Zamatos nyári lecsó: a paprikához és paradicsomhoz padlizsán és cukkini társul. Ízesítés csak erdélyi kősóval; hagymát és olajat nem tartalmaz. Hőkezeléssel tartósítva. (a fotón az alap lecsó van)
Zamatos nyári lecsó, csak bio fehér paprika, bio paradicsom és erdélyi kősó. Hagymát és olajat nem tartalmaz.
Csípős-fűszeres (tormás) ízű, szép színű leveles saláta. Egy csomag: 100 gr.
Nyers, darált édes paprika parajdi natúr kősóval, bio kápiapaprikából (töltőtömeg: 200 gr). Kiváló ételízesítő levesekhez, pörkölthez, pácokhoz. Hőkezeléssel tartósítva. (Összetevők: kápia paprika, só)
Natúr termék: bio paprika párolva kis sóval. Kiváló semleges alap ragukhoz, rántottához, pizzához, paprikás krumplihoz - bármely ételhez, amelyhez jól társul a paprika. Hőkezeléssel tartósítva.
Friss rukkola levél - azért másodosztályú, mert a korai meleg miatt virágba szökkentek a tövek, így pár virágszárral együtt kerülnek a levelek a zacskókba. Egy csomag: 100 gr.
Frissítő bodzaszörp. Összetevők: víz, cukor, bodzavirág, citromlé. Hőkezeléssel tartósítva. Űrtartalom: 750 ml.
Koktélparadicsomok fűszeres fermentálásban. (Figyelem: a szokásos fermentumokhoz képest szénsavasabb, pezsgőbb karakterű és puhább is a zöldség)
A cukkini egy új formában: savanyítva. A fűszerekkel együtt a ropogós cukkini igazán ízletes savanyúsággá válik, aki kóstolta, a savanyított uborkát el is felejti :) Összetevők: cukkini*, kapor*, borsikafű*, cukor, ecet, fűszerek, só (*ökológiai gazdálkodásból származó összetevő) Hőkezeléssel tartósítva.
A zöld paradicsom zamatát a vöröshagyma és a kapor gazdagítja. Összetevők: zöld paradicsom*, vöröshagyma*, kapor*, cukor, ecet, fűszerek, só (*ökológiai gazdálkodásból származó összetevő) Hőkezeléssel tartósítva.