A tejet saját üvegben tudod hazavinni, kérjük hozz steril 1 literes üveget! Jó minőségű széna félékkel , ill legeltetéssel takarmányozott tehenek teje . Fejés , hűtés után palackozva.
Saját nevelésű sertésből, hagyományos füstöléssel készül. Tökéletes levesekbe, mint például a lencse vagy bableves, de a húsos káposzta kiegészítőjeként is remekül szolgál. Porc mentén könnyen vágható. A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni!
Saját nevelésű sertések kerülnek feldolgozásra. Hagyományos fústölés útján és érleléssel érjük el a tökéletes minőséget és ízt. Tartósítószert és ízfokozót nem tartalmaz! A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni!
Saját nevelésű sertések kerülnek feldolgozásra, amiből a szalonna készül. A sertések kukoricán, szotyolán, takarmány borsón és árpán nevelkednek, húsuk ettől lesz tökéletes minőségű és ízű. Hagyományos füstölésű. Tartósítószert és ízfokozót NEM tartalmaz! A termék súlymérés után fizetendő!
Saját nevelésű sertésből, hagyományos füstöléssel, érleléssel készült Min. rendelés: 1 egész = kb. 2 kg A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
Füstölt fürjtojásból készült pástétom mangalica zsírral, pirított hagymával és mustárral. Figyelem! Rövid lejáratú szavatossági idő, mivel tartósítószer mentes. (1 hét) Legjobb kenegető:) ÁRVÁLTOZÁS, nagyobb kiszerelésben készül, 15 db tojásból.
Kézzel készített, bükkfán füstölt parenyica sajt. Oltót, kultúrát és sót tartalmaz, tartósítószer és adalék mentes.
Keményre főtt, sós vízben pácolt, bükk/alma/cseresznyefán füstölt fürjtojás, fűszerezett napraforgó olajban eltéve. Ínyenc falat önmagában vendégváráshoz, sörkorcsolyaként vagy salátába, szendvicsbe. Egy üvegben 16 db tojás van. Az olaj további főzéshez, pácoláshoz ajánlott. Különböző ízekben elérhető: chilis, fokhagymás, zöldfűszeres, natúr, lilahagymás Kérlek válasz a legördülő menüből. Összetevők: füstölt főtt fürjtojás, napraforgó olaj, fűszerek (zöldfűszer/fokhagyma/chili/lilahagyma)
Összetevők (szárított/aszalt): galagonya bogyó, csipkebogyó, alma, hibiszkuszvirág.80g Fogyasztás: 1 púpos ek 1L forrásban lévő vízhez. 15-20 perc áztatás után szűrhető, fogyasztható.