Dombvidék Kosárközösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

BIO zöldségek

Bio kápia paprika (feldolgozásra)

Kisebb minőségi hibákkal rendelkező kápiák (görbült, károsított, foltban puhult). Alkalmas paprikakrém, ajvár, zakuszka, lecsó készítéséhez.

1200 Ft / kg
1200 Ft/kg

Bio kis zöldségkosár

A kis bio zöldségkosár tartalma: 0,5 kg sárgarépa, 0,5 kg lilahagyma, 0,5 kg paprika mix, 1 db ajvár.

3000 Ft / db
3000 Ft/db

Bio kötözőhagyma csokor

Csokros bio zöldhagyma (egy csokor: 5 szál).

610 Ft / csomag
610 Ft/csomag

Bio nagy zöldségkosár

A nagy bio zöldségkosár tartalma: 0,5 kg sárgarépa, 1 db spagettitök, 1 db póréhagyma, 0,5 kg lilahagyma, 0,5 kg paprika mix, 1 db leveles zellergumó, 1 db ajvár.

5500 Ft / db
5500 Ft/db

Bio paprika mix

Színes válogatás a különlegesebb paprikákból: fehér, piros, bordó és fekete; kicsi hegyestől a kaliforniai alakig (mind csemege, nem csípős). (Egy csomag: 0,5 kg)

980 Ft / csomag
980 Ft/csomag

Bio póréhagyma

Friss póréhagyma (ami hosszan tárolható is).

680 Ft / csomag
680 Ft/db

Bio spagettitök

A spagettitökkel ritkán találkozhatunk, pedig méltatlanul mellőzött zöldségféle. A közismert főzőtökhöz hasonlóan főzeléknek készítjük el, de vele ellentétben nem kell legyalulni! "Istengyalulta töknek" is nevezik. Vágd ketté hosszában a tököt, kézzel kapard ki a magvakat (nem szükséges kanalazni, mert úgy értékes húst veszítünk). Kend be sóval belülről, és vágott felével lefelé tedd a sütőbe kis vízzel. 200 fokon 40 perc. Kis hűlési idő után villával ki tudod kaparni. Sűrűbb, testesebb íze van, mint az átlag főzőtöknek. Krémesebb állag eléréséhez botmixerrel is átdolgozhatjuk. Amennyiben nem tudjuk megfőzni a közeljövőben, jó hír, hogy keményebb héja végett hosszú az eltarthatósági ideje, ezért nevezik téli töknek is. (Egy tök kb. 1 kg súlyú.)

960 Ft / db
960 Ft/db

Bio zöld bazsalikom csokor

Friss, zamatos illatú zöld bazsalikom csokor.

450 Ft / db
450 Ft/db