Dombvidék Kosárközösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%
Kezdőlap Termelőink PipacsFölde

PipacsFölde

Isaszegi vegyszermentes kiskertemben (sok-sokféle paradicsom palántát neveltem idén is, ezek egy része eladó,) majd különleges paradicsom válogatások júliustól lesznek elérhetőek. Ezeken kívül saját szaporítású évelő és egynyári növényeim vannak, kis darabszámban.

Saját készítésű kertészkötényeim nagy zsebeiben helyet kaphatnak a kertészkedők mindenféle szükséges dolgai. Mellesleg még csinos is!

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
cukormentes
biodinamikus, bio
tojásmentes
gluténmentes
tejmentes
vegán
állatkísérletmentes
pálmaolajmentes
parabénmentes
tartósítószermentes
vegyszermentes
Előrendelhető
Ár szerint

3in1 táska, szitakötős

Erős vászonból és gépi hímzett textilből készült hátizsák/oldaltáska. A táska hátsó oldala az egyszínű barna anyagból készült. A vállpánt átcsatolásával hátizsákként és oldaltáskaként is hordható. A táska cipzárral záródik, pamutvászonnal és vatelinnel béleltem, varrtam bele egy belső zsebet. A táska méretei: 31 cm széles, 34 cm magas. A belső zseb mérete: 20 cm széles, 15 cm magas. A vállpánt állítható, ennek hossza 90 cm és 166 cm között szabályozható. A táska 30°C-on mosógépben mosható!      

10000 Ft / db
10000 Ft/db

Aranylevelű ánizsizsóp palánta

A hagyományos zöld levelű ánizsizsóp sárgászöld színű változata. Élénk színével kiragyog a zöld növények közül.  Évelő növény, télre enyhe takarás nem árthat, én lombbal szoktam kicsit betakargatni. Levelével és lila színű ajakos virágokból álló virágzatával is díszít, a lepkék és a zümmögők különössen kedvelik Kb. 80-90 cm magasra nő meg. Jelenleg kb. 15 cm magas palánták.  

800 Ft / db
800 Ft/db

Bíbor bazsalikom

Ennek a bíbor színű bazsalikomnak az igényei hasonlóak a hagyományos bazsaliméhoz. Levele összemorzsolva aromás, erősen illatos. Érdemes napra ültetni, így jön ki szépen a színe. A vizet meghálálja. Apró, rózsaszínű virága nagyyon jól mutat a sötét árnyalatú levelek felett. Én a virágoskertbe, vagy vegyes ágyásokba ültetem. A palánták jelenleg 15 magasak.  

800 Ft / db
800 Ft/db

Ernyős verbéna palánta

Magas növésű, kecses, könnyed habitusú fagyérzékeny évelő növény, de könnyen újra is veti magát. (A fagyérzékenységéről annyi a tapasztalatom, hogy némi takarással még nálam, fagyzugos, külterületi részen is áttelelt.) Levelei kicsik, virágszára viszont rendkívül gyorsan magasra nő, apró virágai együttesen ernyőszerű megjelenésűek. Az oldalhajtásokból újabb virágszárak nőnek ki, így kedves, kusza megjelenése lesz. Nagyon jól mutat virágágyakban, ahogy egy szinttel feljebb (akár 100-120 cm magasságban) nyílnak a kis gömböcskék. Igénytelen, szárazságtűrő, kedves virág, a pillangók különösen kedvelik. A palánták idei magvetésűek, már idén virágozni fognak, némi takarással jövőre gyors növekedésbe és virágzásba (VI-IX) kezdenek. A palánták jelenleg 25 cm magasak.  

800 Ft / db
800 Ft/db

Istenfa

Aromás, kámforos illatú, bokros növekedésű félcserje, szürkészöld, finoman szeldelt levelével és apró, sárga virágaival is díszít. Régen illatosítóként is és sok minden másra is használták. Mint a félcserjék többsége, hajlamos felkopaszodni, enyhe visszavágással ez megelőzhető. 60-80 cm-re nő meg. Napos helyen szeret lenni, szárazságtűrő, de a locsolást gyors növekedéssel hálálja meg. A palánták jelenleg 15 cm magasak.  

800 Ft / db
800 Ft/db

Katáng

Égszínkék virágú, délelőtt nyíló évelő vadvirág. Jelenleg kb 25 cm-es, valószínűleg csak jövőre fog virágozni (de előfordul már első évben is). Virágzó állapotban kb. 1 m magas, de nálam vannak velem embermagas példányok is. (Nagy kedvenc!) Júniustól a fagyokig virágzik. Sanyarú időkben gyökerét kávépótlóként használták, ez a cikória kávé, kezd újra divatba jönni. Még nem próbáltam, de ha esetleg kávé ellátási gondok jönnének (ne jöjjenek!) a kertemben lévő katáng készletekkel egy darabig kihúznám!    

800 Ft / db
800 Ft/db

Kertészkötény szett, bogaras

A kert szerelmeseinek készült ez a két oldalt hordható,  rajzos rovarmintás, erős pamutvászonból készült kertészkötény. Olyanoknak, akik szeretnek csinosan és mindeközben praktikusan kertészkedni! Mivel a lapok oldalt helyezkednek el, így hajolgatás közben és leguggoláskor nincsenek útban, nem esik ki belőlük semmi, lefelé lógnak a föld felé. A szükséges dolgoknak az egyik lapon 1 nagy és két kisebb, a másik lapon 1 nagy, 2 kisebb zseb és egy keskeny tolltartórész áll rendelkezésre. A derékra hevederes övvel, gyorskapcsolóval rögzíthetjük. Az övön van egy állító, melynek segítségével beállíthatjuk a méretünkre. Egy lap mérete: 27 cm széles, 33 cm magas. A szett két lapot és egy övet tartalmaz. A nagy zsebek mérete: 26 cm szélesek, 21 cm magasak. A kisebb zsebek mérete: 11-14 cm szélesek, 16 cm magasak, tolltartórész 2,5 cm széles, 16 cm magas. Az öv 64 cm és 118 cm között állítható. Vihetünk magunkkal akár metszőollót, kisásót, magokat, kötözőt, gombolyag spárgát, tollat, jegyzettömböt, mind kéznél lesznek! Kertbarátoknak ajándéknak sem utolsó!!! A kertészkötény szett 30°C-on mosógépben mosható! Minden termékem dohányfüst és állatmentes környezetben készült.    

9000 Ft / db
9000 Ft/db

Kertészkötény szett, keleti virágos

A kert szerelmeseinek készült ez a két oldalt hordható,  keleti virág mintás, erős pamutvászonból készült kertészkötény. Olyanoknak, akik szeretnek csinosan és mindeközben praktikusan kertészkedni! Mivel a lapok oldalt helyezkednek el, így hajolgatás közben és leguggoláskor nincsenek útban, nem esik ki belőlük semmi, lefelé lógnak a föld felé. A szükséges dolgoknak az egyik lapon 1 nagy és két kisebb, a másik lapon 1 nagy, 2 kisebb zseb és egy keskeny tolltartórész áll rendelkezésre. A derékra hevederes övvel, gyorskapcsolóval rögzíthetjük. Az övön van egy állító, melynek segítségével beállíthatjuk a méretünkre. Egy lap mérete: 27 cm széles, 33 cm magas. A szett két lapot és egy övet tartalmaz. A nagy zsebek mérete: 26 cm szélesek, 21 cm magasak. A kisebb zsebek mérete: 11-14 cm szélesek, 16 cm magasak, tolltartórész 2,5 cm széles, 16 cm magas. Az öv 64 cm és 118 cm között állítható. Vihetünk magunkkal akár metszőollót, kisásót, magokat, kötözőt, gombolyag spárgát, tollat, jegyzettömböt, mind kéznél lesznek! Kertbarátoknak ajándéknak sem utolsó!!! A kertészkötény szett 30°C-on mosógépben mosható! Minden termékem dohányfüst és állatmentes környezetben készült.    

9000 Ft / db
9000 Ft/db

Kertészkötény szett, korall krém

A kert szerelmeseinek készült ez a két oldalt hordható,  korall színű, csíkos, erős pamutvászonból készült kertészkötény. Olyanoknak, akik szeretnek csinosan és mindeközben praktikusan kertészkedni! Mivel a lapok oldalt helyezkednek el, így hajolgatás közben és leguggoláskor nincsenek útban, nem esik ki belőlük semmi, lefelé lógnak a föld felé. A szükséges dolgoknak az egyik lapon 1 nagy és két kisebb, a másik lapon 1 nagy, 2 kisebb zseb és egy keskeny tolltartórész áll rendelkezésre. A derékra hevederes övvel, gyorskapcsolóval rögzíthetjük. Az övön van egy állító, melynek segítségével beállíthatjuk a méretünkre. Egy lap mérete: 27 cm széles, 33 cm magas. A szett két lapot és egy övet tartalmaz. A nagy zsebek mérete: 26 cm szélesek, 21 cm magasak. A kisebb zsebek mérete: 11-14 cm szélesek, 16 cm magasak, tolltartórész 2,5 cm széles, 16 cm magas. Az öv 64 cm és 118 cm között állítható. Vihetünk magunkkal akár metszőollót, kisásót, magokat, kötözőt, gombolyag spárgát, tollat, jegyzettömböt, mind kéznél lesznek! Kertbarátoknak ajándéknak sem utolsó!!! A kertészkötény szett 30°C-on mosógépben mosható! Minden termékem dohányfüst és állatmentes környezetben készült.    

9000 Ft / db
9000 Ft/db

Kertészkötény szett, natúr virágos

A kert szerelmeseinek készült ez a két oldalt hordható,  natúr színvilágú, virágos mintás, erős pamutvászonból készült kertészkötény. Olyanoknak, akik szeretnek csinosan és mindeközben praktikusan kertészkedni! Mivel a lapok oldalt helyezkednek el, így hajolgatás közben és leguggoláskor nincsenek útban, nem esik ki belőlük semmi, lefelé lógnak a föld felé. A szükséges dolgoknak az egyik lapon 1 nagy és két kisebb, a másik lapon 1 nagy, 2 kisebb zseb és egy keskeny tolltartórész áll rendelkezésre. A derékra hevederes övvel, gyorskapcsolóval rögzíthetjük. Az övön van egy állító, melynek segítségével beállíthatjuk a méretünkre. Egy lap mérete: 27 cm széles, 33 cm magas. A szett két lapot és egy övet tartalmaz. A nagy zsebek mérete: 26 cm szélesek, 21 cm magasak. A kisebb zsebek mérete: 11-14 cm szélesek, 16 cm magasak, tolltartórész 2,5 cm széles, 16 cm magas. Az öv 64 cm és 118 cm között állítható. Vihetünk magunkkal akár metszőollót, kisásót, magokat, kötözőt, gombolyag spárgát, tollat, jegyzettömböt, mind kéznél lesznek! Kertbarátoknak ajándéknak sem utolsó!!! A kertészkötény szett 30°C-on mosógépben mosható!    

9000 Ft / db
9000 Ft/db

Kertészkötény szett, tavirózsás

A kert szerelmeseinek készült ez a két oldalt hordható,  tavirózsa mintás, erős pamutvászonból készült kertészkötény. (Mint egy festmény!) Olyanoknak, akik szeretnek csinosan és mindeközben praktikusan kertészkedni! Mivel a lapok oldalt helyezkednek el, így hajolgatás közben és leguggoláskor nincsenek útban, nem esik ki belőlük semmi, lefelé lógnak a föld felé. A szükséges dolgoknak az egyik lapon 1 nagy és két kisebb, a másik lapon 1 nagy, 2 kisebb zseb és egy keskeny tolltartórész áll rendelkezésre. A derékra hevederes övvel, gyorskapcsolóval rögzíthetjük. Az övön van egy állító, melynek segítségével beállíthatjuk a méretünkre. Egy lap mérete: 27 cm széles, 33 cm magas. A szett két lapot és egy övet tartalmaz. A nagy zsebek mérete: 26 cm szélesek, 21 cm magasak. A kisebb zsebek mérete: 11-14 cm szélesek, 16 cm magasak, tolltartórész 2,5 cm széles, 16 cm magas. Az öv 64 cm és 118 cm között állítható. Vihetünk magunkkal akár metszőollót, kisásót, magokat, kötözőt, gombolyag spárgát, tollat, jegyzettömböt, mind kéznél lesznek! Kertbarátoknak ajándéknak sem utolsó!!! A kertészkötény szett 30°C-on mosógépben mosható! Minden termékem dohányfüst és állatmentes környezetben készült.    

9000 Ft / db
9000 Ft/db

Kertészkötény szett, zöld leveles

A kert szerelmeseinek készült ez a két oldalt hordható,  levélmintás, erős pamutvászonból készült kertészkötény. Olyanoknak, akik szeretnek csinosan és mindeközben praktikusan kertészkedni! Mivel a lapok oldalt helyezkednek el, így hajolgatás közben és leguggoláskor nincsenek útban, nem esik ki belőlük semmi, lefelé lógnak a föld felé. A szükséges dolgoknak az egyik lapon 1 nagy és két kisebb, a másik lapon 1 nagy, 2 kisebb zseb és egy keskeny tolltartórész áll rendelkezésre. A derékra hevederes övvel, gyorskapcsolóval rögzíthetjük. Az övön van egy állító, melynek segítségével beállíthatjuk a méretünkre. Egy lap mérete: 27 cm széles, 33 cm magas. A szett két lapot és egy övet tartalmaz. A nagy zsebek mérete: 26 cm szélesek, 21 cm magasak. A kisebb zsebek mérete: 11-14 cm szélesek, 16 cm magasak, tolltartórész 2,5 cm széles, 16 cm magas. Az öv 64 cm és 118 cm között állítható. Vihetünk magunkkal akár metszőollót, kisásót, magokat, kötözőt, gombolyag spárgát, tollat, jegyzettömböt, mind kéznél lesznek! Kertbarátoknak ajándéknak sem utolsó!!! A kertészkötény szett 30°C-on mosógépben mosható! Minden termékem dohányfüst és állatmentes környezetben készült.    

9000 Ft / db
9000 Ft/db