Ajándékcsomag 1. Tartalma: 1 pestó, 1 olivabogyókrém 1 padlizsánkrém mézzel Más termékkel is kérhető. Termékekről bővebben a termékeknél olvashat. Masni változó színekben lesz a dobozon, nem biztos, hogy olyan mint a képeken. Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk
Ajándékcsomag 2. Tartalma: 1 padlizsánkrém mézzel, 1 pesto, 1 padlizsánkrém steviával (vagy sztíviával, ez a régebbi címke, javítottunk a címkén) Más termékkel is kérhető. Termékekről bővebben a termékeknél olvashat. Masni változó színekben lesz a dobozon, nem biztos, hogy olyan mint a képeken. Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk





Ajvár 170 g Összetétel: kápia paprika, padlizsán, vöröshagyma, fokhagyma, hidegen sajtolt napraforgóolaj, adalékmentes só, őrölt bors A termékről: Organikus termesztésben előállított alapanyagokból készült kézműves zöldségkrém. A zöldségeket és a napraforgót a magvetéstől a késztermékig saját gazdaságból biztosítjuk. Kertjeinkben műtrágyamentes gazdálkodást folytatunk. Felhasználási ötletek: Szendvicskrémnek, sült és grillezett húshoz, zöldségek és sajtok feltétjeként, tapaszként. Weboldalunkon még több információ áll rendelkezésre termékeinkről https://becskeicsodajo.hu/
- 2 kg burgonya - 1 vöröshagyma - 3 db fokhagyma - 1 db fejes káposzta - 1 db karfiol - 2 db cukkini - 2 csomag petrezselyem - 6 db sárgarépa - 3 db gyökér - 6 db tojás


Aszalt paradicsom – a nap íze minden falatban Amikor a paradicsom valódi zamata koncentrálódik, megszületik a mediterrán konyha egyik legértékesebb alapanyaga. Miért szeretjük annyira? ✔ Természetes módon szárítva – megőrzi a paradicsom minden értékes tápanyagát ✔ Gazdag likopinban, vitaminokban és ásványi anyagokban ✔ Nincs benne semmi felesleges – csak a tiszta, koncentrált íz Hogyan használhatod? – Tésztákba, salátákba, szendvicsekbe – Antipasti tányérra olívával, sajttal – Kenyérbe sütve vagy pesztóba turmixolva – Vagy csak úgy, magában, mert úgy is isteni! A termék tartósítószer mentes.

Kisméretű zellergumó sok levéllel (fűszernek érdemes feldarabolni, fagyasztóba eltenni).