Szezonálisan változó összetételű friss fűszernövénycsokor, mely kreatívan felhasználható a hét közbeni sütés-főzés során, akár frissen aprítva, egy-egy csipetnyivel megszórva az ételt, akár belefőzve. Minden esetben minimum 3 féle friss fűszernövényt tartalmaz a csokor, de előfordulhat, hogy 6-7 féle is megtalálható benne. A csokorba kerülhet az év során: zsálya, tárkony, zeller, babérlevél, rozmaring, oregánó, bazsalikom, kakukkfű, citromfű, menta, kóla fűszernövény, curry fű, stb. Amikor ételeinket illóolajokban, aromákban bővelkedő friss fűszernövényekkel gazdagítjuk, nem csak ízesítő hatásuk érvényesül, hanem egyben szervezetünket is megajándékozzuk azok számos jótékony hatásával.

Vegyszermentesen termelt ízletes fűszernövény. Indiai ételekhez remekül illik.
Összetevők: darált, friss erős zöldpaprika, só.210ml Fogyasztás: 1tk levesekbe, húsokhoz.