Ez a hihetetlen lágy tésztájú szendvics alap belül csupa lyuk, és mivel hosszú érlelésű kovászos technológiával készült még az emésztése is könnyebb az élesztős társainál.
A sima kovászos kalácsunkat tovább fejlesztettük és csokit és aszalt áfonyát tettük bele, így még különlegesebb ízvilágot kaptunk. Nem tartalmaz élesztőt, tejet, tojást, adalékanyagot és bio lisztből készül.
Kakaós csigánk szuperereje a bőséges, magas kakaóbabtartalmú kakaós töltelékben rejlik. E mellett élesztőmentes, kovászos technológiával készül szintén, amitől igazán ritkaságnak számít.
Kolozs Gabi vagyok 25 éve foglalkozom kürtőskalácssütéssel, minden kisebb, nagyobb gödöllői és környékbeli rendezvényen részt vettem. Kalácsok 400 grammosak, frissen átadás előtt sülnek. Kürtőskalács, vaníliás, fahéjas, diós, kakaós, kókuszos, mákos és mogyorós ízekben kapható. A kalács sem tojást, sem tejterméket nem tartalmaz, és kizárólag hazai alapanyagokat használok. A legördülő menüből lehet választani különböző ízesítések között! A menü megnyitásához, kérlek kattints a fahéjas kürtőskalács szóra vagy a le-fel mutató nyilakra.
Kétféle lekvárból készül, a 100%-os szilvalekvár adja a csavart alapját, de a tetejére teszünk még egy kis meggy-ribizkét, hogy az ízek még jobban harmonizáljanak. Pisztáciával szórjuk meg a tetejét. Egyik legkedveltebb termékünk.
Ilyen kalács garantáltan nincs sehol. Kovászos, teljesen élesztőmentes, tej és tojásmentes, bio lisztből készült, ráadásul nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, e-számot, csupa egyszerű hozzávalóból áll. Az íze nagyon különleges, enyhén gyümölcsös, savanykás, mindenképp kóstolást érdemel.