Barta Zsoltnak hívnak, őstermelőként és kistermelőként működtetem családi gazdaságunkat, a „TEJÚT” kézműves sajtműhelyt Ikladon. Kecskéket, őshonos tyúkokat, fürjeket és nyulakat tartunk, valamint kézműves sajtokat és tejtermékeket készítek. A saját kertünkből származó gyümölcsöket lekvárnak, a zöldségeket (mint a hagyma, fokhagyma, paprika) és a fűszernövényeket pedig a sajt- és tejtermékek ízesítésére használom fel. Fürjtojásból különféle tojáskrémet, tésztákat és pácolt finomságokat készítek, többek között olívaolajban vagy piemonti pácban. Termékeink ízvilága az évszakok szerint változik, és mindig igyekszek valami újdonsággal meglepni vásárlóinkat.
Családunkban a természet közelsége és az állatokkal való gondos foglalkozás határozza meg mindennapjaimat. Hisszük, hogy az egészséges, tiszta alapanyagokból készülő élelmiszerek gazdagabbá, kiegyensúlyozottabbá teszik az életet, és ezt a szemléletet minden egyes termékünk tükrözi. Gazdaságunkban ötvözzük a hagyományokat a korszerű megoldásokkal, hogy vásárlóink asztalára valódi, kézműves ízek kerülhessenek.