

Zamatos nyári lecsó: csak bio fehér paprika, bio paradicsom és erdélyi kősó. Hagymát és olajat nem tartalmaz. Hőkezeléssel tartósítva.

Kisméretű zellergumó sok levéllel (fűszernek érdemes feldarabolni, fagyasztóba eltenni).

Bio natúr paradicsomlé: csak paradicsom, semmi más (sem só, sem víz nincs hozzáadva!). Állaga a sűrítmény és az ivólé között van, ideális alapanyag leveshez, paradicsomos ételekhez, de frissen is üdítő. Hőkezeléssel tartósítva.

Nyers, darált édes paprika parajdi natúr kősóval, bio kápiapaprikából (töltőtömeg: 200 gr). Kiváló ételízesítő levesekhez, pörkölthez, pácokhoz. Hőkezeléssel tartósítva. (Összetevők: kápia paprika, só)

Nyers, darált pikáns paprikakrém parajdi natúr kősóval, bio kápiapaprikából és csípős fűszerpaprikából. Kiváló ételízesítő levesekhez, pörkölthez, pácokhoz. (töltőtömeg: 200 gr) Hőkezeléssel tartósítva.

Tápióbicskei tájfajta sütőtök: klasszikus hegedűtok formájú, narancsszínű, igazán ízletes fajta. (Választásával a hazai agrobiodiverzitás fennmaradását támogatja.)

Tápióbicskei tájfajta sütőtök: klasszikus hegedűtok formájú, narancsszínű, igazán ízletes fajta. (Választásával a hazai agrobiodiverzitás fennmaradását támogatja.)

Falusi csalamádé öko alapanyagokból. Összetevők: uborka*, káposzta*, paprika*, zöldparadicsom*, vöröshagyma*, cukor, ecet, fűszerek *saját ökológiai gazdaságból származó összetevő Hőkezeléssel tartósítva.
A cukkini egy új formában: savanyítva. A fűszerekkel együtt a ropogós cukkini igazán ízletes savanyúsággá válik, aki kóstolta, a savanyított uborkát el is felejti :) Összetevők: cukkini*, kapor*, borsikafű*, cukor, ecet, fűszerek, só (*ökológiai gazdálkodásból származó összetevő) Hőkezeléssel tartósítva.