Kívül ropogós, belül puha bélzetű baguettünk nem tartalmaz mást, csak búzalisztet, vizet és sót.
Ez a hihetetlen lágy tésztájú szendvics alap belül csupa lyuk, és mivel hosszú érlelésű kovászos technológiával készült még az emésztése is könnyebb az élesztős társainál.
A sima kovászos kalácsunkat tovább fejlesztettük és csokit és aszalt áfonyát tettük bele, így még különlegesebb ízvilágot kaptunk. Nem tartalmaz élesztőt, tejet, tojást, adalékanyagot és bio lisztből készül.
Fehér bio búzalisztből készült vadkovászos kenyér. Nincs benne más, csak liszt, víz és só.
Fehér bio búzalisztből készült vadkovászos kenyér. Nincs benne más, csak liszt, víz és só.
Fehér bio búzalisztből készült vadkovászos kenyér. Nincs benne más, csak liszt, víz és só.
Kakaós csigánk szuperereje a bőséges, magas kakaóbabtartalmú kakaós töltelékben rejlik. E mellett élesztőmentes, kovászos technológiával készül szintén, amitől igazán ritkaságnak számít.
A köves kenyerünknek a szuperereje a lisztjében rejlik. Háromféle bio búzát egy hagyományos, malomköves technológiát használó malom őrölte meg nekünk, amitől a liszt jobb minőségű, és így a végtermék sokkal finomabb és élvezhetőbb. Ez a kenyér 100% teljes kiőrlésű, mégis nagyon puha és élvezhető.
Kolozs Gabi vagyok 25 éve foglalkozom kürtőskalácssütéssel, minden kisebb, nagyobb gödöllői és környékbeli rendezvényen részt vettem. Kalácsok 400 grammosak, frissen átadás előtt sülnek. Kürtőskalács, vaníliás, fahéjas, diós, kakaós, kókuszos, mákos és mogyorós ízekben kapható. A kalács sem tojást, sem tejterméket nem tartalmaz, és kizárólag hazai alapanyagokat használok. A legördülő menüből lehet választani különböző ízesítések között! A menü megnyitásához, kérlek kattints a fahéjas kürtőskalács szóra vagy a le-fel mutató nyilakra.