Mások ezeket rendelték






Ciabatta
Ez a hihetetlen lágy tésztájú szendvics alap belül csupa lyuk, és mivel hosszú érlelésű kovászos technológiával készült még az emésztése is könnyebb az élesztős társainál.

Átvétel: 2025-08-14


Aszalt paradicsom olivaolajban
Aszalt paradicsom – a nap íze minden falatban Amikor a paradicsom valódi zamata koncentrálódik, megszületik a mediterrán konyha egyik legértékesebb alapanyaga. Miért szeretjük annyira? ✔ Természetes módon szárítva – megőrzi a paradicsom minden értékes tápanyagát ✔ Gazdag likopinban, vitaminokban és ásványi anyagokban ✔ Nincs benne semmi felesleges – csak a tiszta, koncentrált íz Hogyan használhatod? – Tésztákba, salátákba, szendvicsekbe – Antipasti tányérra olívával, sajttal – Kenyérbe sütve vagy pesztóba turmixolva – Vagy csak úgy, magában, mert úgy is isteni! A termék tartósítószer mentes.