Dombvidék Kosárközösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Baromfi

Bio csirke mell 500 g

Ökológiai gazdálkodásból származó bio csirke mellét kínáljuk. Vákumcsomagolásban forgalmazzuk, a termékhez nem adunk semmilyen adalékanyagot. A termelés helyétől az átadó helyig hűtött ládákban szállítjuk, és az átadó helyen azonnal hűtőbe kerül a termék. A bio minősítést a Biokontroll Hungária Kft végezte.

3050 Ft / db
6100 Ft/kg

Bio csirkeaprólék 500 gr

Bio tartásból származó csirkék apróléka, mely tartalmazza a farhátat, a lábakat, és a belsőségeket. Vákumcsomagolásban szállítjuk, semmilyen adalékanyagot nem teszünk a termékhez. Az árut hűtött ládákban visszük a termelés helyétől az átadó pontig, ott pedig azonnal hűtőbe kerül. A bio minősítést a Biokontroll Hungária Kft végezte.

1150 Ft / csomag
2300 Ft/kg

Bio csirkecomb 500g

Bio tartásban nevelt csirkék combját kínáljuk. Vákumcsomagolásban szállítva, hozzáadott adalékanyag mentes. A termelés helyétől az átadó helyig hűtött ládákban szállítjuk, és az átadó helyen is azonnal hűtőbe kerül.

2550 Ft / csomag
5100 Ft/kg

Bio csirkeszárny 500 g

Bio tartásban nevelt csirkék szárnyát kínáljuk vákumcsomagolásban. A termékhez semmilyen adalékanyagot nem teszünk.  Hűtött ládában szállítjuk a termelés helyétől az átadó pontig, ott pedig azonnal hűtőbe kerül az áru. A bio minősítést a Biokontroll Hungária Kft állította ki a termékeinkről.

1550 Ft / csomag
3100 Ft/kg

Bio egész csirke 1500 g

A bio tartásban nevelt csirkéink 1,5-2 kg-osak. Konyhakészre tisztítva, vákumcsomagolásban kerülnek a vevőkhöz. Az egész csirkéhez természetesen a belsőségek és a lábak is hozzátartoznak.  Semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaznak a becsomagolt húsok. Hűtött ládákban szállítjuk, és az átadóhelyen is azonnal hűtőbe kerül a termék.

5550 Ft / db
3700 Ft/kg