Ajvár, a nyár íze: sült kápia és padlizsánkrém, enyhe fokhagymás, borsos ízesítéssel (töltőtömeg: 200gr). Összetevők: padlizsán*, kápia*, fokhagyma*, balzsamecet, olívaolaj, só, bors (*ökológiai gazdálkodásból származó összetevő)
Nyers, darált édes paprika parajdi natúr kősóval, bio kápiapaprikából (töltőtömeg: 200 gr). Kiváló ételízesítő levesekhez, pörkölthez, pácokhoz. Hőkezeléssel tartósítva. (Összetevők: kápia paprika, só)
Nyers, darált pikáns paprikakrém parajdi natúr kősóval, bio kápiapaprikából és csípős fűszerpaprikából. Kiváló ételízesítő levesekhez, pörkölthez, pácokhoz. (töltőtömeg: 200 gr) Hőkezeléssel tartósítva.
Falusi csalamádé öko alapanyagokból. Összetevők: uborka*, káposzta*, paprika*, zöldparadicsom*, vöröshagyma*, cukor, ecet, fűszerek *saját ökológiai gazdaságból származó összetevő Hőkezeléssel tartósítva.
A cukkini egy új formában: savanyítva. A fűszerekkel együtt a ropogós cukkini igazán ízletes savanyúsággá válik, aki kóstolta, a savanyított uborkát el is felejti :) Összetevők: cukkini*, kapor*, borsikafű*, cukor, ecet, fűszerek, só (*ökológiai gazdálkodásból származó összetevő) Hőkezeléssel tartósítva.