Dombvidék Kosárközösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Madárkás kert

Céklás-ecetes fürjtojás

Minden a céklás-ecetes fürjtojással kezdődött. Az első elkészítés óta is töretlen a sikere. Összetevők: Főtt fürjtojás (15db), almaecet, víz, cukor, só, cékla, fűszerek. Felhasználás: salátákhoz, szendvicsekhez, ínyenc csemegének, sör-, és borkorcsolyaként.  Az almaecetes páclé felhasználható saláta öntetként is. 

1650 Ft / üveg
110 Ft/db
Madárkás kert

Currys-ecetes fürjtojás

A legsárgább fürjtojásunk, a currys-ecetes. Nyári csatni befőzések idején gondolkodtunk, miből lehetne még csatnit készíteni és bevillant a fürjtojás, jól is áll neki! Összetevők: Főtt fürjtojás (15db), almaecet, víz, cukor, só, curry, fűszerek. Felhasználás: salátákhoz, szendvicsekhez, ínyenc csemegének, sör-, és borkorcsolyaként.  Az almaecetes páclé felhasználható saláta öntetként is. 

1650 Ft / üveg
110 Ft/db
Madárkás kert

Friss fürjtojás

Nagy méretű (átlag 13g) és friss (előző napi) tojások.  

550 Ft / db
46 Ft/db
Madárkás kert

Füstölt fürjtojás

Bükkfán füstölve Összetevők: Főtt fürjtojás, só, hidegen sajtolt napraforgóolaj  Felhasználás: salátákhoz, szendvicsekhez, ínyenc csemegének, sör-, és borkorcsolyaként.  Az olaj (vesz át a füstölt ízből) felhasználható saláta öntetként, sütéshez, főzéshez.

1650 Ft / üveg
165 Ft/db
Madárkás kert

Kapros-ecetes fürjtojás

Kertünk kiirthatatlan kapor tengere ihlette a kapros-ecetes fürjtojást. Összetevők: Főtt fürjtojás , almaecet, víz, cukor, só, kapor, fűszerek Felhasználás: salátákhoz, szendvicsekhez, ínyenc csemegének, sör-, és borkorcsolyaként.  Az almaecetes páclé felhasználható saláta öntetként is. 

1650 Ft / üveg
110 Ft/db