Kellemes, nem túl erőteljes íze miatt sokan kedvelik. Ételek, italok kiváló édesítője. Magas gyümölcscukor tartalma miatt hosszú ideig folyékony marad. Immunrendszer erősítő, gyulladásgátló hatású.
Kellemes, nem túl erőteljes íze miatt sokan kedvelik. Ételek, italok kiváló édesítője. Magas gyümölcscukor tartalma miatt hosszú ideig folyékony marad. Immunrendszer erősítő, gyulladásgátló hatású.
Kellemes, nem túl erőteljes íze miatt sokan kedvelik. Ételek, italok kiváló édesítője. Magas gyümölcscukor tartalma miatt hosszú ideig folyékony marad. Immunrendszer erősítő, gyulladásgátló hatású.
Kedves Vásárlóim Elkészült az új széria gyümölcslé, már rendelhető! Az almák az erdőkertesi domboldalakon érlelődtek. A gyümölcslé jó zamatát a négy eltérő alma fajta adja. Mindent a természetre bízunk, semmit sem siettetve , teljes érésben takarítjuk be a termést. Nem a klasszikus hullott, sérült, rossz almákból, hanem a kezdetek óta teljes szedéssel étkezési almából készül a termék.Lassan tíz éve tökéletesítjük a kész gyümölcslevet, de minden évjárat más és más aromákat csal ki italainkból. Semmiféle adalékot, tartósítószert, Plusz C vitaminnak hazudott aszkorbinsavat ( tartósítót ) sem tartalmaz. Sok új vevő félve kóstolta meg italunkat, mert más levek gyomorégést okoztak. Bátran kóstolható, mivel nem tartalmaz citromsavat, sem más oda nem való dolgot, így gyomorégést sem okoz. A minőségért én vagyok a garancia. Nagy múltú pesti éttermeknek, Waldorf üzemi konyhának, romkocsmának szállítunk termékeinkből. Köszönjük, hogy fogyasztóink között köszönthetjük Önt. Andrej András őstermelő
Vegyszermentesen termelt fűszernövény. Kellemes, a szegfűszegre emlékeztető, fanyar illatú, pikáns ízű fűszer. A zöld növényi részekben sok a C-vitamin. A genovese bazsalikom sokoldalú fűszer, emellett gyógynövény. Sokféle hatást tulajdonítanak neki; javítja az étvágyat és az emésztést, szél- és vizelethajtó, nyugtat, természetes antidepresszáns és még a köhögést is csillapítja. Erősíti az immunrendszert, fertőtleníti a bőrt. Főzetét külsőleg borogatásra, torokgyulladás esetén öblögetésre is alkalmazzák. Kiváló frissen szendvicsbe vagy készíthethetünk belőle pestot is. Vegán pesto recept: 50 g bazsalikom 50 ml olivaolaj só, bors 2 gerezd fokhagyma 25 g tökmag vagy napraforgómag vagy mandula
Ezzel a nem hétköznapi, gyümölcsös ízvilágú barbecue szósszal feldobhatod kedvenc hamburgered, pulled pork szendvicsed, illetve grillezés közben kenegetve extra különlegessé varázsolhatod vele a faszénen piruló oldalast, csirke-szárnyakat, egyéb finomságokat. Sütőben készült sültekhez használva is hasonlóan gusztusos fényes mázbevonatot kapunk a kenegetéssel. 314 ml
Leveles gömbölyű bio céklák: valójában nem "csíkos", hanem keresztbe vágva koncentrikus körös : )
Bio fehér, TV csemege paprika (fóliás termesztésből). Egy csomag súlya: 250 gr.
Különleges fekete színű csemege paprika! Megjelenése ellenére nem csípős, hanem csemege ízű. Színe hőhatásra kifakul, ezért friss fogyasztásra ajánljuk, salátába vagy szendvicsekbe. Egy csomag: kb. 150 gr, ez három darab.
A hidegen sajtolás lényege, hogy a préselés közben sem a mag, sem az így előállított olaj hőmérséklete nem haladja meg a 40 ℃-ot. Az ilyen eljárással készült olajokban, az alacsony hőmérsékletnek köszönhetően, épségben megmaradnak a vitaminok, ásványianyagok és az omega-zsírsavak. A hidegen sajtolt napraforgó olaj bővelkedik E és C vitaminban valamint gazdag antioxidánsokban (karotinoid), ami jótékony hatással bír a haj és a körmök állapotára. Továbbá a benne található többszörösen telítetlen zsírsavak miatt, csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát és a koleszterin szintet is. Az előállítás során nem használunk oldószereket, sem egyéb kémiai szereket, csakis mechanikus szűrést alkalmazunk, hogy tisztává varázsoljuk olajainkat. Kitűnően alkalmas sütéshez, főzéshez, pácoláshoz vagy akár önthetjük a salátánkra is. Termékeink elkészítéséhez kizárólag saját, a Bio Garancia Kft. által ellenőrzött, ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagot használunk.
A hidegen sajtolás lényege, hogy a préselés közben sem a mag, sem az így előállított olaj hőmérséklete nem haladja meg a 40 ℃-ot. Az ilyen eljárással készült olajokban, az alacsony hőmérsékletnek köszönhetően, épségben megmaradnak a vitaminok, ásványianyagok és az omega-zsírsavak. A hidegen sajtolt napraforgó olaj bővelkedik E és C vitaminban valamint gazdag antioxidánsokban (karotinoid), ami jótékony hatással bír a haj és a körmök állapotára. Továbbá a benne található többszörösen telítetlen zsírsavak miatt, csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát és a koleszterin szintet is. Az előállítás során nem használunk oldószereket, sem egyéb kémiai szereket, csakis mechanikus szűrést alkalmazunk, hogy tisztává varázsoljuk olajainkat. Kitűnően alkalmas sütéshez, főzéshez, pácoláshoz vagy akár önthetjük a salátánkra is. Termékeink elkészítéséhez kizárólag saját, a Bio Garancia Kft. által ellenőrzött, ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagot használunk.