Összetevők: 100% paradicsomlé Kertünkben szabadföldben, vegyszermentesen nevelt, különféle fajtájú paradicsomok passzírozott, sűrű leve.
Nyers, darált édes paprika parajdi natúr kősóval, bio kápiapaprikából (töltőtömeg: 200 gr). Kiváló ételízesítő levesekhez, pörkölthez, pácokhoz. Hőkezeléssel tartósítva. (Összetevők: kápia paprika, só)
Natúr termék: bio paprika párolva kis sóval. Kiváló semleges alap ragukhoz, rántottához, pizzához, paprikás krumplihoz - bármely ételhez, amelyhez jól társul a paprika. Hőkezeléssel tartósítva.
Összetevők: szárított és porított cékla. Só, tartósítószer-és adalékanyag mentes. Kiváló vas, ásványanyag és rost forrás. Kismamák és kisgyermekek is fogyaszthatják Kávéskanálnyi mennyiséget joghurtba, tojásrántottára, gyümölcslébe, gyümölcsturmixba, limonádéba keverve is fogyasztható. Ételek és italok színezésére is használhatjuk.
Összetevők: szárított és porított cékla. Só, tartósítószer-és adalékanyag mentes. Kiváló vas, rost és ásványanyag forrás (kismamáknak és pici gyermekeknek is adható). Kávéskanálnyi mennyiséget joghurtba, palacsintába, gyümölcslébe, gyümölcsturmixba, limonádéba téve fogyasztható. Ételek és italok színezésére is használhatjuk.
Koktélparadicsomok fűszeres fermentálásban. (Figyelem: a szokásos fermentumokhoz képest szénsavasabb, pezsgőbb karakterű és puhább is a zöldség)
Összetevők: paradicsom, paprika, vöröshagyma, napraforgó olaj, só Kertünkben szabadföldben, vegyszermentesen nevelt, különféle fajtájú paradicsomok passzírozott, sűrű leve, általunk termesztett paprikával, vöröshagymával és himalaya sóval készült bográcsos lecsó, mely akár pörköltek alapjának, akár tojással összeütve egytálételnek kiváló.
Egy igazán különleges termék: a savszegény üde sárga paradicsom kombinálva a savanykás-édes mirabolán szilvával. A fűszerekkel együtt egy zamatgazdag szósz alakult ki, amelyet minden olyan módon tudunk alkalmazni, mint az átlag ketchupöt. De jó mártogatós nachos-hoz is :) Összetevők: mirabolán*, paradicsom*, fokhagyma*, almaecet, barna cukor, olívaolaj, fűszerek. Hőkezeléssel tartósítva. * ökológiai gazdálkodásból származó összetevő
Az olívabogyó a mediterrán konyha alapja, amelyet felhasználhatunk előételként, tésztákhoz, pizzákhoz, sajttálakhoz, salátákhoz vagy akár egy pohár bor mellé. Miért szeretjük az olívabogyót? ✔ Gazdag antioxidánsokban és egészséges zsírsavakban, különösen egyszeresen telítetlen zsírokban. ✔ Támogatja a szív- és érrendszert, segíti az emésztést, és hozzájárul a sejtvédelemhez. ✔ Minden falatban ott van a napfény íze – legyen szó zöld vagy fekete olíváról, magosról vagy töltöttről. Különféle ízesítésű olivabogyók közül válogathat, a megrendelt mennyiséget üvegben szállítjuk.
Szarvasgombás pesztó – bazsalikomos és napszárított paradicsom ízesítésű Ha valami igazán különlegesre vágysz, ne keress tovább! A szarvasgombás pesztó a gasztronómia egyik rejtett kincse, amelyben a bazsalikom és a napszárított paradicsom frissessége, a parmezán karakteres íze és a szarvasgomba elegáns aromája találkozik egyetlen üvegben. Mire jó a szarvasgombás pesztó? – Kenheted pirítósra vagy friss kenyérre – Keverheted tésztához egy gyors, de elegáns ebédhez – Használhatod húsok, grillzöldségek vagy sajtok mellé mártásként – Vagy csak kanalazd ki titokban... mi nem áruljuk el! A termék tartósítószer mentes!
A zöld paradicsom zamatát a vöröshagyma és a kapor gazdagítja. Összetevők: zöld paradicsom*, vöröshagyma*, kapor*, cukor, ecet, fűszerek, só (*ökológiai gazdálkodásból származó összetevő) Hőkezeléssel tartósítva.