Harmadik generációs méhész vagyok, általában 30-40 méhcsaláddal dolgozom. A méz mellett termelek egyéb méhészeti termékeket is: virágport, propoliszt, a méhviaszból pedig gyertyákat és kozmetikumokat készítek.
Harmadik generációs méhész vagyok, általában 30-40 méhcsaláddal dolgozom. A méz mellett termelek egyéb méhészeti termékeket is: virágport, propoliszt, a méhviaszból pedig gyertyákat és kozmetikumokat készítek.
Aranyvessző vagy másnéven Solidago az utolsó nektárt adó növény, egészen szeptember elejéig virágzik, vizes berkes területeken fajtamézet ad. Gyorsan kristályosodik. Ezt a mézet nem szűröm, így lépdarabok előfordulhatnak benne.
Aranyvessző vagy másnéven Solidago az utolsó nektárt adó növény, egészen szeptember elejéig virágzik, vizes berkes területeken fajtamézet ad. Gyorsan kristályosodik. Ezt a mézet nem szűröm, így lépdarabok előfordulhatnak benne.
Aranyvessző vagy másnéven Solidago az utolsó nektárt adó növény, egészen szeptember elejéig virágzik, vizes berkes területeken fajtamézet ad. Gyorsan kristályosodik. Ezt a mézet nem szűröm, így lépdarabok előfordulhatnak benne.
A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben bodzavirágot áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.




A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben bodzavirágot áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.
A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben bodzavirágot áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.
A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben citromfüvet áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz. Citromfű tartalma miatt nyugtató hatású , segíti az emésztést. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.
A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben citromfüvet áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz. Citromfű tartalma miatt nyugtató hatású , segíti az emésztést. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.
A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben citromfüvet áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz. Citromfű tartalma miatt nyugtató hatású , segíti az emésztést. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.
Szárított csipkebogyóhús őrlemény akácmézben. Az üveg tartalmaz 20g csipkebogyót és kb 110 g akácmézet.




A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben kakukkfüvet áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz, amely a kakukkfű tartalma miatt nyákoldó hatású. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.




A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben kakukkfüvet áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz, amely a kakukkfű tartalma miatt nyákoldó hatású. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.