

Amigó Átka – Chili Krém Csak bátraknak! Az Amigó Átka egy igazi tűzvihar a tányérodon: füstölt jalapeño és habanero paprikák, selymes olívaolaj és egy csipetnyi só tökéletes egyensúlyban. A chili szósz alap még intenzívebbé teszi ezt a rendkívül csípős, karakteres krémet. Ideális húsokhoz, grillételekhez, szószokhoz vagy bárhová, ahol nem félsz az igazi erőtől! Összetevők: Füstölt jalapeño és habanero paprika, chili szósz, só, extraszűz olívaolaj. Kiemelt jellemzők: Nagyon csípős Füstös, karakteres íz 100%-ban természetes alapanyagok Adalékanyag-mentes Tárolás: Felbontás után hűtve tárolandó, 10 napon belül felhasználandó.
Friss, vegyszermentesen nevelt bazsalikomból, dióból, parmezán sajtból készült krémes pesto, sóval, citromlével ízesítve, olívaolaj és napraforgóolaj (3:1) keverékében. Kiváló reggeliző kence, illetve használható tésztákkal összeforgatva szószként, levesbe, mártásokba, ragukba, rizzsel, sült zöldségekkel, salátával összekeverve ízesítőként. 120 ml
Ezzel a nem hétköznapi, gyümölcsös ízvilágú barbecue szósszal feldobhatod kedvenc hamburgered, pulled pork szendvicsed, illetve grillezés közben kenegetve extra különlegessé varázsolhatod vele a faszénen piruló oldalast, csirke-szárnyakat, egyéb finomságokat. Sütőben készült sültekhez használva is hasonlóan gusztusos fényes mázbevonatot kapunk a kenegetéssel. 314 ml





Paradicsom, sárgarépa, fehérrépa, zeller, vöröshagyma, fokhagyma felhasználásával készült, gazdag fűszerezésű zöldségragu. Tésztaszószként fogyasztható önmagában, vagy lepirított darált hússal összeforralva. 580 ml





Habanero paprikából és édes paprikából készült kellemesen csípős chili szósz egy kis lime lével megbolondítva. 100 ml





Gazdag fűszerezésű, magával ragadó ízvilágú szósz. A sült krumpli tunkolását új szintre emeli. 212 ml



Kalamata Paszta A napsütötte mediterrán vidékek ízét zárja magába ez a selymes Kalamata paszta, ahol az érett olajbogyók telt zamata, a kapribogyó friss sóssága és a napszárított paradicsom édes karaktere tökéletes harmóniát alkot. Tökéletes pirítósra, tésztára, szendvicsekbe vagy mediterrán tálakhoz. Összetevők: Kalamata olajbogyó (min. 80%), kapribogyó, napszárított paradicsom, extraszűz olívaolaj, tengeri só, fűszerek. Tárolás: Felbontás után hűtve tárolandó, és 10 napon belül fogyasztandó.
Fokhagymával, tárkonyecettel ízesített, spenót alapú, pesto jellegű kence olívaolaj és napraforgóolaj keverékében tartósítva. Szuper kenegető pirítósra, grillezett húsokra, halakra, felhasználható péksütemények készítéséhez. 120 ml



Összetétel: Olivabogyó, aszalt paradicsom, olivaolaj, só, bors, zöldfűszerkeverék, fokhagyma, citromlé. A termék tartósítószer- és adalékanyag mentes! Az egyedien fűszerezett tapenád az olasz konyha híres előétele. Pirítósra isteni, de tehetjük szendvicsbe, előételként pita kenyérre kenhetjük. Meleg ételekhez, omlettbe töltve, főtt tojásra egyszerűen rápöttyintve. Ehetjük tésztával, de tehetjük pizzára, csirke- vagy nyúlhús mellé. Könnyen emészthető, egészséges, a vegán étrend követőinek is ajánljuk! Kétféle változatát készítjük, az édes és a sós ízesítésű tapenádot.
Összetevők: olívaolaj,petrezselyem, bazsalikom, újhagyma, só.210ml Felhasználható:piritósra, tésztára, pizzára, sültekre, saláta öntetekhez.
Összetevők: zöldparadicsom, alma, hagyma, cukor, almaecet, fahéj, gyömbér, só, bors.210ml Felhasználható:piritósra, mártogatósokhoz, sajtokhoz, sültekhez. Édesen pikáns ízű.