Kellemes, nem túl erőteljes íze miatt sokan kedvelik. Ételek, italok kiváló édesítője. Magas gyümölcscukor tartalma miatt hosszú ideig folyékony marad. Immunrendszer erősítő, gyulladásgátló hatású.
Kellemes, nem túl erőteljes íze miatt sokan kedvelik. Ételek, italok kiváló édesítője. Magas gyümölcscukor tartalma miatt hosszú ideig folyékony marad. Immunrendszer erősítő, gyulladásgátló hatású.
Kellemes, nem túl erőteljes íze miatt sokan kedvelik. Ételek, italok kiváló édesítője. Magas gyümölcscukor tartalma miatt hosszú ideig folyékony marad. Immunrendszer erősítő, gyulladásgátló hatású.
A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben bodzavirágot áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.
A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben bodzavirágot áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.
A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben bodzavirágot áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.
A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben citromfüvet áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.
A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben citromfüvet áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.
A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben citromfüvet áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.