Mező Ferenc őstermelő-Paprikás Termesztése kisparcellákon, részben konvencionális módon, kézi munkával történik. Kézműves módon is készítjük elő őrlésre a paprikát. A gondos kézi válogatás, a paprika csuma kivágása meghozza eredményét. A paprikát bér őröltetem, erre kialakított üzemben. Az üzemben más termést nem őrölnek. A szárított terméket fénytől-, nedvességtől óvva kell tárolni. Felhasználási javaslat: ízlés szerint Kiszerelés: 1000 g celofán, de kérésre üvegbe is tudjuk tölteni. Származási hely: Magyarország-Kék
Mező Ferenc őszermelő-Paprikás Termesztése kisparcellákon, részben konvencionális módon, kézi munkával történik. Kézműves módon is készítjük elő őrlésre a paprikát. A gondos kézi válogatás, a paprika csuma kivágása meghozza eredményét. A paprikát bér őröltetem, erre kialakított üzemben. Az üzemben más termést nem őrölnek. A szárított terméket fénytől-, nedvességtől óvva kell tárolni. Felhasználási javaslat: ízlés szerint Kiszerelés: 250 g celofán, de kérésre üvegbe is tudjuk tölteni. Származási hely: Magyarország-Kék
Mező Ferenc őstermelő-Paprikás Termesztése kisparcellákon, részben konvencionális módon, kézi munkával történik. Kézműves módon is készítjük elő őrlésre a paprikát. A gondos kézi válogatás, a paprika csuma kivágása meghozza eredményét. A paprikát bér őröltetem, erre kialakított üzemben. Az üzemben más termést nem őrölnek. A szárított terméket fénytől-, nedvességtől óvva kell tárolni. Felhasználási javaslat: ízlés szerint Kiszerelés: 500 g celofán, de kérésre üvegbe is tudjuk tölteni. Származási hely: Magyarország-Kék