Termelőink
Becskei Csoda Jó
Benkóczi Sajtmanufaktúra
Csépe Balázs e.v.
Diverzitás Közhasznú Alapítvány
Hankai Sajtműhely
Mottónk: egészségeset, frisset, ízleteset.
Horváth Méhészet
Illés Lászlóné EV
Jakusné Csák Erika Őstermelő / Kistermelő
A Boldogság íze. Termékeim sok-sok szeretettel, nádcukorral, tartósítószer és adalékanyag mentesen, hagyományos főzésel, vegyszermentesen termesztett alapanyagokból készült kézműves termékek. Akár ajándékozásra is kitűnő választás!
Józsa Kft
Kistermelői gyümölcslé Andrej András kistermelő
Kedves Látogatóm 2010 őszén azzal a céllal kezdtem el gyümölcslevekkel foglalkozni, hogy családomat és később barátainkat is ellássam PRÉMIUM minőségű cukor, édesítő, tartósítószer mentes italokkal. Az emberek arcán kóstolás után megjelenő arckifejezés megerősített abban, hogy jó úton járunk. Saját gyümölcsből, egy HACCP minőségbiztosítási rendszerrel rendelkező léüzemben készíttetem el az italokat. A korszerű technológia révén így megmarad a gyümölcsök jellegzetes íze és zamata. A pasztörizálással tartósított italok 9-24 hónapig is eltarthatóak, a bag-in-box zacskók felbontás után is minimum két hétig biztosítják a család folyadék bevitelét. Termékeim NEM BIO termékek, de mivel magam is szakmabeli vagyok én magam vagyok a személyes garancia italaim biztonságosságára. Bízom benne hogy kóstolás után Ön és gyermeke is csatlakozik táborunkhoz és személyesen fogja megtapasztalni hogy a baracknak barack íze van és azt a magas gyümölcstartalomnak és nem valami aromának köszönheti. Italaim lényegesen sűrűbbek az átlagos boltban kapható levekhez képest. Ez annak köszönhető, hogy az értékes gyümölcs mag és héj nélkül ledarálásra kerül, majd ezt a sűrű gyümölcs pépet hígítjuk a kellő mértékben vissza ( hogy a csapon kifolyjon :)) ) a magyarországi gyakorlattal ellentétben NEM vízzel , hanem 100%-os alma illetve szőlő lével. Köszönöm megtisztelő bizalmukat. Andrej András
Köles Krisztián egyéni vállalkozó
Madárkás kert
Mívestészta
Munyó
Nagy Eszter Orsolya EV
Nagy Natália e.v.
Pap Kolbászműhely
Műhelyünk 2019. szeptemberében kezdte el a gyártást Gödöllőn. Prémium minőségű, 100% adalékanyagmentes (glutén, laktóz, szója), száraz kolbászokat, snackeket és szalámikat gyártunk sertés és szürkemarhából.