Dombvidék Kosárközösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Feldolgozott zöldségek

Ajvár

Kápia, hagyma, étolaj, só, felhasználásával.

1190 Ft / üveg
4.76 Ft/ml

Becskeicsodajo termékek, havonta egyszer rendelhető

Kedves Vásárlóink! Boldog Új Évet kívánunk Önöknek! Egészségben és sikerekben gazdag év legyen mindenki számára :) Ahhoz, hogy a megrendeléseket ténylegesen el is vigyük az átadópontra, havonta egyszer fogjuk megnyitni a megrendelhető termékeink listáját. Legközelebb január 13-n szállíljuk a megrendeléseket :) A képen a fóliasátorban termesztett koktél paradicsom egyik termését láthatják, amit a kezemben tartok, ezek és hasonló idény jellegű termékek lesznek nyáron a kínálatunkban. Ezzel a képpel várjuk a tavaszt :) Üdv.: Tenkes Kriszti Természetesen addig is nézelődhetnek a saját weboldalunkon a kínálatról: becskeicsodajo.hu

100 Ft / csomag
100 Ft/csomag

Csalamádé 450 g

Csalamádé 450 g Összetevők: gyalult káposzta, tv paprika, zöld paradicsom, sárgarépa, víz, almaecet, cukor, adalékmentes só, fűszerek Hőkezeléssel zártuk üvegbe. Tartosítószermentes. Nem tartalmaz glutént, tojást, tejterméket.

1100 Ft / üveg
1100 Ft/üveg

Füstös répa 250 ml

Bab, répa, só, étolaj, fűszerek

1190 Ft / db
1190 Ft/db

Kápia lecsó 670 g

Kápia lecsó 670 g Összetevők: kápia paprika, paradicsom, vöröshagyma, napraforgóolaj, adalékmentes só Hőkezeléssel tartósítva. Tartósítószermentes. Nem tartalmaz glutént, cukrot, tojást, tejterméket. Felbontás után hűtőben tárolandó. Felhasználható: önállóan ételként egy felmelegítést igényel, tojással lehet gazdagítani, pörkölt alapba, kápia paprika miatt kicsit édes ezért nem is kell bele cukor, cukkinis lecsónak is kiváló. Kápia paprikát fóliasátorban termeszjük, talajtakarással, csepegtetőszalaggal öntözzük. 2021-ben még december elején volt friss fogyasztásra való paprika, aztán a fagy elvitte a teljes növényt. Egyenlőre nem tudjuk fűteni a sátrakat, de célunk, hogy ezt megoldjuk. Természetesen olyan anyagokkal védjük a növényt, ami nekünk embernek is kedvező. Még nincs biominősítésünk.

1600 Ft / üveg
1600 Ft/üveg