Minden a céklás-ecetes fürjtojással kezdődött. Az első elkészítés óta is töretlen a sikere. Összetevők: Főtt fürjtojás (15db), almaecet, víz, cukor, só, cékla, fűszerek. Felhasználás: salátákhoz, szendvicsekhez, ínyenc csemegének, sör-, és borkorcsolyaként. Az almaecetes páclé felhasználható saláta öntetként is.
A legsárgább fürjtojásunk, a currys-ecetes. Nyári csatni befőzések idején gondolkodtunk, miből lehetne még csatnit készíteni és bevillant a fürjtojás, jól is áll neki! Összetevők: Főtt fürjtojás (15db), almaecet, víz, cukor, só, curry, fűszerek. Felhasználás: salátákhoz, szendvicsekhez, ínyenc csemegének, sör-, és borkorcsolyaként. Az almaecetes páclé felhasználható saláta öntetként is.
Bükkfán füstölve Összetevők: Főtt fürjtojás, só, hidegen sajtolt napraforgóolaj Felhasználás: salátákhoz, szendvicsekhez, ínyenc csemegének, sör-, és borkorcsolyaként. Az olaj (vesz át a füstölt ízből) felhasználható saláta öntetként, sütéshez, főzéshez.
Kertünk kiirthatatlan kapor tengere ihlette a kapros-ecetes fürjtojást. Összetevők: Főtt fürjtojás , almaecet, víz, cukor, só, kapor, fűszerek Felhasználás: salátákhoz, szendvicsekhez, ínyenc csemegének, sör-, és borkorcsolyaként. Az almaecetes páclé felhasználható saláta öntetként is.
A sárga rókagombás ecetes pácban érlelt fürjtojás, kiváló kísérője salátáknak, szendvicseknek, de fogyasztható ínyenc csemegeként is! Az almaecet kellemesen kiemeli a rókagomba kellemes, fűszeres ízét. Összetevők:Főtt fürjtojás (15db), almaecet, víz,sárga rókagomba, cukor, só fűszerek Minőségét megőrzi: készítéstől számított 1,5 hónap, Felbontás után 3 napon belül elfogyasztandó