Ajvár, a nyár íze: sült kápia és padlizsánkrém, enyhe fokhagymás, borsos ízesítéssel (töltőtömeg: 200gr).
A nyár esszenciája egy piciny üvegbe zárva, olívaolaj és napraforgóolaj keverékében eltéve, fokhagymával, mediterrán fűszerekkel ízesítve. 212 ml
Zamatos nyári lecsó, csak bio paprika, bio paradicsom és erdélyi kősó, a zöldségek természetes ízével.
Nyers, darált édes paprika parajdi natúr kősóval, bio kápiapaprikából (töltőtömeg: 200 gr). Kiváló ételízesítő levesekhez, pörkölthez, pácokhoz. Hőkezeléssel tartósítva.
Nyers, darált csípős paprikakrém parajdi natúr kősóval, bio kápiapaprikából és Ceglédi tájfajta csípős fűszerpaprikából. Kiváló ételízesítő levesekhez, pörkölthez, pácokhoz. (töltőtömeg: 200 gr) Hőkezeléssel tartósítva.
100%-ban a nyári napsugarak által beérlelt, vegyszermentesen nevelt paradicsomból készült fűszeres paradicsomlé zeller zölddel és borssal, valamint kevés sóval, cukorral, fokhagymával ízesítve, mely behűtve kiváló ivólé, vagy továbbkészítve remek leves-, illetve mártásalap.
Izgalmas fűszerezésű, leheletnyit csípős, sokoldalúan használható paszta, mely fő alapanyaga a sült kápia- és chili paprika, melyek pirított koriandermaggal, köménymaggal és római köménnyel vannak fűszerezve, végül pedig a krém egy kis citromlé hozzáadásával nyeri el végső harmóniáját. Kenhetjük kenyérre, ízesíthetünk vele krémsajtot, hummuszt, mártásokat, salátaöntetet, ragukat, leveseket, használhatjuk pácként. 106 ml
Izgalmas fűszerezésű, leheletnyit csípős, sokoldalúan használható paszta, mely fő alapanyaga a sült kápia- és chili paprika, melyek pirított koriandermaggal, köménymaggal és római köménnyel vannak fűszerezve, végül pedig a krém egy kis citromlé hozzáadásával nyeri el végső harmóniáját. Kenhetjük kenyérre, ízesíthetünk vele krémsajtot, hummuszt, mártásokat, salátaöntetet, ragukat, leveseket, használhatjuk pácként. 165 ml
Ecetesen, fűszerekkel savanyított jalapeño paprika karikák. Fogyasztható szendvicsekbe vagy önálló savanyúságként.
Különösen harmonikus ízvilágú, kellemesen csípős japán fűszerkeverék, mely sokrétűen használható a konyhában. Szórhatjuk tésztára, párolt rizsre, tojásos ételekre, párolt zöldségekre, ízesíthetünk vele halhoz, húshoz való pácokat, de nagyon finom pédául tonhalkrémes pirítósra hintve is. Egy kis csipetnyi is elég belőle ahhoz, hogy feldobja ételünket. Fő alapanyaga a szárított, őrölt chili (Jalapeno) és fűszerpaprika, melyet finoman kiegészít egy kis gyömbér, narancshéj, szezámmag, szecsuáni bors és pirított alga, így létrejön az "umami élményt" adó ízvilág. 10 g
Savanyított csípős paprikák vegyesen. Főleg kecskeszarv paprikát tartalmaz. 580 ml