Dombvidék Kosárközösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Új termékek

Vöröskáposzta Minisaláta (10 dkg)

Vöröskáposzta A-, C-, K-, és U-vitamin tartalma jelentős, sok benne a kalcium, a vas, rendkívül gazdag enzimekben és ásványi anyagokban. Mini Saláta?  Miért? A mini saláták vitaminokban, nyomelemekben és ásványi anyagokban gazdagok, melyet természetes egészséges formában tartalmaznak. Rostanyagokban gazdagok, mellyel segíti az emésztést, méregtelenítést. Emellett vannak minisaláták, amelyek antibiotikumos, gyulladáscsökkentő hatással bírnak.  Tárolás: Hűtőszekrényben 3-4 napig frissen tartható, jól szellőző dobozban, vagy textilzsákban. Nagyobb mennyiség rendelése: Amennyiben 1 csomagnál több minisalátát szeretnél rendelni, akkor kérheted egy nagyobb textilzsákban is. Ezt kérlek jelezd a megrendeléskor! Köszönöm Hulladékcsökkentési törekvés: Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az is, hogy a környezetünket is egészségesen tartsuk. Ezért az eldobható csomagolás elkerülése 8és a minisaláták minél frissebben tartása) érdekében egyáltalán nem használok a minisaláták csomagolásához egyszerhasználatos műanyag zacskót vagy dobozt. A minisaláták felcímkézve, szabászati maradék textilek felhasználásával megvarrt textilzsákokban érkeznek a Dombvidék Kosárközösséghez az átadó napon. A textilzsákokból az átadóponton átrakhatod saját dobozodba vagy textilzsákodba, a kosárközösség pedig visszajuttatja hozzám a zsákokat. Azonban nyugodtan haza is viheted ezekben a megrendelt minisalátádat. Ez esetben kérlek, hogy következő alkalommal juttasd vissza a Dombvidék kosárközöség önkéntesei részére, hogy újból fel tudjam használni egy következő megrendelés környezettudatos csomagolásához. Odafigyelésedet hálásan köszönöm.

1500 Ft / csomag
150 Ft/dkg

Idared alma 5 kg

1750 Ft / doboz
350 Ft/kg

Luna alma 5 kg

1750 Ft / doboz
350 Ft/kg

Szilvalekvár, szabolcsi 1 kg

Hagyományos, üstben főzött, hozzáadott cukor nélkül készült Besztercei szilvából.

2990 Ft / kg
2990 Ft/kg

Szilva-alma 100% 5 L Bag-in-Box csomagolásban

A szilvát vagy szeretjük, vagy nem. A szilva rajongók azt gondolom örülni fognak a STANLEY szilvából készült gyümölcslének. Minden gyümölcslevem 100%-os, ami azt jelenti nem tartalmaz VIZET. A lekvár sűrűségű darált mag és héj nélküli szilva pép van almalével visszahígítva. Ha megkóstolja, ez a termékem sem fog Önöknek csalódást okozni.  

2875 Ft / db
575 Ft/l

Sütőtök-alma 100 % 3 L zöldséglé

A tököt vagy szeretjük, vagy nem. Hiába találkoztunk kis gyermekként a hozzátápláláskor vele, és boldogan majszoltuk... Az ORANGE sütőtök édes, aromás íze megjelenik az elkészült zöldséglében is. Visszanyúltam a kezdetekhez, már négy éve nem készítettem tök levet. Most eljött az idő, hogy az Önök asztalára helyezhessem. Kismamák figyelmébe ajánlom! A megtermelt tök semmilyen növényvédőszeres kezelést sem kapott, az alma egy csökkentett vegyszer felhasználással lett megtermelve. Nyugodt szívvel ajánlom Önöknek. A sűrű, aromás töklé tetszeni fog Önnek és gyermekének is. Csak ajánlani tudom:)

2185 Ft / db
728.33 Ft/l

Cékla-alma 100% 3 L zöldséglé

A cékla az első termékem volt 11 évvel ezelőtt. Most újra elővettem a már jól bevált receptet. A cékla jótékony hatással van a vérnyomásra, a vérképzésre, a májfunkciókra és nem utolsó sorban a daganatos betegségbe szenvedőknek előnyös a fogyasztása. A kismamáknak a folsav tartalma miatt érdemes fogyasztani. Sikerült egy lédús fajtát találnom, bízom benne , hogy elnyeri tetszésüket. A saját recept alapján készült céklalé íze össze sem hasonlítható a bioboltokban kapható tejsavval tartósított méregdrága céklaléhez. Zamatos, finom, nem savanyú. Csak ajánlani tudom. UI: elnézést, sok évvel ezelőtt még szőlő levet is adtunk a termékhez, ez mára nincs benne, a felrakott cimke még a szőlőt is tartalmazza, elnézést érte.

2185 Ft / db
728.33 Ft/l

Retek Minisaláta (10dkg)

Retek Természetes antibiotikum, felső légúti megbetegedések rendszeres mini saláta fogyasztása esetén elkerülhetőek, kezdeti stádiumban megfoghatók, vértisztító, hő termelő, ami az ízületi problémák esetén segíthet. Fogyasztásakor sok folyadék bevitele ajánlott. Mini Saláta?  Miért? A mini saláták vitaminokban, nyomelemekben és ásványi anyagokban gazdagok, melyet természetes egészséges formában tartalmaznak. Rostanyagokban gazdagok, mellyel segíti az emésztést, méregtelenítést. Emellett vannak minisaláták, amelyek antibiotikumos, gyulladáscsökkentő hatással bírnak.  Tárolás: Hűtőszekrényben 3-4 napig frissen tartható, jól szellőző dobozban, vagy textilzsákban. Nagyobb mennyiség rendelése: Amennyiben 1 csomagnál több minisalátát szeretnél rendelni, akkor kérheted egy nagyobb textilzsákban is. Ezt kérlek jelezd a megrendeléskor! Köszönöm Hulladékcsökkentési törekvés: Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az is, hogy a környezetünket is egészségesen tartsuk. Ezért az eldobható csomagolás elkerülése 8és a minisaláták minél frissebben tartása) érdekében egyáltalán nem használok a minisaláták csomagolásához egyszerhasználatos műanyag zacskót vagy dobozt. A minisaláták felcímkézve, szabászati maradék textilek felhasználásával megvarrt textilzsákokban érkeznek a Dombvidék Kosárközösséghez az átadó napon. A textilzsákokból az átadóponton átrakhatod saját dobozodba vagy textilzsákodba, a kosárközösség pedig visszajuttatja hozzám a zsákokat. Azonban nyugodtan haza is viheted ezekben a megrendelt minisalátádat. Ez esetben kérlek, hogy következő alkalommal juttasd vissza a Dombvidék kosárközöség önkéntesei részére, hogy újból fel tudjam használni egy következő megrendelés környezettudatos csomagolásához. Odafigyelésedet hálásan köszönöm.

1500 Ft / csomag
150 Ft/dkg

Napraforgó Minisaláta (10dkg)

Napraforgó A napraforgó hajtás gazdag A-, B-, C-, D- és E-vitaminban, magas a vas, réz, kalcium, magnézium, jód, foszfor, cink, kálium, mangán, és fluor tartalma, és jelentős a niacin és antioxidáns tartalma. Gazdag  sszenciális sírsavakban, linolénsavban. Mini Saláta?  Miért? A mini saláták vitaminokban, nyomelemekben és ásványi anyagokban gazdagok, melyet természetes egészséges formában tartalmaznak. Rostanyagokban gazdagok, mellyel segíti az emésztést, méregtelenítést. Emellett vannak minisaláták, amelyek antibiotikumos, gyulladáscsökkentő hatással bírnak.  Tárolás: Hűtőszekrényben 3-4 napig frissen tartható, jól szellőző dobozban, vagy textilzsákban. Nagyobb mennyiség rendelése: Amennyiben 1 csomagnál több minisalátát szeretnél rendelni, akkor kérheted egy nagyobb textilzsákban is. Ezt kérlek jelezd a megrendeléskor! Köszönöm Hulladékcsökkentési törekvés: Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az is, hogy a környezetünket is egészségesen tartsuk. Ezért az eldobható csomagolás elkerülése 8és a minisaláták minél frissebben tartása) érdekében egyáltalán nem használok a minisaláták csomagolásához egyszerhasználatos műanyag zacskót vagy dobozt. A minisaláták felcímkézve, szabászati maradék textilek felhasználásával megvarrt textilzsákokban érkeznek a Dombvidék Kosárközösséghez az átadó napon. A textilzsákokból az átadóponton átrakhatod saját dobozodba vagy textilzsákodba, a kosárközösség pedig visszajuttatja hozzám a zsákokat. Azonban nyugodtan haza is viheted ezekben a megrendelt minisalátádat. Ez esetben kérlek, hogy következő alkalommal juttasd vissza a Dombvidék kosárközöség önkéntesei részére, hogy újból fel tudjam használni egy következő megrendelés környezettudatos csomagolásához. Odafigyelésedet hálásan köszönöm.

1500 Ft / csomag
150 Ft/dkg

Borsó Minisaláta (10 dkg)

Borsó A babfélékben sok az A-, B-, C-, E-vitamin és folsav (B9 vitamin), magas a vas, mangán, magnézium, kálium, és foszfor tartalmuk, és jelentős az antioxidáns és aminósav tartalmuk. Mini Saláta?  Miért? A mini saláták vitaminokban, nyomelemekben és ásványi anyagokban gazdagok, melyet természetes egészséges formában tartalmaznak. Rostanyagokban gazdagok, mellyel segíti az emésztést, méregtelenítést. Emellett vannak minisaláták, amelyek antibiotikumos, gyulladáscsökkentő hatással bírnak.  Tárolás: Hűtőszekrényben 3-4 napig frissen tartható, jól szellőző dobozban, vagy textilzsákban. Nagyobb mennyiség rendelése: Amennyiben 1 csomagnál több minisalátát szeretnél rendelni, akkor kérheted egy nagyobb textilzsákban is. Ezt kérlek jelezd a megrendeléskor! Köszönöm Hulladékcsökkentési törekvés: Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az is, hogy a környezetünket is egészségesen tartsuk. Ezért az eldobható csomagolás elkerülése 8és a minisaláták minél frissebben tartása) érdekében egyáltalán nem használok a minisaláták csomagolásához egyszerhasználatos műanyag zacskót vagy dobozt. A minisaláták felcímkézve, szabászati maradék textilek felhasználásával megvarrt textilzsákokban érkeznek a Dombvidék Kosárközösséghez az átadó napon. A textilzsákokból az átadóponton átrakhatod saját dobozodba vagy textilzsákodba, a kosárközösség pedig visszajuttatja hozzám a zsákokat. Azonban nyugodtan haza is viheted ezekben a megrendelt minisalátádat. Ez esetben kérlek, hogy következő alkalommal juttasd vissza a Dombvidék kosárközöség önkéntesei részére, hogy újból fel tudjam használni egy következő megrendelés környezettudatos csomagolásához. Odafigyelésedet hálásan köszönöm.

1500 Ft / csomag
150 Ft/dkg

SzívM Levendulás Kecsketejes Szappan

Kecsketejes levendulás szappan Díszdobozban 90g+/-10g Ingredients /összetevők: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Canolate, Sodium Palmate,Caprea Lac, Glycerin *, Lavandula Angutifolia Oil, Linalool**, Limonene**, Coumarin**, CI77019, CI77891, CI77861, CI77491. (Elszappanosított- Kókusz olaj, Olíva olaj, Repce olaj, Pálma olaj,Teljes kecsketej, *Glicerin, Levendula illóolaj, Kozmetikai színezék.)  *az elszappanosodás során keletkezik             **természetes illóolajok komponense  

1600 Ft / db
17.78 Ft/g

SzívM Coffe Latte Kecsketejes Szappan

Kecsketejes kávés szappan 90g+/-10g Ingredients /összetevők: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Canolate, Sodium Palmate,Caprea Lac, Glycerin*, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil,Coffea Arabica Bean Powde, Theobroma Cacao Seed Powdwr, Perfume, Limonene**, Benzyl Alkohol** (Elszappanosított- Kókusz olaj, Olíva olaj, Repce olaj, Pálma olaj, Teljes kecsketej, *Glicerin, Narancs illóolaj, Őrölt kávé, Kakaópor, Kávé illatolaj.)  *az elszappanosodás során keletkezik          **természetes illóolajok komponense

1200 Ft / db
13.33 Ft/g

SzívM Coffe Latte Kecsketejes Szappankoszorú

Kecsketejes kávé szappan 90g +/-10g Ingredients /összetevők: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Canolate, Sodium Palmate,Caprea Lac, Glycerin*, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil,Coffea Arabica Bean Powde, Theobroma Cacao Seed Powdwr, Perfume, Limonene**, Benzyl Alkohol** (Elszappanosított- Kókusz olaj, Olíva olaj, Repce olaj, Pálma olaj, Teljes kecsketej, *Glicerin, Narancs illóolaj, Őrölt kávé, Kakaópor, Kávé illatolaj.)  *az elszappanosodás során keletkezik          **természetes illóolajok komponense  

1200 Ft / db
13.33 Ft/g

SzívM Óceán Fuvallat Kecsketejes Sós Szappan

Kecsketejes sós - SOLE tipusú szappan 90g +/-10g  Díszdobozban Ingredients /összetevők: Sodium Cloride (Parajd), Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Canolate, Sodium Palmate, Caprea Lac, Glycerin*, Parfume, Linalool**, Geraniol**, Benzyl Alcohol**, CI77891, CI77491, CI77861, CI77007. (Parajdi só, Elszappanosított- Kókusz olaj, Olíva olaj, Repce olaj, Pálma olaj, Teljes kecsketej, *Glicerin, Fás tengeri só illatolaj, Kozmetikai színezék.)  *az elszappanosodás során keletkezik               **illatolajok komponense

1600 Ft / db
17.78 Ft/g

SzívM Kecsketejes Natúr szappan

Kecsketejes natúr szappan, illat és színezék nélkül. 80g+/-10g Ingredients /összetevők: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Canolate, Sodium Palmate, Caprea Lac, Glycerin *. (Elszappanosított- Kókusz olaj, Olíva olaj, Repce olaj, Pálma olaj, Teljes kecsketej, *Glicerin)  *az elszappanosodás során keletkezik

1000 Ft / db
13 Ft/db

SzívM Levendulás Fűrdősó

Levendulás Fürdősó Epsom sóval 312ml Ingredients /összetevők: SodiumCloriden ( Parajd), Magnesium Sulfate, Lavandula Grrosso Oil, Linalool*,Limonene*,Coumarin*, CL77019,CL77891,Cl77861,CL77491, ( Parajdi só, Epsom só, Levendula illóolaj, Kozmetikai színezék.) (*természetes illóolaj összetevők)

2000 Ft / db
6.41 Ft/ml

Nasiszütyő

Vízhatlan, cipzárral záródó nasiszütyő. Kívül mintás pamutvászon, belül vízhatlan PUL textil. Mehet bele szendvics, feldarabolt gyümölcs, zöldség, keksz, vagy akár a gyerkőc nedves rucija is. 17*25 cm. Kép alatt kommentben választható a minta.

2700 Ft / db
2700 Ft/db

SzívM Fahéjas Kecsketejes szappan

SzívM Fahéjas Kecsketejes Szappan 80g+/-10g Ingredients /összetevők: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Canolate, Sodium Palmate, Caprea Lac, Glycerin*, Cinnamomum Leaf Oil, Cinnamal**, Limonene**, Eugenol**, Iso Eugenol**, Linalool** (Elszappanosított- Kókusz olaj, Olíva olaj, Repce olaj, Pálma olaj, Teljes kecsketej, *Glicerin, Fahéj illóolaj.)  *az elszappanosodás során keletkezik             **természetes illóolajok komponense

1000 Ft / db
13 Ft/db

SzívM Mósó Szappan

SzívM Mosó Szappan 200g+/-10g Ingredients /összetevők: Sodium Cocoate, Sodium Adeps Suillas( Lard) Lavandula Angustifolia Oil (Elszappanosított növényi és állati zsiradék, Levendula illóolaj.) EUH 208 Eukaliptolt tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. 648/2004/EK rendelet szerinti címkézési elemek: 30% és ennél több szappan, d-Limonene, Kumarin,  Illatszerek: Lavandula Angustifolia Oil

1000 Ft / db
5 Ft/g

Vegyes retek-napraforgó Minisaláta (10 dkg)

Napraforgó A napraforgó hajtás gazdag A-, B-, C-, D- és E-vitaminban, magas a vas, réz, kalcium, magnézium, jód, foszfor, cink, kálium, mangán, és fluor tartalma, és jelentős a niacin és antioxidáns tartalma. Gazdag  sszenciális sírsavakban, linolénsavban. Retek Természetes antibiotikum, felső légúti megbetegedések rendszeres mini saláta fogyasztása esetén elkerülhetőek, kezdeti stádiumban megfoghatók, vértisztító, hő termelő, ami az ízületi problémák esetén segíthet. Fogyasztásakor sok folyadék bevitele ajánlott. Mini Saláta?  Miért? A mini saláták vitaminokban, nyomelemekben és ásványi anyagokban gazdagok, melyet természetes egészséges formában tartalmaznak. Rostanyagokban gazdagok, mellyel segíti az emésztést, méregtelenítést. Emellett vannak minisaláták, amelyek antibiotikumos, gyulladáscsökkentő hatással bírnak.  Tárolás: Hűtőszekrényben 3-4 napig frissen tartható, jól szellőző dobozban, vagy textilzsákban. Nagyobb mennyiség rendelése: Amennyiben 1 csomagnál több minisalátát szeretnél rendelni, akkor kérheted egy nagyobb textilzsákban is. Ezt kérlek jelezd a megrendeléskor! Köszönöm Hulladékcsökkentési törekvés: Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az is, hogy a környezetünket is egészségesen tartsuk. Ezért az eldobható csomagolás elkerülése 8és a minisaláták minél frissebben tartása) érdekében egyáltalán nem használok a minisaláták csomagolásához egyszerhasználatos műanyag zacskót vagy dobozt. A minisaláták felcímkézve, szabászati maradék textilek felhasználásával megvarrt textilzsákokban érkeznek a Dombvidék Kosárközösséghez az átadó napon. A textilzsákokból az átadóponton átrakhatod saját dobozodba vagy textilzsákodba, a kosárközösség pedig visszajuttatja hozzám a zsákokat. Azonban nyugodtan haza is viheted ezekben a megrendelt minisalátádat. Ez esetben kérlek, hogy következő alkalommal juttasd vissza a Dombvidék kosárközöség önkéntesei részére, hogy újból fel tudjam használni egy következő megrendelés környezettudatos csomagolásához. Odafigyelésedet hálásan köszönöm.

1500 Ft / csomag
150 Ft/dkg

Málna szörp 700 ml

Ahogy a Nagymama készítette ;-)

1990 Ft / db
1990 Ft/db

Meggy szörp 700 ml

Ahogy a Nagyi készítette ;-)

1990 Ft / db
1990 Ft/db

Házi sárgabarack lekvár cukor mentes 385 gr

Hozzáadott cukor nélkül!

1300 Ft / db
1300 Ft/db

Házi szilva lekvár cukormentes 385 gr

Hozzáadott cukor nélkül!

980 Ft / db
980 Ft/db

Házi eper lekvár 385 gr

Nagyi receptje alapján ;-)

1300 Ft / db
1300 Ft/db

Házi szilva lekvár 385 gr

A Nagyi receptje alapján ;-)

980 Ft / db
980 Ft/db

Rövid cső tészta 250 gr

Vásár- és közönség díjas 8 tojásos száraztészta.

590 Ft / db
590 Ft/db

Csiga tészta 250 gr

Vásár- és közönség díjas 8 tojásos száraztészta.

490 Ft / db
490 Ft/db

Eperlevél tészta 250 gr

Vásár- és közönség díjas 8 tojásos száraztészta.

390 Ft / db
390 Ft/db

Cérnametélt 250 gr

Vásár- és közönség díjas 8 tojásos száraztészta.

390 Ft / db
390 Ft/db

Kiskocka tészta 250 gr

Vásár- és közönség díjas 8 tojásos száraztészta.

390 Ft / db
390 Ft/db

Zabszem tészta 250 gr

Vásár- és közönség díjas 8 tojásos száraztészta.

390 Ft / db
390 Ft/db

Lebbencs tészta 250 gr

Vásár- és közönség díjas 8 tojásos száraztészta.

390 Ft / db
390 Ft/db

Nagykocka tészta 250 gr

Vásár- és közönség díjas 8 tojásos száraztészta.

390 Ft / db
390 Ft/db

Szabógallér tészta 250 gr

Vásár- és közönség díjas 8 tojásos száraztészta.

390 Ft / db
390 Ft/db

Gépi tarhonya 250 gr

Vásár- és közönség díjas 8 tojásos száraztészta.

390 Ft / db
390 Ft/db

Szarvacska tészta 250 gr

Vásár- és közönség díjas 8 tojásos száraztészta.

390 Ft / db
390 Ft/db

Gyufa tészta 250 gr

Vásár- és közönség díjas 8 tojásos száraztészta.

390 Ft / db
390 Ft/db

Orsó tészta 250 gr

Vásár- és közönség díjas 8 tojásos száraztészta.

390 Ft / db
390 Ft/db

1. osztályú narancssárga édesburgonya

Vagyszermentes hazai narancssárga édesburgonya, felszíni sérülésektől mentes. 20 dkg-80 dkg-os szemekből.

650 Ft / kg
650 Ft/kg

2. osztályú narancssárga édesburgonya

Másod osztályú, hazai, vegyszermentes narancssárga édesburgonya. Beltartalmában az 1. osztályúval azonos, esztétikai sérült narancsárga édesburgonya, 20-80 dkg-os szemekből.

500 Ft / kg
500 Ft/kg