Dombvidék Kosárközösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Élelmiszer

Kucserák Orsolya

Bodzavirág szörp

Bodzavirág szörp 0,75 l-es kiszerelésben Összetétel: víz, cukor, bodzavirág, citrom, citromsav, nátrium benzoát

1000 Ft / db
13.33 Ft/cl
Hankai Sajtműhely

Bükkfával füstölt aszalt szilvás parenyica

 Hevített, gyúrt, füstölt sajt, aszalt szilvával töltve. Enyhén sós, kevésbé füstös, puha szilvával van töltve. Rendkívül jól harmonizál a szilva édessége a sóval és ezt a zamatos ízt a füst még inkább kiemeli. Minden sajtba 5 darab aszalt szilva kerül. Kézzel gyúrjuk, nyújtjuk és bükkfával épphogy megfüstöljük. A szilva annyira puha, hogy néhány sajtnál a füstölés során a meleg hatására kiszivárog a szilva édes ragacsos nedve és bevonja a sajt alját. Mennyei... Fogyasztási javaslat: a hűtőből kivéve rögtöni szeletelést javaslunk, elsősorban önmagában fogyasztva, semmi kísérőt, feltétet, kenyeret nem igényel húsok mellé, hidegtálra, süti helyett :-) Allergén anyag: tej Összetevők: hőkezelt teljes tej, aszalt szilva, só, oltó, sajtkultúra, természetes füst Csomagolás: A vírushelyzetre való tekintettel minden sajtot vákuumcsomagoltan szállítunk! A termékek címkéi a jogszabály által előírt adatokat tartalmazzák, valamint a tételazonosító is fel van tüntetve Tárolás: Vákuumcsomagoltan felbontás nélkül a gyártástól számítva 60 nap a sajtok minőségmegőrzési ideje. Vákuumcsomagolás eltávolítása után a felbontott sajtot minél hamarabb el kell fogyasztani, de 2 napig folpackban tárolható. Súy és ár: Igyekszünk minden terméket azonos méretűre készíteni (kb. 200 grammosra), ám mivel kézzel készül minden sajt, így megeshet, hogy az Ön által megvásárolt termék nem pontosan 1000 Forintba fog kerülni átvételkor. +/- 50 g eltérés előfordulhat. Megértését köszönjük. 

1000 Ft / db
1000 Ft/db
Hankai Sajtműhely

Bükkfával füstölt fokhagymás parenyica

Szálas szerkezetű, hevített, gyúrt, füstölt sajt. Kellemesen sós valamint füstös, de jelentősen érvényesülnek a sajt igazi aromái is, a fokhagyma inkább utóízként jelentkezik. Kézzel gyúrjuk és miután szárított fokahgyma granulátommal és sóval ízesítjük,  feltekerjük, sózzuk és bükkfafűrészporral füstöljük. A sajt felületén a füstölés során vékony kéreg képződik, mely aranyszínű vagy halványbarna, ami a füstölés mértékétől függ. A vékony kéreg alatt zamatos, omlós, enyhén fokhagymás szálas szerkezetű sajt található. Fogyasztási javaslat: fogyasztás előtt érdemes szobahőmérsékelten pihentetni (úgy mint a vajat) hogy elvezhető legyen és a sajt picit megpuhuljon, magában fogyasztva, szendvicsbe, nasinak,  kiválóan olvad, így nagyon jó meleg szendvicsre, pizzára, tésztára. Allergén anyag: tej Összetevők: hőkezelt teljes tej, só, szárított fokhagyma, oltó, sajtkultúra, természetes füst Csomagolás: A vírushelyzetre való tekintettel minden sajtot vákuumcsomagoltan szállítunk! A termékek címkéi a jogszabály által előírt adatokat tartalmazzák, valamint a tételazonosító is fel van tüntetve Tárolás: Vákuumcsomagoltan felbontás nélkül a gyártástól számítva 60 nap a sajtok minőségmegőrzési ideje. Vákuumcsomagolás eltávolítása után a felbontott sajtot minél hamarabb el kell fogyasztani, de 2 napig folpackban tárolható. Súy és ár: Igyekszünk minden terméket azonos méretűre készíteni (kb. 200 grammosra), ám mivel kézzel készül minden sajt, így megeshet, hogy az Ön által megvásárolt termék nem pontosan 1000 Forintba fog kerülni átvételkor. +/- 50 g eltérés előfordulhat. Megértését köszönjük.     

1000 Ft / db
1000 Ft/kg
Hankai Sajtműhely
5

Bükkfával füstölt lilahagymás parenyica

Szálas szerkezetű, hevített, gyúrt, füstölt sajt. Kellemesen sós, markánsan füstös, de jelentősen érvényesül a lilahagyma intenzív íze. A sajt felületén a füstölés során vékony kéreg képződik, mely aranyszínű vagy halványbarna, ami a füstölés mértékétől függ. A vékony kéreg alatt zamatos, omlós, szálas szerkezetű sajt található, melyek köré apróra vágott friss lilahagymát rejtettünk. A sajtot hagyományosan bükkfafűrészporral füstöljük. Kézzel gyúrjuk és a lialahagymával a belsejében feltekerjük. További változatok: natúr, fokhagymás és aszalt szilvás. Fogyasztási javaslat: fogyasztás előtt érdemes szobahőmérsékelten pihentetni (úgy mint a vajat) hogy elvezhető legyen és a sajt picit megpuhuljon, leginkább szendveicsbe ajánljuk, kiválóan olvad, így nagyon jó meleg szendvicsre, pizzára, tésztára. Összetevők: hőkezelt teljes tej, lilahagyma, só, oltó, sajtkultúra, természetes füst Allergén anyag: tej Csomagolás: A vírushelyzetre való tekintettel minden sajtot vákuumcsomagoltan szállítunk! A termékek címkéi a jogszabály által előírt adatokat tartalmazzák, valamint a tételazonosító is fel van tüntetve. Tárolás: Vákuumcsomagoltan felbontás nélkül a gyártástól számítva 60 nap a sajtok minőségmegőrzési ideje. Vákuumcsomagolás eltávolítása után a felbontott sajtot minél hamarabb el kell fogyasztani, de 2 napig folpackban tárolható. Súy és ár: Igyekszünk minden terméket azonos méretűre készíteni (kb. 200 grammosra), ám mivel kézzel készül minden sajt, így megeshet, hogy az Ön által megvásárolt termék nem pontosan 1000 Forintba fog kerülni átvételkor. +/- 50 g eltérés előfordulhat. Megértését köszönjük.  Mivel a sajtot feltekerés előtt sózzuk, így a lilahagyma veszíthet íze intenzitásán illetve jellegzetes színén. Ezért ezt a sajtot minél hamarabb célszerű elfogyasztani a vásárlást követően!

1000 Ft / db
1000 Ft/db
Hankai Sajtműhely
Hankai Sajtműhely

Bükkfával füstölt parenyica

Szálas szerkezetű, hevített, gyúrt, füstölt sajt. Kellemesen sós, markánsan füstös, de jelentősen érvényesülnek a sajt igazi aromái is. Kézzel gyúrjuk és hagyományosan csiga formába tekerjük. A sajtot hagyományosan bükkfafűrészporral füstöljük. A sajt felületén a füstölés során vékony kéreg képződik, mely aranyszínű vagy halványbarna, ami a füstölés mértékétől függ. A vékony kéreg alatt zamatos, omlós, szálas szerkezetű sajt található. Az ízesített változat kifli vagy croissant formájú. Lilahagymás, fokhagymás és aszalt szilvás változatban kapható. Fogyasztási javaslat: fogyasztás előtt érdemes szobahőmérsékelten pihentetni (úgy mint a vajat) hogy elvezhető legyen és a sajt picit megpuhuljon, magában fogyasztva, szendvicsbe, nasinak,  kiválóan olvad, így nagyon jó meleg szendvicsre, pizzára, tésztára. Allergén anyag: tej Összetevők: hőkezelt teljes tej, só, oltó, sajtkultúra, természetes füst Csomagolás: A vírushelyzetre való tekintettel minden sajtot vákuumcsomagoltan szállítunk! A termékek címkéi a jogszabály által előírt adatokat tartalmazzák, valamint a tételazonosító is fel van tüntetve Tárolás: Vákuumcsomagoltan felbontás nélkül a gyártástól számítva 60 nap a sajtok minőségmegőrzési ideje. Vákuumcsomagolás eltávolítása után a felbontott sajtot minél hamarabb el kell fogyasztani, de 2 napig folpackban tárolható. Súy és ár: Igyekszünk minden terméket azonos méretűre készíteni (kb. 200 grammosra), ám mivel kézzel készül minden sajt, így megeshet, hogy az Ön által megvásárolt termék nem pontosan 1000 Forintba fog kerülni átvételkor. +/- 50 g eltérés előfordulhat. Megértését köszönjük.     

1000 Ft / db
1000 Ft/kg
Madárkás kert

Céklás-ecetes fürjtojás

Minden a céklás-ecetes fürjtojással kezdődött. Az első elkészítés óta is töretlen a sikere. Összetevők: Főtt fürjtojás (15db), almaecet, víz, cukor, só, cékla, fűszerek. Felhasználás: salátákhoz, szendvicsekhez, ínyenc csemegének, sör-, és borkorcsolyaként.  Az almaecetes páclé felhasználható saláta öntetként is. 

1750 Ft / üveg
117 Ft/db
Unger Zoltán őstermelő
3

Csemege kolbász, füstölt kb.70-80dkg

Sertéshús, fűszerek felhasználásával készül. Átlagosan 70-80 dkg egy szál.  

2115 Ft / szál
2643.75 Ft/kg
Unger Zoltán őstermelő

Csemege szalámi, füstölt kb.70-80dkg

Sertéshús, fűszerek felhasználásával készült.

2990 Ft / db
2990 Ft/kg
Unger Zoltán őstermelő

Csípős kolbász, füstölt kb.70-80dkg

Sertés hús és fűszerek felhasználásával készül.

2645 Ft / db
2645 Ft/kg
Unger Zoltán őstermelő

Csípős szalámi, füstölt kb.70-80dkg

Sertéshús, fűszerek felhasználásával készül.

2990 Ft / db
2990 Ft/kg
Balogh Krisztina e.v.

Cukkini

800 Ft / kg
800 Ft/kg