Bokor típusú, klasszikus fajta. Termése hengeres, húsa zöldesfehér, héja vajszínű. Termését lereszelve főzeléket készíthetünk belőle, de fagyasztható is.
Futó növekedésű (de közepes erélyű) sütőtök. Termése hegedűtok alakú, narancssárga héj- és hússzínű, finom édes, ízletes. Tájfajta: választásával a hazai mezőgazdasági sokféleségünk fennmaradását támogatja!
A Roma VF paradicsom determinált növekedésű, feldolgozásra kiválóan alkalmas fajta. A termés válla széles, formája hosszúkás, színe piros. A termés tömege átlagosan 80-100 g. Ez az egyik legjobban aszalható fajta.
Bokor típusú fajta. Termése szabályos henger alakú, gyengén bordázott, héja sötétzöld, húsa fehér. A leszedett termés nagyságától függően sokoldalúan felhasználható tökféle.