Dombvidék Kosárközösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Palánták

Borsikafű palánta

Egynyári fűszernövény. Fényigényes, szárazságtűrő.  Az erdélyi konyha alapfűszere. Erős aromájú, felhasználható burgonya-, káposzta-, gombás ételek, húsok ízesítésére. Borspótlóként is használják. Virágzáskor a legaromásabb, ekkor vissza kell vágni és leszárítani a levelét, kedvező körülmények között ezt többször meg lehet ismételni. Érdemes egy részét hagyni felmagozni, így újraveti magát. A palánták jelenleg 15-20 cm magasak.  

500 Ft / db
500 Ft/db

Kertészkötény szett, keleti virágos

A kert szerelmeseinek készült ez a két oldalt hordható,  keleti virág mintás, erős pamutvászonból készült kertészkötény. Olyanoknak, akik szeretnek csinosan és mindeközben praktikusan kertészkedni! Mivel a lapok oldalt helyezkednek el, így hajolgatás közben és leguggoláskor nincsenek útban, nem esik ki belőlük semmi, lefelé lógnak a föld felé. A szükséges dolgoknak az egyik lapon 1 nagy és két kisebb, a másik lapon 1 nagy, 2 kisebb zseb és egy keskeny tolltartórész áll rendelkezésre. A derékra hevederes övvel, gyorskapcsolóval rögzíthetjük. Az övön van egy állító, melynek segítségével beállíthatjuk a méretünkre. Egy lap mérete: 27 cm széles, 33 cm magas. A szett két lapot és egy övet tartalmaz. A nagy zsebek mérete: 26 cm szélesek, 21 cm magasak. A kisebb zsebek mérete: 11-14 cm szélesek, 16 cm magasak, tolltartórész 2,5 cm széles, 16 cm magas. Az öv 64 cm és 118 cm között állítható. Vihetünk magunkkal akár metszőollót, kisásót, magokat, kötözőt, gombolyag spárgát, tollat, jegyzettömböt, mind kéznél lesznek! Kertbarátoknak ajándéknak sem utolsó!!! A kertészkötény szett 30°C-on mosógépben mosható! Minden termékem dohányfüst és állatmentes környezetben készült.    

9000 Ft / db
9000 Ft/db

Kertészkötény szett, korall krém

A kert szerelmeseinek készült ez a két oldalt hordható,  korall színű, csíkos, erős pamutvászonból készült kertészkötény. Olyanoknak, akik szeretnek csinosan és mindeközben praktikusan kertészkedni! Mivel a lapok oldalt helyezkednek el, így hajolgatás közben és leguggoláskor nincsenek útban, nem esik ki belőlük semmi, lefelé lógnak a föld felé. A szükséges dolgoknak az egyik lapon 1 nagy és két kisebb, a másik lapon 1 nagy, 2 kisebb zseb és egy keskeny tolltartórész áll rendelkezésre. A derékra hevederes övvel, gyorskapcsolóval rögzíthetjük. Az övön van egy állító, melynek segítségével beállíthatjuk a méretünkre. Egy lap mérete: 27 cm széles, 33 cm magas. A szett két lapot és egy övet tartalmaz. A nagy zsebek mérete: 26 cm szélesek, 21 cm magasak. A kisebb zsebek mérete: 11-14 cm szélesek, 16 cm magasak, tolltartórész 2,5 cm széles, 16 cm magas. Az öv 64 cm és 118 cm között állítható. Vihetünk magunkkal akár metszőollót, kisásót, magokat, kötözőt, gombolyag spárgát, tollat, jegyzettömböt, mind kéznél lesznek! Kertbarátoknak ajándéknak sem utolsó!!! A kertészkötény szett 30°C-on mosógépben mosható! Minden termékem dohányfüst és állatmentes környezetben készült.    

9000 Ft / db
9000 Ft/db

Kertészkötény szett, natúr virágos

A kert szerelmeseinek készült ez a két oldalt hordható,  natúr színvilágú, virágos mintás, erős pamutvászonból készült kertészkötény. Olyanoknak, akik szeretnek csinosan és mindeközben praktikusan kertészkedni! Mivel a lapok oldalt helyezkednek el, így hajolgatás közben és leguggoláskor nincsenek útban, nem esik ki belőlük semmi, lefelé lógnak a föld felé. A szükséges dolgoknak az egyik lapon 1 nagy és két kisebb, a másik lapon 1 nagy, 2 kisebb zseb és egy keskeny tolltartórész áll rendelkezésre. A derékra hevederes övvel, gyorskapcsolóval rögzíthetjük. Az övön van egy állító, melynek segítségével beállíthatjuk a méretünkre. Egy lap mérete: 27 cm széles, 33 cm magas. A szett két lapot és egy övet tartalmaz. A nagy zsebek mérete: 26 cm szélesek, 21 cm magasak. A kisebb zsebek mérete: 11-14 cm szélesek, 16 cm magasak, tolltartórész 2,5 cm széles, 16 cm magas. Az öv 64 cm és 118 cm között állítható. Vihetünk magunkkal akár metszőollót, kisásót, magokat, kötözőt, gombolyag spárgát, tollat, jegyzettömböt, mind kéznél lesznek! Kertbarátoknak ajándéknak sem utolsó!!! A kertészkötény szett 30°C-on mosógépben mosható!    

9000 Ft / db
9000 Ft/db

Kertészkötény szett, tavirózsás

A kert szerelmeseinek készült ez a két oldalt hordható,  tavirózsa mintás, erős pamutvászonból készült kertészkötény. (Mint egy festmény!) Olyanoknak, akik szeretnek csinosan és mindeközben praktikusan kertészkedni! Mivel a lapok oldalt helyezkednek el, így hajolgatás közben és leguggoláskor nincsenek útban, nem esik ki belőlük semmi, lefelé lógnak a föld felé. A szükséges dolgoknak az egyik lapon 1 nagy és két kisebb, a másik lapon 1 nagy, 2 kisebb zseb és egy keskeny tolltartórész áll rendelkezésre. A derékra hevederes övvel, gyorskapcsolóval rögzíthetjük. Az övön van egy állító, melynek segítségével beállíthatjuk a méretünkre. Egy lap mérete: 27 cm széles, 33 cm magas. A szett két lapot és egy övet tartalmaz. A nagy zsebek mérete: 26 cm szélesek, 21 cm magasak. A kisebb zsebek mérete: 11-14 cm szélesek, 16 cm magasak, tolltartórész 2,5 cm széles, 16 cm magas. Az öv 64 cm és 118 cm között állítható. Vihetünk magunkkal akár metszőollót, kisásót, magokat, kötözőt, gombolyag spárgát, tollat, jegyzettömböt, mind kéznél lesznek! Kertbarátoknak ajándéknak sem utolsó!!! A kertészkötény szett 30°C-on mosógépben mosható! Minden termékem dohányfüst és állatmentes környezetben készült.    

9000 Ft / db
9000 Ft/db

Kertészkötény szett, zöld leveles

A kert szerelmeseinek készült ez a két oldalt hordható,  levélmintás, erős pamutvászonból készült kertészkötény. Olyanoknak, akik szeretnek csinosan és mindeközben praktikusan kertészkedni! Mivel a lapok oldalt helyezkednek el, így hajolgatás közben és leguggoláskor nincsenek útban, nem esik ki belőlük semmi, lefelé lógnak a föld felé. A szükséges dolgoknak az egyik lapon 1 nagy és két kisebb, a másik lapon 1 nagy, 2 kisebb zseb és egy keskeny tolltartórész áll rendelkezésre. A derékra hevederes övvel, gyorskapcsolóval rögzíthetjük. Az övön van egy állító, melynek segítségével beállíthatjuk a méretünkre. Egy lap mérete: 27 cm széles, 33 cm magas. A szett két lapot és egy övet tartalmaz. A nagy zsebek mérete: 26 cm szélesek, 21 cm magasak. A kisebb zsebek mérete: 11-14 cm szélesek, 16 cm magasak, tolltartórész 2,5 cm széles, 16 cm magas. Az öv 64 cm és 118 cm között állítható. Vihetünk magunkkal akár metszőollót, kisásót, magokat, kötözőt, gombolyag spárgát, tollat, jegyzettömböt, mind kéznél lesznek! Kertbarátoknak ajándéknak sem utolsó!!! A kertészkötény szett 30°C-on mosógépben mosható! Minden termékem dohányfüst és állatmentes környezetben készült.    

9000 Ft / db
9000 Ft/db

Tárkony palánta

Évelő, tarackoló fűszernövény. Fényigényes, vízkedvelő.  Az erdélyi konyha alapfűszere. Jellegzetes aromájú fűszer, levesek, húsok, zöldbab-, zöldborsó-, és burgonyafőzelékek, ecetek ízesítésére is használhatjuk. Virágzás előtt a legaromásabb, ekkor vissza kell vágni és leszárítani a levelét, kedvező körülmények között ezt többször meg lehet ismételni. Ha jól érzi magát, gyorsan fejlődik és terjed. A palánták jelenleg 20 cm magasak.  

500 Ft / db
500 Ft/db