Natúr paradicsomlé: csak paradicsom, semmi más (sem só, sem víz nincs hozzáadva!). Állaga a sűrítmény és az ivólé között van, ideális alapanyag leveshez, paradicsomos ételekhez, de frissen is üdítő. Hőkezeléssel tartósítva.
Nyers, darált édes paprika parajdi natúr kősóval, bio kápiapaprikából (töltőtömeg: 200 gr). Kiváló ételízesítő levesekhez, pörkölthez, pácokhoz. Hőkezeléssel tartósítva.
Fokhagymával, gyömbérrel fermentált, kellemesen csípős, harmonikus ízhatású, cukkiniből készült savanyúság. Elfogyasztását követően a visszamaradt paszta ízesítőként használható például rizshez, levesekbe, tésztákhoz keverve, így egy csapás alatt keleties ízvilágú ételek varázsolhatóak a segítségével. 370 ml A tejsavas erjesztéssel készült élelmiszerek az élvezeti értékükön túl számos jótékony élettani hatással rendelkeznek. Probiotikusak és prebiotikumokat is tartalmaznak, ezáltal hosszútávon szerepet játszhatnak a bélflóra helyreállításában, erősítik az emésztőrendszert és serkentik annak működését. Ha ilyen módszerrel készített zöldségeket fogyasztunk, még több értékes vitaminhoz, ásványi anyaghoz juttathatjuk szervezetünket, mint amikor ugyanazon alapanyagot nyersen, vagy főzve fogyasztjuk, ugyanis a tejsavbaktériumok szorgos munkájának köszönhetően a zöldségben lévő vitaminok, ásványi anyagok szabadabbá, könnyebben elérhetővé válnak szervezetünk számára, így jobban is hasznosulnak. Az üvegben elszaporodó tejsavbaktériumoknak nevük ellenére semmi közük a laktózhoz, illetve a tejhez, így az így készült élelmiszereket tejérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják!
Fermentált káposztalé gyógynövényekkel Miért ajánlom a fermentált káposzta levet, mint természetgyógyász? Mert nagyon magas a probiotikum tartalma ami az emésztőrendszer számára hasznos tejsavbaktériumokat tartalmaz. Mert ezek a hasznos mikroorganizmusok túlélik a gyomor savas közegét, így aktív formában jutnak el a vastagbélbe, így segítve az egészséges emésztést és a tápanyagok felszívódását és rendezi a székletet. Mert elektrolitokban vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Tartalmaz: B1, C, K, U vitamint nagy mennyiségben. Folsavat, klorofillt kalciumot, káliumot, vasat, béta-karotint is tartalmaz. Mert erősíti a gyomor megfelelő működését Fehérjedús ételek fogyasztásánál igen hasznos. Mert gomba ellenes hatással bír. Nagy segítség acandidiasis kezelésében. Mert magas az antioxidáns tartalma, rákellenes és gyulladáscsökkentő hatása van és segít a megfelelő hormon háztartás fenntartásában. Kifejezetten ajánlom ha étkezés után puffad, feszül vagy gyomorégés jelentkezik. Emésztőrendszeri fekélynél nem ez a megoldás! Keress a válaszért. IBS, SIBO, Crohn, Hisztamingintolerancia, Cöliákia esetén is hatékonyan alkalmazható de más adagolással. Napi 3x1 kávéskanállal kezdjünk. Ajánlom Pajzsmirigy alul működés esetén! Külön adagolással ajánlom. Emésztési problémák esetén is 3x1 evőkanál 1-2 napig és fokozatosan felemelhetjük az adagot 3x 5 cl Gyermekek is fogyaszthatják! Ha szeretnél szép hajat és bőrt akkor is jó szívvel ajánlom. A szép és egészséges haj és bőr a mikrobiom egészségétől függ! Hiába kezeled kívülről ha apocak nincs rendben! Nem tartalmaz nátrium benzoátot mint a kereskedelemben forgalmazott savanyított káposzta leve Emésztési problémák esetén is 3x1 evőkanál 1-2 napig és fokozatosan felemelhetjük az adagot 3x 5 cl Gyermekek is fogyaszthatják! Az alapja mindig káposzta, parajdi só, tisztított víz, kiegészítve szezontól függően cékla, répa, sütőtök, alga, csipke és gyógynövényekkel ( gyermekláncfű, csalán, pásztortáska, porcsin, tyúkhúr, gyermekláncfű virág, akác vagy áfonya ) Az üvegen mindig fel van tüntetve. A termék íze folyamatosan változhat ( egyre savanyúbb). Az alján levő lerakódás természetes folyamat. Mint természetgyógyász, jó szívvel ajánlom! A betegeim közül nagyon sokan fogyasztják és a visszajelzések pozitívak!
Miért ajánlom a fermentált káposzta levet, mint természetgyógyász? Mert nagyon magas a probiotikum tartalma ami az emésztőrendszer számára hasznos tejsavbaktériumokat tartalmaz. Mert ezek a hasznos mikroorganizmusok túlélik a gyomor savas közegét, így aktív formában jutnak el a vastagbélbe, így segítve az egészséges emésztést és a tápanyagok felszívódását és rendezi a székletet. Mert elektrolitokban vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Tartalmaz: B1, C, K, U vitamint nagy mennyiségben. Folsavat, klorofillt kalciumot, káliumot, vasat, béta-karotint is tartalmaz. Mert erősíti a gyomor megfelelő működését Fehérjedús ételek fogyasztásánál igen hasznos. Mert gomba ellenes hatással bír. Nagy segítség acandidiasis kezelésében. Mert magas az antioxidáns tartalma, rákellenes és gyulladáscsökkentő hatása van és segít a megfelelő hormon háztartás fenntartásában. Kifejezetten ajánlom ha étkezés után puffad, feszül vagy gyomorégés jelentkezik. Emésztőrendszeri fekélynél nem ez a megoldás! Keress a válaszért. IBS, SIBO, Crohn, Hisztamingintolerancia, Cöliákia esetén is hatékonyan alkalmazható de más adagolással Ajánlom Pajzsmirigy alul működés esetén! Külön adagolással ajánlom. Emésztési problémák esetén is 3x1 evőkanál 1-2 napig és fokozatosan felemelhetjük az adagot 3x 5 cl Gyermekek is fogyaszthatják! Ha szeretnél szép hajat és bőrt akkor is jó szívvel ajánlom. A szép és egészséges haj és bőr a mikrobiom egészségétől függ! Hiába kezeled kívülről ha apocak nincs rendben! Nem tartalmaz nátrium benzoátot mint a kereskedelemben forgalmazott savanyított káposzta leve Az alapja mindig káposzta, parajdi só, tisztított víz, kiegészítve szezontól függően cékla, répa, sütőtök, alga, csipke és gyógynövényekkel ( gyermekláncfű, csalán, pásztortáska, porcsin, tyúkhúr, gyermekláncfű virág, akác vagy áfonya ) Az üvegen mindig fel van tüntetve. A termék íze folyamatosan változhat ( egyre savanyúbb). Az alján levő lerakódás természetes folyamat. Mint természetgyógyász, jó szívvel ajánlom! A betegeim közül nagyon sokan fogyasztják és a visszajelzések pozitívak!
100%-ban a nyári napsugarak által beérlelt, vegyszermentesen nevelt paradicsomból készült fűszeres paradicsomlé zeller zölddel és borssal, valamint kevés sóval, cukorral, fokhagymával ízesítve, mely behűtve kiváló ivólé, vagy továbbkészítve remek leves-, illetve mártásalap.
Izgalmas fűszerezésű, leheletnyit csípős, sokoldalúan használható paszta, mely fő alapanyaga a sült kápia- és chili paprika, melyek pirított koriandermaggal, köménymaggal és római köménnyel vannak fűszerezve, végül pedig a krém egy kis citromlé hozzáadásával nyeri el végső harmóniáját. Kenhetjük kenyérre, ízesíthetünk vele krémsajtot, hummuszt, mártásokat, salátaöntetet, ragukat, leveseket, használhatjuk pácként. 165 ml
Ecetesen, fűszerekkel savanyított jalapeño paprika karikák. Fogyasztható szendvicsekbe vagy önálló savanyúságként.
Különösen harmonikus ízvilágú, kellemesen csípős japán fűszerkeverék, mely sokrétűen használható a konyhában. Szórhatjuk tésztára, párolt rizsre, tojásos ételekre, párolt zöldségekre, ízesíthetünk vele halhoz, húshoz való pácokat, de nagyon finom pédául tonhalkrémes pirítósra hintve is. Egy kis csipetnyi is elég belőle ahhoz, hogy feldobja ételünket. Fő alapanyaga a szárított, őrölt chili (Jalapeno) és fűszerpaprika, melyet finoman kiegészít egy kis gyömbér, narancshéj, szezámmag, szecsuáni bors és pirított alga, így létrejön az "umami élményt" adó ízvilág. 10 g
Savanyított csípős paprikák vegyesen. Főleg kecskeszarv paprikát tartalmaz. 580 ml
Fokhagymával, tárkonyecettel ízesített spenót alapú, pesto jellegű kence olívaolaj és napraforgóolaj keverékében tartósítva. Szuper kenegető pirítósra, grillezett húsokra, halakra, felhasználható péksütemények készítéséhez. 212 ml