Rostos, csökkentett cukortartalmú, adalékmentes szörp.0,5L Higítási arány kb.1:5. Visszaváltható üvegben
Összetevők: Himalája só, citromfű, tarkabors, rozmaring, koriander. Adalék- és tartósítószer mentes. Illatos fűszereverék, amelyet halak, halas ételek, húsok ízesítésére ajánljuk.
Házitúróból frissen készített körözött . Tartalmaz só,őrőlt fűszerkömény , őrőlt pirospaprika . lilahagyma ,fokhagyma
Összetevők: körte, víz, cukor, fahéj, szegfűszeg, citromsav. 750ml Visszaváltható üveg.
A köves kenyerünknek a szuperereje a lisztjében rejlik. Háromféle bio búzát egy hagyományos, malomköves technológiát használó malom őrölte meg nekünk, amitől a liszt jobb minőségű, és így a végtermék sokkal finomabb és élvezhetőbb. Ez a kenyér 100% teljes kiőrlésű, mégis nagyon puha és élvezhető.
Összetevők: Kukoricadara és kukoricaliszt 92, 5%, Cukor, Jódozott étkezési só,árpamaláta kivonat, Ásványi anyagok: kalcium-karbonát. Allergia információ: A termék nyomokban szóját, tejet, tejtermékeket, földimogyorót és mogyorót tartalmazhat. Tejjel, növényi tejjel, vagy joghurttal kitűnő reggeli eleség. Ajánljuk mellé céklaporunkat, amellyel igazán vitamindús táplálékot biztosít napindítóként vagy annak lezárásaként. Csomagolása igényes, simítózáras tasak, így termékünk felbontása egyszerű és újra visszazárható!
Kolozs Gabi vagyok 25 éve foglalkozom kürtőskalácssütéssel, minden kisebb, nagyobb gödöllői és környékbeli rendezvényen részt vettem. Kalácsok 400 grammosak, frissen átadás előtt sülnek. Kürtőskalács, vaníliás, fahéjas, diós, kakaós, kókuszos, mákos és mogyorós ízekben kapható. A kalács sem tojást, sem tejterméket nem tartalmaz, és kizárólag hazai alapanyagokat használok. A legördülő menüből lehet választani különböző ízesítések között! A menü megnyitásához, kérlek kattints a fahéjas kürtőskalács szóra vagy a le-fel mutató nyilakra.
Összetevők: paradicsom, paprika, vöröshagyma, napraforgó olaj, só Kertünkben szabadföldben, vegyszermentesen nevelt, különféle fajtájú paradicsomok passzírozott, sűrű leve, általunk termesztett paprikával, vöröshagymával és himalaya sóval készült bográcsos lecsó, mely akár pörköltek alapjának, akár tojással összeütve egytálételnek kiváló.