A kis bio zöldségkosár tartalma: 1 db gumós-leveles zeller 1 db pasztinák 1 csomó új sárgarépa 1 fej vöröshagyma 1 db petrezselyemgyökér 1 fej fokhagyma 1 cs friss petrezselyemzöld+kakukkfű.
Bio fehér, TV csemege paprika (fóliás termesztésből). Egy csomag súlya 0,25 kg, ez kb. 2-3 db paprika.
Roppanós, édeskés húsú, bio kápia paprika (Extra osztály: min. 10 cm hosszúságú és min. 6 cm vállszélességű).
Roppanós, édeskés húsú, bio kápia paprika (Extra osztály: min. 10 cm hosszúságú és min. 6 cm vállszélességű).
Extra és I. osztály méretű, ámde kisebb minőségi hibákkal rendelkező kápia (görbült, károsított, foltban puhult). Alkalmas paprikakrém, lecsó készítéséhez.
Roppanós bio zöld kápia paprika (I. osztály: 8-10 cm hosszúságú és 5-6 cm vállszélességű). Egy csomag súlya: 250 gr.
Roppanós, édeskés húsú, bio kápia paprika (II. osztály: 7-8 cm hosszúságú és 4-5 cm vállszélességű).
A paszternák régi, méltatlanul elfeledett zöldségünk. Kellemes, édeskés íze van, és sokoldalúan felhasználható a konyhában: levesekben, pürékben, sőt grillezve, sütve is. Egy csomag súlya: 500 gr.
A spagettitökkel ritkán találkozhatunk, pedig méltatlanul mellőzött zöldségféle. A közismert főzőtökhöz hasonlóan főzeléknek készítjük el, de vele ellentétben nem kell legyalulni! "Istengyalulta töknek" is nevezik, mert főzés közben szálaira esik szét. Negyedeljük, kézzel kikaparjuk a magvakat (nem szükséges kanalazni, mert úgy értékes húst veszítünk), meghámozzuk, majd a képen látható nagyobb darabokban halmozzuk a lábosba. Egy kis vízzel, sóval feltesszük párolni, időnként megkeverjük és rövid idő alatt szétesik. Sűrűbb, testesebb íze van, mint az átlag főzőtöknek. Krémesebb állag eléréséhez botmixerrel is átdolgozhatjuk. Amennyiben nem tudjuk megfőzni a közeljövőben, jó hír, hogy keményebb héja végett hosszú az eltarthatósági ideje. (Egy tök kb. 1,2-1,4 kg súlyú.)