Nyers, darált édes paprika parajdi natúr kősóval, bio kápiapaprikából (töltőtömeg: 200 gr). Kiváló ételízesítő levesekhez, pörkölthez, pácokhoz. Hőkezeléssel tartósítva. (Összetevők: kápia paprika, só)
Nyers, darált pikáns paprikakrém parajdi natúr kősóval, bio kápiapaprikából és csípős fűszerpaprikából. Kiváló ételízesítő levesekhez, pörkölthez, pácokhoz. (töltőtömeg: 200 gr) Hőkezeléssel tartósítva.
A spagettitökkel ritkán találkozhatunk, pedig méltatlanul mellőzött zöldségféle. A közismert főzőtökhöz hasonlóan főzeléknek készítjük el, de vele ellentétben nem kell legyalulni, mert szálakra esik a húsa. Vágd ketté hosszában a tököt, kézzel kapard ki a magvakat (nem szükséges kanalazni, mert úgy értékes húst veszítünk). Kend be sóval belülről, és vágott felével lefelé tedd a sütőbe kis vízzel. 200 fokon 40 perc. Kis hűlési idő után villával ki tudod kaparni. Sűrűbb, testesebb íze van, mint az átlag főzőtöknek. Krémesebb állag eléréséhez botmixerrel is átdolgozhatjuk. (Egy tök 1,3 kg súlyú.)
A spagettitökkel ritkán találkozhatunk, pedig méltatlanul mellőzött zöldségféle. A közismert főzőtökhöz hasonlóan főzeléknek készítjük el, de vele ellentétben nem kell legyalulni, mert szálakra esik a húsa. Vágd ketté hosszában a tököt, kézzel kapard ki a magvakat (nem szükséges kanalazni, mert úgy értékes húst veszítünk). Kend be sóval belülről, és vágott felével lefelé tedd a sütőbe kis vízzel. 200 fokon 40 perc. Kis hűlési idő után villával ki tudod kaparni. Sűrűbb, testesebb íze van, mint az átlag főzőtöknek. Krémesebb állag eléréséhez botmixerrel is átdolgozhatjuk. (Egy tök 1,5 kg súlyú.)
A spagettitökkel ritkán találkozhatunk, pedig méltatlanul mellőzött zöldségféle. A közismert főzőtökhöz hasonlóan főzeléknek készítjük el, de vele ellentétben nem kell legyalulni, mert szálakra esik a húsa. Vágd ketté hosszában a tököt, kézzel kapard ki a magvakat (nem szükséges kanalazni, mert úgy értékes húst veszítünk). Kend be sóval belülről, és vágott felével lefelé tedd a sütőbe kis vízzel. 200 fokon 40 perc. Kis hűlési idő után villával ki tudod kaparni. Sűrűbb, testesebb íze van, mint az átlag főzőtöknek. Krémesebb állag eléréséhez botmixerrel is átdolgozhatjuk. (Egy tök kb. 0,9-1,1 kg súlyú.)
100% szilva, réz üstben készült a hagyományoknak megfelelően. Hozzáadott cukrot, vizet, zselésítő anyagot, tartósítószert nem tartalmaz. Hagyományoknak megfelelően addig főzzük, „míg a kanálon meg nem áll a lekvár”. Húsok és sajtok mellett, de palacsintába tekerve, vagy joghurtba keverve is megállja a helyét. Önmagában is fogyasztható 1 kg lekvár körülbelül 4 kg szilvából készül.