Összetevők: 100% paradicsomlé Kertünkben szabadföldben, vegyszermentesen nevelt, különféle fajtájú paradicsomok passzírozott, sűrű leve.

Bio sárgarépa fermentálva fokhagymával, fűszerekkel. Összetevők: sárgarépa*, fokhagyma*, fűszerek*, só, víz (*ökológiai gazdálkodásból származó összetevő) Megjegyzés: a termék 20 fok alatti helyiségben van tárolva, ezért a fermentálódási folyamata lelassult. Szobahőmérsékletre kerülve a folyamat új lendületet kaphat, ezért kinyitáskor pezsgést tapasztalhatunk. Ez természetes velejárója a fermentálódásnak. Ha túl sok felöntőlé kerülne ki az üvegből, forralt és lehűtött sós vízzel pótolhatjuk. Megjegyzés 2: NEM tartósítjuk hőkezeléssel a fermentált termékeinket, mert akkor elveszítené a lényegét. Emiatt megeshet, hogy a fermentálódás során nem kívánt irányt vesznek a mikrobiológiai folyamatok (a tetőt kissé felnyomják a keletkező gázok és beszöknek más baktériumok, spórák), és kellemetlen szagot, vagy penészréteget találunk. Az ilyen esetet kérjük jelezni!

Bio szárzeller fermentálva, egy olyan környezetben, ami igazi ízbombává teszi: a citrom és a gyömbér savanykás-pikáns-fűszeres ízt ad a szárzeller egyedi aromájához! Erős zamata miatt akár egy kiskanállal is elég lehet az ételhez. Összetevők: szárzeller*, citrom*, gyömbér*, só, víz (*ökológiai gazdálkodásból származó összetevő) Megjegyzés: a termék 20 fok alatti helyiségben van tárolva, ezért a fermentálódási folyamata lelassult. Szobahőmérsékletre kerülve a folyamat új lendületet kaphat, ezért kinyitáskor pezsgést tapasztalhatunk. Ez természetes velejárója a fermentálódásnak. Ha túl sok felöntőlé kerülne ki az üvegből, forralt és lehűtött sós vízzel pótolhatjuk. Megjegyzés 2: NEM tartósítjuk hőkezeléssel a fermentált termékeinket, mert akkor elveszítené a lényegét. Emiatt megeshet, hogy a fermentálódás során nem kívánt irányt vesznek a mikrobiológiai folyamatok (a tetőt kissé felnyomják a keletkező gázok és beszöknek más baktériumok, spórák), és kellemetlen szagot, vagy penészréteget találunk. Az ilyen esetet kérjük jelezni!

Szárzeller fermentálva, mindössze az újhagyma üde ízével kiegészítve. Összetevők: szárzeller*, újhagyma*, só, víz (*ökológiai gazdálkodásból származó összetevő) Megjegyzés: a termék 20 fok alatti helyiségben van tárolva, ezért a fermentálódási folyamata lelassult. Szobahőmérsékletre kerülve a folyamat új lendületet kaphat, ezért kinyitáskor pezsgést tapasztalhatunk. Ez természetes velejárója a fermentálódásnak. Ha túl sok felöntőlé kerülne ki az üvegből, forralt és lehűtött sós vízzel pótolhatjuk. Megjegyzés 2: NEM tartósítjuk hőkezeléssel a fermentált termékeinket, mert akkor elveszítené a lényegét. Emiatt megeshet, hogy a fermentálódás során nem kívánt irányt vesznek a mikrobiológiai folyamatok (a tetőt kissé felnyomják a keletkező gázok és beszöknek más baktériumok, spórák), és kellemetlen szagot, vagy penészréteget találunk. Az ilyen esetet kérjük jelezni!


Zamatos nyári lecsó: csak bio fehér paprika, bio paradicsom és erdélyi kősó. Hagymát és olajat nem tartalmaz. Hőkezeléssel tartósítva.

Bio natúr paradicsomlé: csak paradicsom, semmi más (sem só, sem víz nincs hozzáadva!). Állaga a sűrítmény és az ivólé között van, ideális alapanyag leveshez, paradicsomos ételekhez, de frissen is üdítő. Hőkezeléssel tartósítva.

Nyers, darált édes paprika parajdi natúr kősóval, bio kápiapaprikából (töltőtömeg: 200 gr). Kiváló ételízesítő levesekhez, pörkölthez, pácokhoz. Hőkezeléssel tartósítva. (Összetevők: kápia paprika, só)

Natúr termék: bio paprika párolva kis sóval. Kiváló semleges alap ragukhoz, rántottához, pizzához, paprikás krumplihoz - bármely ételhez, amelyhez jól társul a paprika. Hőkezeléssel tartósítva.



Összetevők: szárított és porított cékla. Só, tartósítószer-és adalékanyag mentes. Kiváló vas, ásványanyag és rost forrás. Kismamák és kisgyermekek is fogyaszthatják Kávéskanálnyi mennyiséget joghurtba, tojásrántottára, gyümölcslébe, gyümölcsturmixba, limonádéba keverve is fogyasztható. Ételek és italok színezésére is használhatjuk.
Összetevők: szárított és porított cékla. Só, tartósítószer-és adalékanyag mentes. Kiváló vas, rost és ásványanyag forrás (kismamáknak és pici gyermekeknek is adható). Kávéskanálnyi mennyiséget joghurtba, palacsintába, gyümölcslébe, gyümölcsturmixba, limonádéba téve fogyasztható. Ételek és italok színezésére is használhatjuk.

Falusi csalamádé öko alapanyagokból. Összetevők: uborka*, káposzta*, paprika*, zöldparadicsom*, vöröshagyma*, cukor, ecet, fűszerek *saját ökológiai gazdaságból származó összetevő Hőkezeléssel tartósítva.