Összetevők: 100% paradicsomlé Kertünkben szabadföldben, vegyszermentesen nevelt, különféle fajtájú paradicsomok passzírozott, sűrű leve.
 

Zamatos nyári lecsó: csak bio fehér paprika, bio paradicsom és erdélyi kősó. Hagymát és olajat nem tartalmaz. Hőkezeléssel tartósítva.
 
Bio natúr paradicsomlé: csak paradicsom, semmi más (sem só, sem víz nincs hozzáadva!). Állaga a sűrítmény és az ivólé között van, ideális alapanyag leveshez, paradicsomos ételekhez, de frissen is üdítő. Hőkezeléssel tartósítva.
 
Nyers, darált édes paprika parajdi natúr kősóval, bio kápiapaprikából (töltőtömeg: 200 gr). Kiváló ételízesítő levesekhez, pörkölthez, pácokhoz. Hőkezeléssel tartósítva. (Összetevők: kápia paprika, só)
 
Nyers, darált pikáns paprikakrém parajdi natúr kősóval, bio kápiapaprikából és csípős fűszerpaprikából. Kiváló ételízesítő levesekhez, pörkölthez, pácokhoz. (töltőtömeg: 200 gr) Hőkezeléssel tartósítva.
 


Összetevők: szárított és porított cékla. Só, tartósítószer-és adalékanyag mentes. Kiváló vas, ásványanyag és rost forrás. Kismamák és kisgyermekek is fogyaszthatják Kávéskanálnyi mennyiséget joghurtba, tojásrántottára, gyümölcslébe, gyümölcsturmixba, limonádéba keverve is fogyasztható. Ételek és italok színezésére is használhatjuk.
 Összetevők: szárított és porított cékla. Só, tartósítószer-és adalékanyag mentes. Kiváló vas, rost és ásványanyag forrás (kismamáknak és pici gyermekeknek is adható). Kávéskanálnyi mennyiséget joghurtba, palacsintába, gyümölcslébe, gyümölcsturmixba, limonádéba téve fogyasztható. Ételek és italok színezésére is használhatjuk.
 
Falusi csalamádé öko alapanyagokból. Összetevők: uborka*, káposzta*, paprika*, zöldparadicsom*, vöröshagyma*, cukor, ecet, fűszerek *saját ökológiai gazdaságból származó összetevő Hőkezeléssel tartósítva.
 




Fokhagymával, gyömbérrel fermentált, kellemesen csípős, harmonikus ízhatású, uborkából készült savanyúság. Elfogyasztását követően a visszamaradt paszta ízesítőként használható például rizshez, levesekbe, tésztákhoz keverve, így egy csapás alatt keleties ízvilágú ételek varázsolhatóak a segítségével. 314 ml A tejsavas erjesztéssel készült élelmiszerek az élvezeti értékükön túl számos jótékony élettani hatással rendelkeznek. Probiotikusak és prebiotikumokat is tartalmaznak, ezáltal hosszútávon szerepet játszhatnak a bélflóra helyreállításában, erősítik az emésztőrendszert és serkentik annak működését. Ha ilyen módszerrel készített zöldségeket fogyasztunk, még több értékes vitaminhoz, ásványi anyaghoz juttathatjuk szervezetünket, mint amikor ugyanazon alapanyagot nyersen, vagy főzve fogyasztjuk, ugyanis a tejsavbaktériumok szorgos munkájának köszönhetően a zöldségben lévő vitaminok, ásványi anyagok szabadabbá, könnyebben elérhetővé válnak szervezetünk számára, így jobban is hasznosulnak. Az üvegben elszaporodó tejsavbaktériumoknak nevük ellenére semmi közük a laktózhoz, illetve a tejhez, így az így készült élelmiszereket tejérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják!
 




100%-ban a nyári napsugarak által beérlelt, vegyszermentesen nevelt paradicsomból készült fűszeres paradicsomlé zeller zölddel és borssal, valamint kevés sóval, cukorral, fokhagymával ízesítve, mely behűtve kiváló ivólé, vagy továbbkészítve remek leves-, illetve mártásalap.