtermesztés irányába, saját lekvárt és ketchup-öt állítunk elő. Termékeinket cak feldogozva érheted el, friss gyümölcsöt már nem árulunk. Minden gyümölcs ... (tovább)
A Diverzitás Közhasznú Alapítvány létrehozott egy szociális kertet Gödöllőn, Holdvilág szociális kert néven, amely munkalehetőséget és fejlesztési lehetőséget biztosít fogyatékkal élők, megváltozott munkaképességűek, alacsony iskolai végzettségűek részére. Az ökológ ... (tovább)
Növény függő, vállalkozó anyukaként próbálgatom első szárnycsapásaimat családi kertünkben, Gödöllőn. Szeretném minél fentarthatóbban élvezni, leszüretelni és feldolgozni a kert adta kincseket. Fűszerek, gyümölcsök, virágok... Minden amihez kedvem támad és amit a kert is ... (tovább)

Mottónk: egészségeset, frisset, ízleteset.

Harmadik generációs méhész vagyok, általában 30-40 méhcsaláddal dolgozom. A méz mellett termelek egyéb méhészeti termékeket is: virágport, propoliszt, a méhviaszból pedig gyertyákat készítek.
A Nefelejcs kártyajáték és szinező megálmodója és tulajdonosa vagyok. Két népviseletes kártyacsomagom van Kárpát-medence térképpel, és egy 20 rajzos szinezőm. A termékeimmel játékos módon észrevétlenül megtanulhatóak a viseletek jellemzői, és elhelyezkedésük a Kárpát-m ... (tovább)

Kedves Látogatóm 2010 őszén azzal a céllal kezdtem el gyümölcslevekkel foglalkozni, hogy családomat és később barátainkat is ellássam PRÉMIUM minőségű cukor, édesítő, tartósítószer mentes italokkal. Az emberek arcán kóstolás után megjelenő arckifejezés megerősített ... (tovább)

Családi gazdaságunkban főként vegyszermentes édesburgonya termesztéssel foglalkozunk.
Kucserák Orsolya vagyok, kertész szakirányú agrármérnökként végeztem. A diploma megszerzése után évekig az állami szférában dolgoztam, ahol nem igazán találtam a helyemet. Folyamatosan azt éreztem, hogy nekem mégiscsak a mezőgazdaságban vannak feladataim. Ezt az is bizonyítja, ... (tovább)
Fürjeket tartunk és tojásaikból finom ínyencségeket készítünk!
Zerowaste és baba-mama témakörben készítem textil termékeimet itthon dolgozó nagycsaládos édesanyaként. Találhat nálam megoldást az egyszer használatos csomagolóanyagok kiváltására bevásárláshoz, csomagoláshoz és otthon tároláshoz, illetve praktikus és hasznos kiegészítő ... (tovább)
Magamról: Nagy Eszter vagyok, A Neo Nature Cosmetics alapítója és termékfejlesztője, gyakorló natúr kozmetikus. Az egészség, a testi-lelki egyensúly és a szépség elválaszthatatlan egységet jelentenek számomra. Kozmetikusként,10 éves szakmai gyakorlatom alatt, a holisztikus és t ... (tovább)
Színésznő, énekesnő, mesekönyvíró vagyok. Fogadjátok olyan szeretettel a könyveimet, mint ahogy én írtam!

Műhelyünk 2019. szeptemberében kezdte el a gyártást Gödöllőn. Prémium minőségű, 100% adalékanyagmentes (glutén, laktóz, szója), száraz kolbászokat, snackeket és szalámikat gyártunk sertés és szürkemarhából.

Őstermelői Paradicsom palántákkal foglalkozunk. Feldolgozásra szánt (befőző, aszalni való, sűrítménynek való stb.), determinált növekedésű, balkon, koktél és folytonnövő palánták állnak kedves vásárlóink rendelkezésére. Palántáink termőföld, komposzt és marhatrá ... (tovább)

chili, fűszernövények, feldolgozott termékek, zöldségfélék vannak a kínálatomban
Rab Ádám, okleveles gazdasági agrármérnök, fiatal gazda vagyok. Laskagomba termesztéssel 2016 óta foglalkozom, ami nem csak a munkám, hanem a szenvedélyem is. A nagyüzemi tömegtermelés nem mindig válik a termék előnyére, célom, hogy az én "kiskertemben" növő gombák egytől egyi ... (tovább)
Zöldségkrémeket/vegán pástétomokat, kész lecsót, szószokat (vadas, mexikói), lekvárokat, savanyúságokat, lekvárokat készítek turai kertem terméseiből.

Sertéshúsból készült termékeket és kovászos kenyeret, élesztős kalácsokat tudok hozni a kedves vásárlóknak.

Rólunk: Virágh István pék és felesége, Virágh-Kárpáti Ildikó cukrász a Galgafarm Szövetkezet tagjaként Galgahévizen, 2010-óta az itt felépült kézműves Bio pékműhelyben saját, önálló sütést folytatnak. A farmtól 1,5 km-re lévő közeli Ökofaluban telepedtek le, és ebb ... (tovább)