Csilis - mézes csirkeszárny enyhén csípős 10-15dkg 1db szárny grillezni isteni a pácolt szárnyat saját, kapirgálós csirkéből készül
Csilis - mézes csirkeszárny enyhén csípős 10-15dkg 1db szárny, tehát 4 db van egy csomagban. Saját kapirgáló csirkék felhasználásával. Grillezni isteni a pácolt szárnyat.





Ez a hihetetlen lágy tésztájú szendvics alap belül csupa lyuk, és mivel hosszú érlelésű kovászos technológiával készült még az emésztése is könnyebb az élesztős társainál.
Újra terem a magyar citrom a Szőrös és Kisjuhász Kertészetnél! Citromunkat talán már sokan ismerik, szeretik. Nagyon jó lédús, kellemesen savanyú, ízletes gyümölcs. Lajosmizsén, a kertészetünkbe termeljük fólia alatt. A termés bióközeli, a héja kezeletlen, így megehető, reszelhető. Éretten szedjük, néhány nap alatt Önöknél van. Hűtőszekrény alsó fiókjában tárolva egy hónapig biztosan, de tovább is eltartható, a héj szárad ki esetleg. Egy kiló kb 10-16 darab nagyságtól függően.November elejétől kb január elejéig terem, ekkor van a szedés, s az értékesítés is. Idén 2025-ben, a citromot 1,5-2 kg kiszerelésben lejet rendelni, a mérés után, a rendszer majd apontos összeget számítja fel.
Összetevők (szárított/aszalt): citromfű, csipkebogyó, alma, hibiszkuszvirág.80g Fogyasztás: 1 púpos ek 1L forrásban lévő vízhez. 15-20 perc áztatás után szűrhető, fogyasztható.
A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben citromfüvet áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz. Citromfű tartalma miatt nyugtató hatású , segíti az emésztést. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.
A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben citromfüvet áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz. Citromfű tartalma miatt nyugtató hatású , segíti az emésztést. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.
A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben citromfüvet áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz. Citromfű tartalma miatt nyugtató hatású , segíti az emésztést. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.
A termék adalék és tartósító szer mentes. Kiszerelése 3.3 dl. Kapható még: - málnás - meggyes - epres - fekete ribizlis ízben.
- 2 kg burgonya - 1 kg vöröshagyma - 50 dkg lila hagyma - 6 db fokhagyma - 10 db tojás - 1 db fejes káposzta - 1 db karfiol - 1 kg sárgarépa - 50 dkg gyökér - 2 csomag petrezselyem - 2 db karalábé - 1 db zeller zölddel - 50 dkg TV paprika - 50 dkg paradicsom - 1 db kígyóuborka - 1 csomag újhagyma - 1 csomag hónapos retek - 1 kg szabolcsi alma

Falusi csalamádé öko alapanyagokból. Összetevők: uborka*, káposzta*, paprika*, zöldparadicsom*, vöröshagyma*, cukor, ecet, fűszerek *saját ökológiai gazdaságból származó összetevő Hőkezeléssel tartósítva.
Összetevők (szárított/aszalt): csalánlevél, csipkebogyó, alma, hibiszkuszvirág.80g Fogyasztás: 1 púpos ek 1L forrásban lévő vízhez. 15-20 perc áztatás után szűrhető, fogyasztható.