Kisebb minőségi hibákkal rendelkező kápiák (görbült, károsított, foltban puhult). Alkalmas paprikakrém, ajvár, zakuszka, lecsó készítéséhez.
Színes válogatás a különlegesebb paprikákból: fehér, piros, bordó és fekete; kicsi hegyestől a kaliforniai alakig (mind csemege, nem csípős). (Egy csomag: 0,5 kg)
A spagettitökkel ritkán találkozhatunk, pedig méltatlanul mellőzött zöldségféle. A közismert főzőtökhöz hasonlóan főzeléknek készítjük el, de vele ellentétben nem kell legyalulni! "Istengyalulta töknek" is nevezik. Vágd ketté hosszában a tököt, kézzel kapard ki a magvakat (nem szükséges kanalazni, mert úgy értékes húst veszítünk). Kend be sóval belülről, és vágott felével lefelé tedd a sütőbe kis vízzel. 200 fokon 40 perc. Kis hűlési idő után villával ki tudod kaparni. Sűrűbb, testesebb íze van, mint az átlag főzőtöknek. Krémesebb állag eléréséhez botmixerrel is átdolgozhatjuk. Amennyiben nem tudjuk megfőzni a közeljövőben, jó hír, hogy keményebb héja végett hosszú az eltarthatósági ideje, ezért nevezik téli töknek is. (Egy tök kb. 0,9-1 kg súlyú.)
Éretlen, zöld, változatos formájú paradicsomok, melyek alkalmasak savanyúság-készítés és fermentálás céljára.