Friss tehéntejből , joghurtkúltúra hozzáadásával készült adalékmentes termék .
Friss tehéntejből joghurt kúltúrával gyümölcs sűrítménnyel készült adalékmentes termék
Ecetesen, fűszerekkel savanyított jalapeño paprika karikák. Fogyasztható szendvicsekbe, vagy önálló savanyúságként.
Vegyszermentesen nevelt, frissen szedett jalapeno paprika. 250 g
Hagyományosan etetett hízott kacsák mája sütve a saját zsírjában. Igazi finomság egy reggelihez, friss/piritott kenyérrel, paprikával, paradicsommal, hagymával vagy ízlés szerinti kiegészítővel. Jó étvágyat!
Kakaós csigánk szuperereje a bőséges, magas kakaóbabtartalmú kakaós töltelékben rejlik. E mellett élesztőmentes, kovászos technológiával készül szintén, amitől igazán ritkaságnak számít.
A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben kakukkfüvet áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz, amely a kakukkfű tartalma miatt nyákoldó hatású. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.
A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben kakukkfüvet áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz, amely a kakukkfű tartalma miatt nyákoldó hatású. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.
A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben kakukkfüvet áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz, amely a kakukkfű tartalma miatt nyákoldó hatású. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.
Kalamata Paszta A napsütötte mediterrán vidékek ízét zárja magába ez a selymes Kalamata paszta, ahol az érett olajbogyók telt zamata, a kapribogyó friss sóssága és a napszárított paradicsom édes karaktere tökéletes harmóniát alkot. Tökéletes pirítósra, tésztára, szendvicsekbe vagy mediterrán tálakhoz. Összetevők: Kalamata olajbogyó (min. 80%), kapribogyó, napszárított paradicsom, extraszűz olívaolaj, tengeri só, fűszerek. Tárolás: Felbontás után hűtve tárolandó, és 10 napon belül fogyasztandó.
A termék adalék és tartósító szer mentes. A termék készítése során jódmentes sót használok, ami nincs fehérítve. Vákum csomagolásban kerül a termék forgalomba, ezért mindegyiknek más a súlya, egyedi mérés szükséges.