Egy érdekes fajta, aminek magját külföldön kaptam. Folytonnövő, szabadelvirágzású fajta, gazdag fürtökben hozza sárga, kerek koktél terméseit.
A Patvarci szarvasbogyó egy érdekes tájfajta: valahol félúton a koktél és a fürtös paradicsom között. Piros, tojásdad-hosszúkás termései bőségesen teremnek, friss fogyasztásra valók. Tájfajta: választásával a hazai mezőgazdasági sokféleségünk fennmaradását támogatja!
Determinált növekedésű, karózást igénylő tájfajta. Termése piros, gömb alakú, közepes méretű és igazán ízletes, régi idők ízeit idézi. Inkább léparadicsom, friss fogyasztásra és feldolgozásra alkalmas. Tájfajta: választásával a hazai mezőgazdasági sokféleségünk fennmaradását támogatja!
Szabadföldön is eredményesen termeszthető fajta. Középkorai érésű. Az első termések a vetéstől számítva 130-135 napra szedhetők. A növény sűrű, zárt bokrot képez. Héja lila, húsa halvány krémszínű. Friss fogyasztásra és konzervipari célra is alkalmas.
Korai (65 nap), bőtermő, kevert virágú szabadföldi termesztésre ajánlott salátauborka. Termése hengeres, szép, sima felületű, sötétzöld színű, 20-25 cm hosszú, keseredésmentes.
Bokor növekedésű fajta. Termése henger alakú, héja különleges aranysárga színű, nagyon ízletes.
Különleges, sárga koktél paradicsom: az igazán finom terméseit nagyméretű, gazdag fürtökben hozza. Bokros növekedésű, karózást igényel.
Nagyecséri paradicsom: folytonnövő paradicsom, sárga, nagyobb méretű, finom édes-lédús termésekkel. Tájfajta: választásával a hazai mezőgazdasági sokféleségünk fennmaradását támogatja!
Korai, folytonnövő snack paprika fajta. A kisméretű gyümölcsök friss fogyasztásra alkalmasak. Cserépben is termeszthető.
Snack típusú korai, édes paprikafajta, mely teraszokon és erkélyeken egyaránt termeszthető. A termések tömege 30-40 gramm. Kezdeti sötétzöld színe pirosba érik.
Korai snack uborka, mely kifejezetten erkélyen és teraszokon termeszthető. Vetéstől számítva 50 nap után szüretelhető. Egyöntetű termései 6-7 cm hosszúak, ropogósak. A vásárlók nagy kedvence az utóbbi években!!
Futó növekedésű (de közepes erélyű) tökféleség. A termés 1,5-2 kg, héja fakó sárga, húsa élénk citromsárga. Főzve vagy sütve a húsa spagettire emlékeztető szálakra esik szét. (nem azonos a laskatökkel)