Dombvidék Kosárközösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Tehén

Hankai Sajtműhely

Bükkfával füstölt aszalt szilvás parenyica

 Hevített, gyúrt, füstölt sajt, aszalt szilvával töltve. Enyhén sós, kevésbé füstös, puha szilvával van töltve. Rendkívül jól harmonizál a szilva édessége a sóval és ezt a zamatos ízt a füst még inkább kiemeli. Minden sajtba 5 darab aszalt szilva kerül. Kézzel gyúrjuk, nyújtjuk és bükkfával épphogy megfüstöljük. A szilva annyira puha, hogy néhány sajtnál a füstölés során a meleg hatására kiszivárog a szilva édes ragacsos nedve és bevonja a sajt alját. Mennyei... Fogyasztási javaslat: a hűtőből kivéve rögtöni szeletelést javaslunk, elsősorban önmagában fogyasztva, semmi kísérőt, feltétet, kenyeret nem igényel húsok mellé, hidegtálra, süti helyett :-) Allergén anyag: tej Összetevők: hőkezelt teljes tej, aszalt szilva, só, oltó, sajtkultúra, természetes füst Csomagolás: A vírushelyzetre való tekintettel minden sajtot vákuumcsomagoltan szállítunk! A termékek címkéi a jogszabály által előírt adatokat tartalmazzák, valamint a tételazonosító is fel van tüntetve Tárolás: Vákuumcsomagoltan felbontás nélkül a gyártástól számítva 60 nap a sajtok minőségmegőrzési ideje. Vákuumcsomagolás eltávolítása után a felbontott sajtot minél hamarabb el kell fogyasztani, de 2 napig folpackban tárolható. Súy és ár: Igyekszünk minden terméket azonos méretűre készíteni (kb. 200 grammosra), ám mivel kézzel készül minden sajt, így megeshet, hogy az Ön által megvásárolt termék nem pontosan 1000 Forintba fog kerülni átvételkor. +/- 50 g eltérés előfordulhat. Megértését köszönjük. 

1000 Ft / db
1000 Ft/db
Hankai Sajtműhely

Bükkfával füstölt fokhagymás parenyica

Szálas szerkezetű, hevített, gyúrt, füstölt sajt. Kellemesen sós valamint füstös, de jelentősen érvényesülnek a sajt igazi aromái is, a fokhagyma inkább utóízként jelentkezik. Kézzel gyúrjuk és miután szárított fokahgyma granulátommal és sóval ízesítjük,  feltekerjük, sózzuk és bükkfafűrészporral füstöljük. A sajt felületén a füstölés során vékony kéreg képződik, mely aranyszínű vagy halványbarna, ami a füstölés mértékétől függ. A vékony kéreg alatt zamatos, omlós, enyhén fokhagymás szálas szerkezetű sajt található. Fogyasztási javaslat: fogyasztás előtt érdemes szobahőmérsékelten pihentetni (úgy mint a vajat) hogy elvezhető legyen és a sajt picit megpuhuljon, magában fogyasztva, szendvicsbe, nasinak,  kiválóan olvad, így nagyon jó meleg szendvicsre, pizzára, tésztára. Allergén anyag: tej Összetevők: hőkezelt teljes tej, só, szárított fokhagyma, oltó, sajtkultúra, természetes füst Csomagolás: A vírushelyzetre való tekintettel minden sajtot vákuumcsomagoltan szállítunk! A termékek címkéi a jogszabály által előírt adatokat tartalmazzák, valamint a tételazonosító is fel van tüntetve Tárolás: Vákuumcsomagoltan felbontás nélkül a gyártástól számítva 60 nap a sajtok minőségmegőrzési ideje. Vákuumcsomagolás eltávolítása után a felbontott sajtot minél hamarabb el kell fogyasztani, de 2 napig folpackban tárolható. Súy és ár: Igyekszünk minden terméket azonos méretűre készíteni (kb. 200 grammosra), ám mivel kézzel készül minden sajt, így megeshet, hogy az Ön által megvásárolt termék nem pontosan 1000 Forintba fog kerülni átvételkor. +/- 50 g eltérés előfordulhat. Megértését köszönjük.     

1000 Ft / db
1000 Ft/kg
Hankai Sajtműhely
5

Bükkfával füstölt lilahagymás parenyica

Szálas szerkezetű, hevített, gyúrt, füstölt sajt. Kellemesen sós, markánsan füstös, de jelentősen érvényesül a lilahagyma intenzív íze. A sajt felületén a füstölés során vékony kéreg képződik, mely aranyszínű vagy halványbarna, ami a füstölés mértékétől függ. A vékony kéreg alatt zamatos, omlós, szálas szerkezetű sajt található, melyek köré apróra vágott friss lilahagymát rejtettünk. A sajtot hagyományosan bükkfafűrészporral füstöljük. Kézzel gyúrjuk és a lialahagymával a belsejében feltekerjük. További változatok: natúr, fokhagymás és aszalt szilvás. Fogyasztási javaslat: fogyasztás előtt érdemes szobahőmérsékelten pihentetni (úgy mint a vajat) hogy elvezhető legyen és a sajt picit megpuhuljon, leginkább szendveicsbe ajánljuk, kiválóan olvad, így nagyon jó meleg szendvicsre, pizzára, tésztára. Összetevők: hőkezelt teljes tej, lilahagyma, só, oltó, sajtkultúra, természetes füst Allergén anyag: tej Csomagolás: A vírushelyzetre való tekintettel minden sajtot vákuumcsomagoltan szállítunk! A termékek címkéi a jogszabály által előírt adatokat tartalmazzák, valamint a tételazonosító is fel van tüntetve. Tárolás: Vákuumcsomagoltan felbontás nélkül a gyártástól számítva 60 nap a sajtok minőségmegőrzési ideje. Vákuumcsomagolás eltávolítása után a felbontott sajtot minél hamarabb el kell fogyasztani, de 2 napig folpackban tárolható. Súy és ár: Igyekszünk minden terméket azonos méretűre készíteni (kb. 200 grammosra), ám mivel kézzel készül minden sajt, így megeshet, hogy az Ön által megvásárolt termék nem pontosan 1000 Forintba fog kerülni átvételkor. +/- 50 g eltérés előfordulhat. Megértését köszönjük.  Mivel a sajtot feltekerés előtt sózzuk, így a lilahagyma veszíthet íze intenzitásán illetve jellegzetes színén. Ezért ezt a sajtot minél hamarabb célszerű elfogyasztani a vásárlást követően!

1000 Ft / db
1000 Ft/db
Hankai Sajtműhely

Bükkfával füstölt parenyica

Szálas szerkezetű, hevített, gyúrt, füstölt sajt. Kellemesen sós, markánsan füstös, de jelentősen érvényesülnek a sajt igazi aromái is. Kézzel gyúrjuk és hagyományosan csiga formába tekerjük. A sajtot hagyományosan bükkfafűrészporral füstöljük. A sajt felületén a füstölés során vékony kéreg képződik, mely aranyszínű vagy halványbarna, ami a füstölés mértékétől függ. A vékony kéreg alatt zamatos, omlós, szálas szerkezetű sajt található. Az ízesített változat kifli vagy croissant formájú. Lilahagymás, fokhagymás és aszalt szilvás változatban kapható. Fogyasztási javaslat: fogyasztás előtt érdemes szobahőmérsékelten pihentetni (úgy mint a vajat) hogy elvezhető legyen és a sajt picit megpuhuljon, magában fogyasztva, szendvicsbe, nasinak,  kiválóan olvad, így nagyon jó meleg szendvicsre, pizzára, tésztára. Allergén anyag: tej Összetevők: hőkezelt teljes tej, só, oltó, sajtkultúra, természetes füst Csomagolás: A vírushelyzetre való tekintettel minden sajtot vákuumcsomagoltan szállítunk! A termékek címkéi a jogszabály által előírt adatokat tartalmazzák, valamint a tételazonosító is fel van tüntetve Tárolás: Vákuumcsomagoltan felbontás nélkül a gyártástól számítva 60 nap a sajtok minőségmegőrzési ideje. Vákuumcsomagolás eltávolítása után a felbontott sajtot minél hamarabb el kell fogyasztani, de 2 napig folpackban tárolható. Súy és ár: Igyekszünk minden terméket azonos méretűre készíteni (kb. 200 grammosra), ám mivel kézzel készül minden sajt, így megeshet, hogy az Ön által megvásárolt termék nem pontosan 1000 Forintba fog kerülni átvételkor. +/- 50 g eltérés előfordulhat. Megértését köszönjük.     

1000 Ft / db
1000 Ft/kg
Hankai Sajtműhely

Camembert

Camembert jellegű lágy fehérpenészes sajt  

1000 Ft / db
1000 Ft/db
Hankai Sajtműhely

Füstölt chilis félkemény tehénsajt

Félkemény chilis tehénsajt bükkfával füstölve. Összetevők: hőkezelt teljes tej, chili, só, oltó, sajtkultúra, természetes füst Allergén anyag: tej,  Tárolás: Vákuumcsomagoltan felbontás nélkül a gyártástól számítva 30 nap a sajtok minőségmegőrzési ideje.Vákuumcsomagolás eltávolítása után a felbontott sajtot minél hamarabb el kell fogyasztani, de 3-4 napig folpackban tárolható.

800 Ft / db
800 Ft/kg
Hankai Sajtműhely

Füstölt köményes tehénsajt

Füstölt egész köménymagos tehénsajt. Összetevők: hőkezelt teljes tej, köménymag, só, oltó, sajtkultúra, természetes füst Allergén anyag: tej Csomagolás: A vírushelyzetre való tekintettel minden sajtot vákuumcsomagoltan szállítunk! A termékek címkéi a jogszabály által előírt adatokat tartalmazzák, valamint a tételazonosító is fel van tüntetve Tárolás: Vákuumcsomagoltan felbontás nélkül a gyártástól számítva 60 nap a sajtok minőségmegőrzési ideje. Vákuumcsomagolás eltávolítása után a felbontott sajtot minél hamarabb el kell fogyasztani, de hűtőben akár egy hétig is tárolható folpackban. Súy és ár: Igyekszünk minden sajtszeletet azonos méretűre vágni (kb. 200 grammosra), ám megeshet, hogy az Ön által megvásárolt termék nem pontosan 800 Forintba fog kerülni átvételkor. +/- 50 g eltérés előfordulhat. Megértését köszönjük. 

800 Ft / db
800 Ft/kg
Hankai Sajtműhely

Füstölt natúr gomolya

A hagyományosan készített, önsúlyától préselődő friss gomolyát hosszabb ideig, akár két hétig is szikkasztjuk, mielőtt megfüstöljük. Ez a sajt igazi jolly joker. Nem friss, de még nincsenek benne meg az érlelt sajt ízei sem, nem nagyon füstölt, nem parenyica és aki nem tipikusan grillsajtot keres, az meg is grillezheti. :-) (sokat segítettünk, ugye? :-) ) Fogyasztási javaslat: szendvicsre, tésztára, sós sütibe, teflon serpenyőben megsütve, önmagába Allergén anyag: tej Összetevők: hőkezelt teljes tej, só, oltó, sajtkultúra, természetes füst Csomagolás: A vírushelyzetre való tekintettel minden sajtot vákuumcsomagoltan szállítunk! A termékek címkéi a jogszabály által előírt adatokat tartalmazzák, valamint a tételazonosító is fel van tüntetve Tárolás: Vákuumcsomagoltan felbontás nélkül a gyártástól számítva 60 nap a sajtok minőségmegőrzési ideje. Vákuumcsomagolás eltávolítása után a felbontott sajtot minél hamarabb el kell fogyasztani, de akár egy hétig is tárolható hűtőben folpackba csomagolva. Súy és ár: Igyekszünk minden szelet sajtot azonos méretűre vágni (kb. 200 grammosra), ám megeshet, hogy az Ön által megvásárolt termék nem pontosan 800 Forintba fog kerülni átvételkor. +/- 50 g eltérés előfordulhat. Megértését köszönjük. 

800 Ft / db
800 Ft/kg
Hankai Sajtműhely

Grillsajt

  Pasztörizált teljes tejből készült grillsajt.  Összetevők: hőkezelt teljes tej, só, oltó, sajtkultúra. Allergén anyag: tej Többször lett tesztelve, serpenyőben is és grillrácson is remekül megsül pár perc alatt.  Egy tasakban két darab sajt található. 

700 Ft / db
700 Ft/kg
Hankai Sajtműhely

Lilahagymás gomolya

Friss lilahagymás tehénsajt (gomolya) Pasztörizált teljes tejből készült tradicionális friss sajt, mely önsúlyánál fogva préselődik. Általában lilahagymás, kapros-fokhagymás, fokhagymás, medvehagymás, magyaros (lilahagyma, petrezselyem, erős paprika) változatban készítjük. Fogyasztási javaslat: önmagában vagy szendvicsekbe, salátákhoz ízletes kísérő. Összetevők: hőkezelt teljes tej, lilahagyma, só, oltó, sajtkultúra. Allergén anyag: tej Csomagolás: A vírushelyzetre való tekintettel minden sajtot vákuumcsomagoltan szállítunk! A termékek címkéi a jogszabály által előírt adatokat tartalmazzák, valamint a tételazonosító is fel van tüntetve Tárolás: Vákuumcsomagoltan felbontás nélkül a gyártástól számítva 60 nap a sajtok minőségmegőrzési ideje. Vákuumcsomagolás eltávolítása után a felbontott sajtot minél hamarabb el kell fogyasztani, de 3-4 napig folpackban tárolható. Súy és ár: Igyekszünk minden szelet sajtot azonos méretűre vágni (kb. 200 grammosra), ám mivel kézzel készül minden sajt és a sajtgurigák eltérő méretűek, így megeshet, hogy az Ön által megvásárolt termék nem pontosan 700 Forintba fog kerülni átvételkor. +/- 50 g eltérés előfordulhat. Megértését köszönjük. 

700 Ft / db
700 Ft/kg
Hankai Sajtműhely

Magyaros gomolya

Friss tehénsajt (gomolya) pikáns, fűszeres Pasztörizált teljes tejből készült tradicionális friss sajt, mely önsúlyánál fogva préselődik. Lilahagymát, petrezselymet és jó csípőspaprikát teszünk a sajtba fűszerként. A paprika nyers, nem szárított. Annak ellenére, hogy a paprika csípős, a sajtban már szelidül az ereje, mert a sajtkádban a készítés során a meleg édes savóban valamelyest kiázik a kapszaicin. Így összeségében inkább pikánsnak minősítenénk ezt a friss terméket.   Összetevők: hőkezelt teljes tej, lilahagyma, erős paprika, petrezselyem, só, oltó, sajtkultúra. Allergén anyag: tej Csomagolás: A vírushelyzetre való tekintettel minden sajtot vákuumcsomagoltan szállítunk! A termékek címkéi a jogszabály által előírt adatokat tartalmazzák, valamint a tételazonosító is fel van tüntetve Tárolás: Vákuumcsomagoltan felbontás nélkül a gyártástól számítva 60 nap a sajtok minőségmegőrzési ideje. Vákuumcsomagolás eltávolítása után a felbontott sajtot minél hamarabb el kell fogyasztani, de 3-4 napig folpackban tárolható. Súy és ár: Igyekszünk minden szelet sajtot azonos méretűre vágni (kb. 200 grammosra), ám mivel kézzel készül minden sajt és a sajtgurigák eltérő méretűek, így megeshet, hogy az Ön által megvásárolt termék nem pontosan 700 Forintba fog kerülni átvételkor. +/- 50 g eltérés előfordulhat. Megértését köszönjük. 

700 Ft / db
233.33 Ft/kg