Termesztése kisparcellákon, részben konvencionális módon, kézi munkával történik. Kézműves módon is készítjük elő őrlésre a paprikát. A gondos kézi válogatás, a paprika csuma kivágása meghozza eredményét.
A paprikát bér őröltetem, erre kialakított üzemben. Az üzemben más termést nem őrölnek.
A szárított terméket fénytől-, nedvességtől óvva kell tárolni. Felhasználási javaslat: ízlés szerint
Kiszerelés: 1000 g celofán, de kérésre üvegbe is tudjuk tölteni.
Származási hely: Magyarország
Termesztése kisparcellákon, részben konvencionális módon, kézi munkával történik. Kézműves módon is készítjük elő őrlésre a paprikát. A gondos kézi válogatás, a paprika csuma kivágása meghozza eredményét.
A paprikát bér őröltetem, erre kialakított üzemben. Az üzemben más termést nem őrölnek.
A szárított terméket fénytől-, nedvességtől óvva kell tárolni. Felhasználási javaslat: ízlés szerint
Kiszerelés: 1000 g celofán, de kérésre üvegbe is tudjuk tölteni.