Dombvidék Kosárközösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

Magyar zöldséget, gyümölcsöt, mézet és szörpöket hozok termelőktől.
Tenkes-Ónodi Krisztina és Tenkes László, a Becskei Csoda Jó termékek készítői vagyunk. A Nógrád megyei Becske községben 2013-ban kezdtük meg őstermelői és kistermelői tevékenységünket azzal a kívánsággal, hogy a hobbink és a megélhetésünk ötvözése révén számos embe ... (tovább)
Öt hektáron termesztünk málnát, szedret, sárgabarackot és homoktövist. Alkalmanként kirándulunk a szamóca, paradicsomtermesztés irányába, saját lekvárt és ketchup-öt állítunk elő. Termékeinket cak feldogozva érheted el, friss gyümölcsöt már nem árulunk. Minden gyümölcs ... (tovább)
A Diverzitás Közhasznú Alapítvány létrehozott egy szociális kertet Gödöllőn, Holdvilág szociális kert néven, amely munkalehetőséget és fejlesztési lehetőséget biztosít fogyatékkal élők, megváltozott munkaképességűek, alacsony iskolai végzettségűek részére. Az ökológ ... (tovább)
Növény függő, vállalkozó anyukaként próbálgatom első szárnycsapásaimat családi kertünkben, Gödöllőn. Szeretném minél fentarthatóbban élvezni, leszüretelni és feldolgozni a kert adta kincseket. Fűszerek, gyümölcsök, virágok... Minden amihez kedvem támad és amit a kert is ... (tovább)
Köszöntök minden èrdeklődőt, vàsàrlót! Kovàcs Niki vagyok, egyedi kèzműves ajàndèktàrgy megàlmodó. Eredeti szakmàm bőrdíszműves, amit 2000-ben vègeztem el, közèpiskolai tanulmànyaim keretein belül, így jött a táskák, neszeszerek ès egyèb ajándèkok megvarrása, kèsz ... (tovább)
Harmadik generációs méhész vagyok, általában 30-40 méhcsaláddal dolgozom. A méz mellett termelek egyéb méhészeti termékeket is: virágport, propoliszt, a méhviaszból pedig gyertyákat készítek.
A Nefelejcs kártyajáték és szinező megálmodója és tulajdonosa vagyok. Két népviseletes kártyacsomagom van Kárpát-medence térképpel, és egy 20 rajzos szinezőm. A termékeimmel játékos módon észrevétlenül megtanulhatóak a viseletek jellemzői, és elhelyezkedésük a Kárpát-m ... (tovább)

Kedves Látogatóm 2010 őszén azzal a céllal kezdtem el gyümölcslevekkel foglalkozni, hogy családomat és később barátainkat is ellássam PRÉMIUM minőségű cukor, édesítő, tartósítószer mentes italokkal. Az emberek arcán kóstolás után megjelenő arckifejezés megerősített ... (tovább)

Fürjeket tartunk és tojásaikból finom ínyencségeket készítünk!
Zerowaste és baba-mama témakörben készítem textil termékeimet itthon dolgozó nagycsaládos édesanyaként. Találhat nálam megoldást az egyszer használatos csomagolóanyagok kiváltására bevásárláshoz, csomagoláshoz és otthon tároláshoz, illetve praktikus és hasznos kiegészítő ... (tovább)
Magamról: Nagy Eszter vagyok, A Neo Nature Cosmetics alapítója és termékfejlesztője, gyakorló natúr kozmetikus. Az egészség, a testi-lelki egyensúly és a szépség elválaszthatatlan egységet jelentenek számomra. Kozmetikusként,10 éves szakmai gyakorlatom alatt, a holisztikus és t ... (tovább)
Nagy Kornélia vagyok. Itt születtem és azóta is itt élek Gödöllőn. Egy olyan alkotási formával ismerkedtem meg, mely sokak tetszését elnyeri, így azt gondoltam, lehetővé teszem, hogy az általam készített termékek megvásárolhatóak legyenek. Pontozásos technikával, akril fest ... (tovább)
Színésznő, énekesnő, mesekönyvíró vagyok. Fogadjátok olyan szeretettel a könyveimet, mint ahogy én írtam!

Műhelyünk 2019. szeptemberében kezdte el a gyártást Gödöllőn. Prémium minőségű, 100% adalékanyagmentes (glutén, laktóz, szója), száraz kolbászokat, snackeket és szalámikat gyártunk sertés és szürkemarhából.

Rab Ádám, okleveles gazdasági agrármérnök, fiatal gazda vagyok. Laskagomba termesztéssel 2016 óta foglalkozom, ami nem csak a munkám, hanem a szenvedélyem is. A nagyüzemi tömegtermelés nem mindig válik a termék előnyére, célom, hogy az én "kiskertemben" növő gombák egytől egyi ... (tovább)
A mi általunk forgalmazott termékek kizárólag saját sertés tartásból származott élelmiszer, amit mi a családban állítunk elő nálunk az igazi hazaias ízeket lehet megtalálni! Reméljük, hogy termékeink elnyerik tetszését és minket választ. Köszönjük előre is!

Sertéshúsból készült termékeket és kovászos kenyeret, élesztős kalácsokat tudok hozni a kedves vásárlóknak.

Rólunk: Virágh István pék és felesége, Virágh-Kárpáti Ildikó cukrász a Galgafarm Szövetkezet tagjaként Galgahévizen, 2010-óta az itt felépült kézműves Bio pékműhelyben saját, önálló sütést folytatnak. A farmtól 1,5 km-re lévő közeli Ökofaluban telepedtek le, és ebb ... (tovább)

Környezettudatos könyvkiadóként a Tóth Andi - Dobd ki a szemetest! című könyv kiadója.