Dombvidék Kosárközösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Új termékek

vörös korall retek- napraforgó

1500 Ft / nem releváns
150 Ft/dkg

Kék szőlő

Nagy szemű csemege fajta (Moldva).

1500 Ft / kg
1500 Ft/kg

Piros ribizli lekvár 385 gr

Cukrot tartalmaz.

1850 Ft / g
4.93 Ft/g

Bio kápia paprika 'Extra' osztály - zöld

Roppanós, édeskés húsú, bio kápia paprika (Extra osztály: min. 10 cm hosszúságú és min. 6 cm vállszélességű).

180 Ft / db
180 Ft/db

Napraforgó

Kombánjtiszta olajnapraforgónkat állatok etetésére ajánljuk.  Termesztésekor magas huminsav tartalmú alaptrágyát használunk, az engedélyezett nitráttermelés felét juttatjuk ki elosztva és talajba dolgozva, szántás nélküli, csökkentett menetszámú műveléssel, vetés előtti zöldtrágya növények ( facelia, alexandriai here) használatával. 

300 Ft300 Ft / kg
300 Ft/kg

Búza

Malmi minőségű, kombánj tiszta búzánkat kistételben háziállatok etetéséhez,  vagy kiskedvencek számára ajánljuk. Termesztésekor magas huminsav tartalmú alaptrágyát használunk, az engedélyezett nitráttermelés felét juttatjuk ki elosztva és talajba dolgozva, szántás nélküli, csökkentett menetszámú műveléssel, vetés előtti zöldtrágya növények ( facelia, alexandriai here) használatával. 

200 Ft200 Ft / kg
200 Ft/kg

Napraforgó madáretető

Hagyományos olajnapraforgó fejekből készült madáreleség, közvetlenül termelőtől, lebomló madzaggal. Teljesen természetes módon a nap szárította,  az ültetvény nem volt kezelve érésgyorsítóval. Több ezer veréb és cinke (stb) nem tévedhet ☺ 

300 Ft300 Ft / db
300 Ft/db

Nektarin (kopasz) barack 3 kg

Minimum 75 mm átmérőjű

4500 Ft / doboz
1500 Ft/kg

Vörös korall retek

Vörös korall retek immunerősítő, természetes antibiotikum, nyákoldó, méregtelenítő, segíti az emésztést és a tisztulást. Megfázás, húgyúti panaszok, pattanások és reuma esetén érdemes mindenképp fogyasztani. A- és B-vitaminokat és foszfort tartalmaz. Íze csípős retekíz. Mini Saláta?  Miért? A mini saláták vitaminokban, nyomelemekben és ásványi anyagokban gazdagok, melyet természetes egészséges formában tartalmaznak. Rostanyagokban gazdagok, mellyel segíti az emésztést, méregtelenítést. Emellett vannak minisaláták, amelyek antibiotikumos, gyulladáscsökkentő hatással bírnak.  Tárolás: Hűtőszekrényben 3-4 napig frissen tartható, jól szellőző dobozban, vagy textilzsákban. Nagyobb mennyiség rendelése: Amennyiben 1 csomagnál több minisalátát szeretnél rendelni, akkor kérheted egy nagyobb textilzsákban is. Ezt kérlek jelezd a megrendeléskor! Köszönöm Hulladékcsökkentési törekvés: Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az is, hogy a környezetünket is egészségesen tartsuk. Ezért az eldobható csomagolás elkerülése 8és a minisaláták minél frissebben tartása) érdekében egyáltalán nem használok a minisaláták csomagolásához egyszerhasználatos műanyag zacskót vagy dobozt. A minisaláták felcímkézve, szabászati maradék textilek felhasználásával megvarrt textilzsákokban érkeznek a Dombvidék Kosárközösséghez az átadó napon. A textilzsákokból az átadóponton átrakhatod saját dobozodba vagy textilzsákodba, a kosárközösség pedig visszajuttatja hozzám a zsákokat. Azonban nyugodtan haza is viheted ezekben a megrendelt minisalátádat. Ez esetben kérlek, hogy következő alkalommal juttasd vissza a Dombvidék kosárközöség önkéntesei részére, hogy újból fel tudjam használni egy következő megrendelés környezettudatos csomagolásához. Odafigyelésedet hálásan köszönöm.

1500 Ft / csomag
150 Ft/dkg