 
 - 2 kg burgonya - 1 vöröshagyma - 3 db fokhagyma - 1 db fejes káposzta - 1 db karfiol - 2 db cukkini - 2 csomag petrezselyem - 6 db sárgarépa - 3 db gyökér - 6 db tojás
 
 

Aszalt paradicsom – a nap íze minden falatban Amikor a paradicsom valódi zamata koncentrálódik, megszületik a mediterrán konyha egyik legértékesebb alapanyaga. Miért szeretjük annyira? ✔ Természetes módon szárítva – megőrzi a paradicsom minden értékes tápanyagát ✔ Gazdag likopinban, vitaminokban és ásványi anyagokban ✔ Nincs benne semmi felesleges – csak a tiszta, koncentrált íz Hogyan használhatod? – Tésztákba, salátákba, szendvicsekbe – Antipasti tányérra olívával, sajttal – Kenyérbe sütve vagy pesztóba turmixolva – Vagy csak úgy, magában, mert úgy is isteni! A termék tartósítószer mentes.
 
  
 
Vidám színű leveles saláta friss fogyasztásra. Egy csomag: 100 gr.
 
 
Kisméretű zellergumó sok levéllel (fűszernek érdemes feldarabolni, fagyasztóba eltenni).
 
  
  
  
  
  
 
Tápióbicskei tájfajta sütőtök: klasszikus hegedűtok formájú, narancsszínű, igazán ízletes, édes fajta. (Választásával a hazai mezőgazdasági sokféleség fennmaradását támogatja.) A sütőtök egészben van, nem szeletben, ezért hosszabb ideig is eltartható.