Hagyományos, üstben főzött, hozzáadott cukor nélkül készült Besztercei szilvából.
Összetétel: Olivabogyó, aszalt paradicsom, olivaolaj, só, bors, zöldfűszerkeverék, fokhagyma, citromlé. A termék tartósítószer- és adalékanyag mentes! Az egyedien fűszerezett tapenád az olasz konyha híres előétele. Pirítósra isteni, de tehetjük szendvicsbe, előételként pita kenyérre kenhetjük. Meleg ételekhez, omlettbe töltve, főtt tojásra egyszerűen rápöttyintve. Ehetjük tésztával, de tehetjük pizzára, csirke- vagy nyúlhús mellé. Könnyen emészthető, egészséges, a vegán étrend követőinek is ajánljuk! Kétféle változatát készítjük, az édes és a sós ízesítésű tapenádot.
A gabonamag és gabonaliszt sütési tulajdonságait, így a kenyér minőségét is a keményítő- és a fehérjetartalom határozza meg. A gabonaszemek legnagyobb mennyiségbe szénhidrátot, javarészt keményítőt tartalmaznak.. A gabonamag, valamint a belőle készülő liszt minősége szempontjából döntő a mag úgynevezett endospermiumában találhatóraktározott fehérje minősége és mennyisége. A lisztünk minimális fehérjetartalma minimum 19%. Hagyományos köves malomban őrölt tönköly liszt: A köves őrlésnek köszönhetően, magas a rost tartalma, az ízvilága kimondottan házi jelleget ad az ebből készített kenyereknek, pékáruknak, süteményeknek. A legkiválóbb minőségű és megbízható alapanyagból készült. Természetes módon bőven tartalmaz alapvető ásványi anyagokat. A közönséges hybrid búzához képest magasabb a fehérje, és aminosav tartalma, könnyen emészthető, élettani hatása kedvező. Szénhidrát tartalma alacsony, és lassú felszívódású! Ajánljuk, gyerekeknek, sportolóknak, terhes anyáknak, időseknek, valamint az alacsony szénhidráttartalom miatt beilleszthető a cukorbetegek étrendjébe is. Adalékanyag mentes, glutént tartalmaz.
A gabonamag és gabonaliszt sütési tulajdonságait, így a kenyér minőségét is a keményítő- és a fehérjetartalom határozza meg. A gabonaszemek legnagyobb mennyiségbe szénhidrátot, javarészt keményítőt tartalmaznak.. A gabonamag, valamint a belőle készülő liszt minősége szempontjából döntő a mag úgynevezett endospermiumában találhatóraktározott fehérje minősége és mennyisége. A lisztünk minimális fehérjetartalma minimum 19%. Hagyományos köves malomban őrölt tönköly liszt: A köves őrlésnek köszönhetően, magas a rost tartalma, az ízvilága kimondottan házi jelleget ad az ebből készített kenyereknek, pékáruknak, süteményeknek. A legkiválóbb minőségű és megbízható alapanyagból készült. Természetes módon bőven tartalmaz alapvető ásványi anyagokat. A közönséges hybrid búzához képest magasabb a fehérje, és aminosav tartalma, könnyen emészthető, élettani hatása kedvező. Szénhidrát tartalma alacsony, és lassú felszívódású! Ajánljuk, gyerekeknek, sportolóknak, terhes anyáknak, időseknek, valamint az alacsony szénhidráttartalom miatt beilleszthető a cukorbetegek étrendjébe is. Adalékanyag mentes, glutént tartalmaz.
Speciális őrlési technológiának és az alapanyagnak köszönhetően, az ízvilága kimondottan házi jelleget ad! Az ebből készített kenyereknek, pékáruknak, sütemények finomak és egészségesek. Természetes módon bőven tartalmaz alapvető ásványi anyagokat! Magas a fehérjetartalom 16% feletti! Magas a sikertartalom! Szitálva nem jön ki a korpa a lisztből, mert egy egységet képez a liszt! Könnyen emészthető, élettani hatása kedvezőbb! Ajánljuk: – Immunhiányos betegeknek – Betegségből lábadozóknak – Gyerekeknek – Sportolóknak – Terhes anyáknak – Időseknek Adalékanyag mentes, glutént tartalmaz.
Teljeskiőrlésű tészta, szilvalekvár és aprított mandula. A termék nem tartalmaz sem cukrot, sem pedig édesítőszert!
Saját nevelésű sertés zsírszalonnából, frissen sütve Min. rendelés 20 dkg A terméket pontos súlymérés alapján kell fizetni.
Tönköly kenyerünk 50%-ban sötét és 50%-ban világos tönköly lisztet tartalmaz. A tönkölybúza tulajdonsága, hogy alacsonyabb glutén tartalmú, jobb a szénhidrát anyagcserének, mindezt a kovásszal csak fokozni tudjuk.
16-os tönkölylisztből készült teljes kiőrlésű kifőzni való tészta. Beltartalmi értékei a cukorbetegségre nagyon jó hatással vannak, helyre állítják az értékeket, rendszeres használatával az inzulin adagolás elhagyható.