Dombvidék Kosárközösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink

Termelőink

Magyar zöldséget, gyümölcsöt, mézet és szörpöket hozok termelőktől.
Tenkes-Ónodi Krisztina és Tenkes László, a Becskei Csoda Jó termékek készítői vagyunk. A Nógrád megyei Becske községben 2013-ban kezdtük meg őstermelői és kistermelői tevékenységünket azzal a kívánsággal, hogy a hobbink és a megélhetésünk ötvözése révén számos embe ... (tovább)
Friss kecskesajt
A Diverzitás Közhasznú Alapítvány létrehozott egy szociális kertet Gödöllőn, Holdvilág szociális kert néven, amely munkalehetőséget és fejlesztési lehetőséget biztosít fogyatékkal élők, megváltozott munkaképességűek, alacsony iskolai végzettségűek részére. Az ökológ ... (tovább)

Mottónk: egészségeset, frisset, ízleteset.

Harmadik generációs méhész vagyok, általában 30-40 méhcsaláddal dolgozom. A méz mellett termelek egyéb méhészeti termékeket is: virágport, propoliszt, a méhviaszból pedig gyertyákat készítek.
A Nefelejcs kártyajáték és szinező megálmodója és tulajdonosa vagyok. Két népviseletes kártyacsomagom van Kárpát-medence térképpel, és egy 20 rajzos szinezőm. A termékeimmel játékos módon észrevétlenül megtanulhatóak a viseletek jellemzői, és elhelyezkedésük a Kárpát-m ... (tovább)

A Boldogság íze. Termékeim sok-sok szeretettel, nádcukorral, tartósítószer és adalékanyag mentesen, hagyományos főzésel, vegyszermentesen termesztett alapanyagokból készült kézműves termékek. Akár ajándékozásra is kitűnő választás!< ... (tovább)

Kedves Látogatóm 2010 őszén azzal a céllal kezdtem el gyümölcslevekkel foglalkozni, hogy családomat és később barátainkat is ellássam PRÉMIUM minőségű cukor, édesítő, tartósítószer mentes italokkal. Az emberek arcán kóstolás után megjelenő arckifejezés megerősített ... (tovább)

Családi gazdaságunkban főként vegyszermentes édesburgonya termesztéssel foglalkozunk.
Fürjeket tartunk és tojásaikból finom ínyencségeket készítünk!
Zerowaste és baba-mama témakörben készítem textil termékeimet itthon dolgozó nagycsaládos édesanyaként. Találhat nálam megoldást az egyszer használatos csomagolóanyagok kiváltására bevásárláshoz, csomagoláshoz és otthon tároláshoz, illetve praktikus és hasznos kiegészítő ... (tovább)
Magamról: Nagy Eszter vagyok, A Neo Nature Cosmetics alapítója és termékfejlesztője, gyakorló natúr kozmetikus. Az egészség, a testi-lelki egyensúly és a szépség elválaszthatatlan egységet jelentenek számomra. Kozmetikusként,10 éves szakmai gyakorlatom alatt, a holisztikus és t ... (tovább)
Színésznő, énekesnő, mesekönyvíró vagyok. Fogadjátok olyan szeretettel a könyveimet, mint ahogy én írtam!

Műhelyünk 2019. szeptemberében kezdte el a gyártást Gödöllőn. Prémium minőségű, 100% adalékanyagmentes (glutén, laktóz, szója), száraz kolbászokat, snackeket és szalámikat gyártunk sertés és szürkemarhából.

chili, fűszernövények, feldolgozott termékek, zöldségfélék vannak a kínálatomban
Rab Ádám, okleveles gazdasági agrármérnök, fiatal gazda vagyok. Laskagomba termesztéssel 2016 óta foglalkozom, ami nem csak a munkám, hanem a szenvedélyem is. A nagyüzemi tömegtermelés nem mindig válik a termék előnyére, célom, hogy az én "kiskertemben" növő gombák egytől egyi ... (tovább)
Zöldségkrémeket/vegán pástétomokat, kész lecsót, szószokat (vadas, mexikói), lekvárokat, savanyúságokat, lekvárokat készítek turai kertem terméseiből.

Sertéshúsból készült termékeket és kovászos kenyeret, élesztős kalácsokat tudok hozni a kedves vásárlóknak.