Szárzeller fermentálva, mindössze az újhagyma üde ízével kiegészítve.
Összetevők: szárzeller*, újhagyma*, só, víz (*ökológiai gazdálkodásból származó összetevő)
Megjegyzés: a termék 20 fok alatti helyiségben van tárolva, ezért a fermentálódási folyamata lelassult. Szobahőmérsékletre kerülve a folyamat új lendületet kaphat, ezért kinyitáskor pezsgést tapasztalhatunk. Ez természetes velejárója a fermentálódásnak. Ha túl sok felöntőlé kerülne ki az üvegből, forralt és lehűtött sós vízzel pótolhatjuk.
Megjegyzés 2: NEM tartósítjuk hőkezeléssel a fermentált termékeinket, mert akkor elveszítené a lényegét. Emiatt megeshet, hogy a fermentálódás során nem kívánt irányt vesznek a mikrobiológiai folyamatok (a tetőt kissé felnyomják a keletkező gázok és beszöknek más baktériumok, spórák), és kellemetlen szagot, vagy penészréteget találunk. Az ilyen esetet kérjük jelezni!
Szárzeller fermentálva, mindössze az újhagyma üde ízével kiegészítve.
Összetevők: szárzeller*, újhagyma*, só, víz (*ökológiai gazdálkodásból származó összetevő)
Megjegyzés: a termék 20 fok alatti helyiségben van tárolva, ezért a fermentálódási folyamata lelassult. Szobahőmérsékletre kerülve a folyamat új lendületet kaphat, ezért kinyitáskor pezsgést tapasztalhatunk. Ez természetes velejárója a fermentálódásnak. Ha túl sok felöntőlé kerülne ki az üvegből, forralt és lehűtött sós vízzel pótolhatjuk.
Megjegyzés 2: NEM tartósítjuk hőkezeléssel a fermentált termékeinket, mert akkor elveszítené a lényegét. Emiatt megeshet, hogy a fermentálódás során nem kívánt irányt vesznek a mikrobiológiai folyamatok (a tetőt kissé felnyomják a keletkező gázok és beszöknek más baktériumok, spórák), és kellemetlen szagot, vagy penészréteget találunk. Az ilyen esetet kérjük jelezni!
Saját nevelésű sertések kerülnek feldolgozásra, kukoricán, szotyolán, takarmány borsón és árpán nevelkednek. Hagyományos ízesítésű téli szalámi.
Min. rendelés 200 g, 1 rúd kb 600 g
A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.