Dombvidék Kosárközösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

Magyar zöldséget, gyümölcsöt, mézet és szörpöket hozok termelőktől.
A Diverzitás Közhasznú Alapítvány létrehozott egy szociális kertet Gödöllőn, SZIA kert néven, amely munkalehetőséget és fejlesztési lehetőséget biztosít fogyatékkal élők, megváltozott munkaképességűek, alacsony iskolai végzettségűek részére. A kert a Gödöllői egyetem területén találtható. Az ökológi ... (tovább)
Dombvidék Kosárközösség
Környezettudatos könyvkiadóként a Tóth Andi - Dobd ki a szemetest! című könyv kiadója.  
Kolozs Gabi vagyok.
Növény függő, vállalkozó anyukaként próbálgatom első szárnycsapásaimat családi kertünkben, Gödöllőn. Szeretném minél fentarthatóbban élvezni, leszüretelni és feldolgozni a kert adta kincseket. Fűszerek, gyümölcsök, virágok... Minden amihez kedvem támad és amit a kert is megenged...Egészségetekre! Üd ... (tovább)
Köszöntök minden èrdeklődőt, vàsàrlót! Kovàcs Niki vagyok, egyedi kèzműves ajàndèktàrgy megàlmodó. Eredeti szakmàm bőrdíszműves, amit 2000-ben vègeztem el, közèpiskolai tanulmànyaim keretein belül, így jött a táskák, neszeszerek ès egyèb ajándèkok megvarrása, kèszítèse irànti szeretetem. Ami a munkà ... (tovább)
Családi gazdaságunk 130 éve foglalkozik mezőgazdasági termékek előállításával. Jelenleg malmi búzát, olajnapraforgót és 100%- ban lebomló napraforgó fejből készült madáretetőt árusítunk.
Mi vagyunk Kata és Sanyi, Hévízgyörkön élünk és kistermelőként fürjekkel foglalkozunk.  Sanyi 25 éve, én pedig 5 éve foglalkozom tyúkok és fürjek tartásával.  Először csak hobbiként a saját magunk ellátására vágtunk bele az állattartásba, de annyira beleszerettünk, hogy egyre nagyobb létszámban jele ... (tovább)
Horváth Tamás vagyok, több mint 25 éve foglalkozom fával. A fával való munkát gyermekjáték készítőként kezdtem, majd áttértem bútor gyártásra. Pár éve a lányommal dolgozom együtt, elsősorban egyedi bútorok, belső ajtók, lépcsők tervezésével és gyártásával foglalkozunk tömörfából és más faalapú anyag ... (tovább)
A Nefelejcs kártyajáték és szinező megálmodója és tulajdonosa vagyok. Két népviseletes kártyacsomagom van Kárpát-medence térképpel, és egy 20 rajzos szinezőm. A termékeimmel játékos módon észrevétlenül megtanulhatóak a viseletek jellemzői, és elhelyezkedésük a Kárpát-medencében. ... (tovább)
Vaczó Szabinának hívnak, 4 éve vagyok kistermelő. A növények és a természet szeretete, illetve a gasztronómia iránti szenvedélyem eredménye, mondhatni házassága ez a foglalatoskodás. A magam által Csömörön és a Dunakanyarban termelt, a nyári nap áldásos sugaraival átitatott zöldségekből, gyümölcsökb ... (tovább)
Kedves Látogatóm 2010 őszén azzal a céllal kezdtem el gyümölcslevekkel foglalkozni, hogy családomat és később barátainkat is ellássam PRÉMIUM minőségű cukor, édesítő, tartósítószer mentes italokkal. Az emberek arcán kóstolás után megjelenő arckifejezés megerősített abban, hogy jó úton járunk. Saját ... (tovább)
Kovács Barna vagyok, Csengerben az alma fővárosában gazdálkodom feleségemmel és Emma kislányommal. Pár hektáron almát, szilvát, meggyet, cseresznyét termelek, a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft által tanúsítva. Már generációk óta alma termesztéssel foglalkozunk, én 2016-ban álltam át ökológia term ... (tovább)
Kurucz Viktóriának hívnak, Szadán élek és gyógynövény valamint gyümölcs termesztéssel foglalkozom. A gyógynövényekből pedig termékeket készítek: szörpöket, lekvárokat, illóolajat, virágvizet, gyógynövényes párnákat. Népszerű termékeim, a teljesség igénye nélkül: gyömbéres birs lekvár, áfonya lekvár ... (tovább)
A GAK babati tyúktelepéről származó tojásokat kínálunk bio minősítéssel, korlátozott számban.
Zerowaste és baba-mama témakörben készítem textil termékeimet itthon dolgozó nagycsaládos édesanyaként. Találhat nálam megoldást az egyszer használatos csomagolóanyagok kiváltására bevásárláshoz, csomagoláshoz és otthon tároláshoz, illetve praktikus és hasznos kiegészítőket a babaápoláshoz. ... (tovább)
Magamról: Nagy Eszter vagyok, A Neo Nature Cosmetics alapítója és termékfejlesztője, gyakorló natúr kozmetikus. Az egészség, a testi-lelki egyensúly és a szépség elválaszthatatlan egységet jelentenek számomra. Kozmetikusként,10 éves szakmai gyakorlatom alatt, a holisztikus és természetes bőrkezelé ... (tovább)
Nagy Kornélia vagyok. Itt születtem és azóta is itt élek Gödöllőn. Egy olyan alkotási formával ismerkedtem meg, mely sokak tetszését elnyeri, így azt gondoltam, lehetővé teszem, hogy az általam készített termékek megvásárolhatóak legyenek. Pontozásos technikával, akril festékkel készítek különböző d ... (tovább)
Fógel János Zoltán vagyok .40 éves szakmai múlttal rendelkezem mint állattenyésztő . 2021 év szeptemberében kezdtük el a saját telepünk üzemeltetését Galgahévízen mint őstermelő . Az állattenyésztési munkákkal párhuzamosan működik egy kis tejfeldolgozó egység amelyben a saját tehénállományunk teje k ... (tovább)
Tóth Katalin kozmetikumkészítő mester a Természet Kincse termékek fejlesztője- alapító tulajdonosa vagyok. Évekig kerestem megoldást bőrproblémámra(ekcéma), kipróbáltam sok-sok terméket de igazi megoldás egyik sem volt számomra. Sok kutatómunka, számos könyv, szakirodalom elolvasása után határoztam ... (tovább)
Több mint 20 éve foglalkozom a gyapjú termékeim készítésével. A termékek merinói gyapjúból készülnek, mely bőrbarát anyag. Mentes az atkától így csökkenti az asztmás, allergiás reakciókat. 30°C -on moshatóak lanolinos samponnal.
Huszár Enikő vagyok, az ODÚ- Natural Home megálmodója és varrónője. Férjemmel és 4 gyermekünkkel Gödöllőn élünk. Mint sok családnál, nálunk is a gyermekeink születésével vált életünk szerves részévé a környezettudatosság, ami szépen lassan összekovácsolódott hobbimmal, a varrással. Jelenleg bevásárl ... (tovább)
Kapcsolat az ember és a növények között: ez az Orsiherba Biokert mottója. Kis, családi gazdaságunkban a bio zöldség- és gyümölcstermesztés bemutatása, gyógynövények termesztésének és felhasználásának tanítása áll fókuszban az élelmiszertermelési tevékenység mellett. jelenleg palántákat, friss zölds ... (tovább)
Műhelyünk 2019. szeptemberében kezdte el a gyártást Gödöllőn. Prémium minőségű, 100% adalékanyagmentes (glutén, laktóz, szója), száraz kolbászokat, snackeket és szalámikat gyártunk sertés és szürkemarhából.
Mező Ferenc, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei  őstermelő vagyok. Őstermelőként célom, egy gazdag ízvilágú, minőségi paprika örlemény előállítása. Termesztése kisparcellákon, részben konvencionális módon,de kézi munkával történik. Kézműves módon is készítjük elő őrlésre a paprikát. A gondos kézi váloga ... (tovább)
Rab Ádám, okleveles gazdasági agrármérnök, fiatal gazda vagyok. Laskagomba termesztéssel 2016 óta foglalkozom, ami nem csak a munkám, hanem a szenvedélyem is. A nagyüzemi tömegtermelés nem mindig válik a termék előnyére, célom, hogy az én "kiskertemben" növő gombák egytől egyig kiváló minőségben, fr ... (tovább)
2021-ben alakult Sarankó Pékségünk fő célja, hogy minőségi termékeket állítson elő. Termékeinket bio lisztből készítjük, nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű hozzávalót (így tej- és tojásérzékenyek  is fogyaszthatják, illetve vegánok is), minden termékünk vadkovászos, egyáltalán nem használunk ... (tovább)
Harmadik generációs méhész vagyok, általában 30-40 méhcsaláddal dolgozom. A méz mellett termelek egyéb méhészeti termékeket is: virágport, propoliszt, a méhviaszból pedig gyertyákat és kozmetikumokat készítek.
Szabóné Balázs Beáta vagyok, minősített BIO alma termelő, madárfüggő erdőpedagógus, édesanya és feleség. Az egészséges élelmiszerek termelése régóta szívügyem. Gödöllőhöz tanulmányaim és családi vállalkozásunk egyik tagja révén kötődöm. Férjem, István gyermekkora színhelyén, Tiszavasváriban, régi ne ... (tovább)
Király Mónika - SzívM Szappan. Kézműves szappanokkal, fürdősóval, mosó és mosogató szappanokkal foglalkozom. Gödöllőn élek és a SzívM Szappan Kézműves Műhely megállmodója vagyok. Természetes alapanyagokból, bőrbarát termékeket készítek, amiket kicsiktől a nagyokig bármely korosztálynak szívből ajánl ... (tovább)
Sertéshúsból készült termékeket tudok hozni a kedves vásárlóknak.
Több mint 15 éve őstermelőként készítek saját gyümölcsterelésből adalékmentes egészséges termékeket . Lekvárok , szörpök , gyümölcssajtokból válogathat a kedves vevő.
Őstermelőként különféle ízesítésű mustárokat, chutney-kat és dzsemeket készítek. Az ízesítéshez szükséges fűszereket is én termelem.
Háromezer négyzetméteren kertészkedek Szadán, sokféle zöldséget, gyümölcsöt termesztek. A nagy, duplavázas fóliasátorban korán és későn is tudok termést betakarítani. Itt nagyon fontos szempont a talaj. Rudolf Steiner utalása szerint cél a föld élővé tétele, ami számomra nagy kutatást jelentett, mir ... (tovább)
Rab Gabriella vagyok. Veresegyházon élek, bio minisalátákat (mikrozöld) termesztek, őstermelőként. Az országban 15-20 ember foglalkozik ilyen tevékenységgel. Nincs tudomásom arról, hogy bárki más tisztított vízzel termesztené a minisalátákat. Ezen belül is az egyik legkiválóbb minőséget használom, ... (tovább)