- 2 kg burgonya - 1 vöröshagyma - 3 db fokhagyma - 1 db fejes káposzta - 1 db karfiol - 2 db cukkini - 2 csomag petrezselyem - 6 db sárgarépa - 3 db gyökér - 6 db tojás


Aszalt paradicsom – a nap íze minden falatban Amikor a paradicsom valódi zamata koncentrálódik, megszületik a mediterrán konyha egyik legértékesebb alapanyaga. Miért szeretjük annyira? ✔ Természetes módon szárítva – megőrzi a paradicsom minden értékes tápanyagát ✔ Gazdag likopinban, vitaminokban és ásványi anyagokban ✔ Nincs benne semmi felesleges – csak a tiszta, koncentrált íz Hogyan használhatod? – Tésztákba, salátákba, szendvicsekbe – Antipasti tányérra olívával, sajttal – Kenyérbe sütve vagy pesztóba turmixolva – Vagy csak úgy, magában, mert úgy is isteni! A termék tartósítószer mentes.

Csokros bio zöldhagyma. Egy kicsit túlszaladtak már az optimális fázison, így inkább főzéshez (pl. leves-íz) használhatók.

Keverék a most szedhető leveles salátákból. Főzést nem igényel, frissen fogyasztható ételek mellé. Egy csomag súlya: 100 gr.

Friss, zöld leveles saláta. Főzést nem igényel, frissen fogyasztható ételek mellé. Egy csomag súlya: 100 gr.

Kisméretű zellergumó sok levéllel (fűszernek érdemes feldarabolni, fagyasztóba eltenni).