Dombvidék Kosárközösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

Benkóczi Sajtmanufaktúra

Friss kecskesajt

Diverzitás Közhasznú Alapítvány

A Diverzitás Közhasznú Alapítvány létrehozott egy szociális kertet Gödöllőn, Holdvilág szociális kert néven, amely munkalehetőséget és fejlesztési lehetőséget biztosít fogyatékkal élők, megváltozott munkaképességűek, alacsony iskolai végzettségűek részére. Az ökológiai művelésű szociális kert egyúttal közösségi térként, tanulóhelyként működik a városlakók számára, önkéntes napokkal, biokertész képzésekkel, családi rendezvényekkel. Termékeink vegyszermentesek.

Hankai Sajtműhely

Később...

Illés Lászlóné EV

A Nefelejcs kártyajáték és szinező megálmodója és tulajdonosa vagyok. Két népviseletes kártyacsomagom van Kárpát-medence térképpel, és egy 20 rajzos szinezőm. A termékeimmel játékos módon észrevétlenül megtanulhatóak a viseletek jellemzői, és elhelyezkedésük a Kárpát-medencében.

Jakusné Csák Erika Őstermelő / Kistermelő

A Boldogság íze. Termékeim sok-sok szeretettel, nádcukorral, tartósítószer és adalékanyag mentesen, hagyományos főzésel, vegyszermentesen termesztett alapanyagokból készült kézműves termékek. Akár ajándékozásra is kitűnő választás!

Kistermelői gyümölcslé Andrej András kistermelő

Kedves Látogatóm 2010 őszén azzal a céllal kezdtem el gyümölcslevekkel foglalkozni, hogy családomat és később barátainkat is ellássam PRÉMIUM minőségű cukor, édesítő, tartósítószer mentes italokkal. Az emberek arcán kóstolás után megjelenő arckifejezés megerősített abban, hogy jó úton járunk. Saját gyümölcsből, egy HACCP minőségbiztosítási rendszerrel rendelkező léüzemben készíttetem el az italokat. A korszerű technológia révén így megmarad a gyümölcsök jellegzetes íze és zamata. A pasztörizálással tartósított italok 9-24 hónapig is eltarthatóak, a bag-in-box zacskók felbontás után is minimum két hétig biztosítják a család folyadék bevitelét. Termékeim NEM BIO termékek, de mivel magam is szakmabeli vagyok én magam vagyok a személyes garancia italaim biztonságosságára. Bízom benne hogy kóstolás után Ön és gyermeke is csatlakozik táborunkhoz és személyesen fogja megtapasztalni hogy a baracknak barack íze van és azt a magas gyümölcstartalomnak és nem valami aromának köszönheti. Italaim lényegesen sűrűbbek az átlagos boltban kapható levekhez képest. Ez annak köszönhető, hogy az értékes gyümölcs mag és héj nélkül ledarálásra kerül, majd ezt a sűrű gyümölcs pépet hígítjuk a kellő mértékben vissza ( hogy a csapon kifolyjon :)) ) a magyarországi gyakorlattal ellentétben NEM vízzel , hanem 100%-os alma illetve szőlő lével. Köszönöm megtisztelő bizalmukat. Andrej András

Köles Krisztián egyéni vállalkozó

Családi gazdaságunkban főként vegyszermentes édesburgonya termesztéssel foglalkozunk.

Madárkás kert

Fürjeket tartunk és tojásaikból finom ínyencségeket készítünk!

Munyó

Zerowaste és baba-mama témakörben készítem textil termékeimet itthon dolgozó nagycsaládos édesanyaként. Találhat nálam megoldást az egyszer használatos csomagolóanyagok kiváltására bevásárláshoz, csomagoláshoz és otthon tároláshoz, illetve praktikus és hasznos kiegészítőket a babaápoláshoz.

Nagy Eszter Orsolya EV

Magamról: Nagy Eszter vagyok, A Neo Nature Cosmetics alapítója és termékfejlesztője, gyakorló natúr kozmetikus. Az egészség, a testi-lelki egyensúly és a szépség elválaszthatatlan egységet jelentenek számomra. Kozmetikusként,10 éves szakmai gyakorlatom alatt, a holisztikus és természetes bőrkezelés elkötelezett képviselőjévé váltam. Célom: Olyan professzionális, natur kozmetikumok létrehozása, melyek kimagaslóan nagy arányban tartalmaznak különböző növényi hatóanyagokat (bázisolajok, illóolajok, aromavizek, vitaminok stb) . A felhasznált receptúrákat már hosszú évek óta tesztelik vásárlóim Magyarországon. Egészséges sugárzó bőröket és arcokat látok magam körül, mosolyt és fényt, mely tovább motivált, hogy újabb és újabb termékekben gondolkodjam. Calming arcápoló család érzékeny bőrre lett kifejlesztve, melyet, mind férfiak és nők egyaránt használhatnak. A termékek vegán, állatkísérletmentes kozmetikumok, folyamatban van a Naturix termékminősítés, ami igazolja, hogy kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak. Örülök, hogy lakóhelyemen is lehetőségem van bemutatkozni számotokra. Ha szeretnétek a termékekről többet olvasni, akkor látogassatok el web oldalunkra: https://neonaturecosmetics.com/

Pap Kolbászműhely

Műhelyünk 2019. szeptemberében kezdte el a gyártást Gödöllőn. Prémium minőségű, 100% adalékanyagmentes (glutén, laktóz, szója), száraz kolbászokat, snackeket és szalámikat gyártunk sertés és szürkemarhából.

Parasztfood

A farmunk hagyományos, családi gazdaságként működik. 2007-ben kezdtünk állattartással foglalkozni. Etetett takarmányaink garantáltan GMO mentesek.

Termékeinkhez, csak elsőosztályú alapanyagokat használunk. TARTÓSÍTÓSZEREKTŐL és MINDEN ADALÉKTÓL MENTESEN KÉSZÍTJÜK TERMÉKEINKET.  Törekszünk a környezetbarát termelésre. Termékeink 90%-át lebomló csomagolásban értékesítjük.

Extra különleges minősítésű fűszereket vásárolunk magyar termelőktől. Természetes, hagyományos füstöléssel készülnek termékeink. 

Rab Ádám E.V.

Rab Ádám, okleveles gazdasági agrármérnök, fiatal gazda vagyok. Laskagomba termesztéssel 2016 óta foglalkozom, ami nem csak a munkám, hanem a szenvedélyem is. A nagyüzemi tömegtermelés nem mindig válik a termék előnyére, célom, hogy az én "kiskertemben" növő gombák egytől egyig kiváló minőségben, frissen szedve a legrövidebb időn belül ott legyenek vásárlóim asztalán, mert a gomba frissen az igazi!

Szabóné Berta Ibolya kistermelő

Zöldségkrémeket/vegán pástétomokat, kész lecsót, szószokat (vadas, mexikói), lekvárokat, savanyúságokat, lekvárokat készítek turai kertem terméseiből.

SZIE GAK

A GAK babati tyúktelepéről származó tojásokat kínálunk bio minősítéssel, korlátozott számban.

Zöld Edit Biodinamikus gazdasága

Háromezer négyzetméteren kertészkedek Szadán, sokféle zöldséget, gyümölcsöt termesztek. A nagy, duplavázas fóliasátorban korán és későn is tudok termést betakarítani. Itt nagyon fontos szempont a talaj. Rudolf Steiner utalása szerint cél a föld élővé tétele, ami számomra nagy kutatást jelentett, mire rá tudtam jönni, hogy mi az élő talaj, hogy tud élővé válni. A kertet 15 éve kezdtem el ellenőriztetni a Biokontroll Hungária által. Azóta folyamatosan ellenőrzött a kert. Munkámról többet olvashatsz weboldalamon: https://zoeld-edit-biokertje.jimdosite.com/a-kert-es-a-bio-dinamikus-muveles/