Dombvidék Kosárközösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Gold Paws

Köszöntök minden èrdeklődőt, vàsàrlót! Kovàcs Niki vagyok, egyedi kèzműves ajàndèktàrgy megàlmodó. Eredeti szakmàm bőrdíszműves, amit 2000-ben vègeztem el, közèpiskolai tanulmànyaim keretein belül, így jött a táskák, neszeszerek ès egyèb ajándèkok megvarrása, kèszítèse irànti szeretetem. Ami a munkàm az a hobbym is, ebben a szerencsès helyzetben vagyok. Ha szeretnél igènyes, egyedi dolgokat venni, esetleg a sajàt elkèpzelèsedet szeretnèd megvalósítani, jó helyen jàrsz. Egyedi fènykèpes dolgokat is kèszítek, keress bizalommal! Legyen csodàs napotok, jó böngèszèst, Niki. :)

Termékek

Levendulàval töltött illatzsák

Levendulàval töltött illatzsàkocska, felakasztható, sok levendulàval töltve, akàr egy èvig is illatozik.  Az ár 1db illatzsákocskácsra vonatkozik!

800 Ft / db
800 Ft/zsák

Tacskós 3D párna

Tacskós 3D pàrna, mosható, antiallergèn töltettel, amiben a poratkàk sem maradnak meg. Gyerekeknek alvósnak is jó meglepetès lehet, de a kanapèn is jól mutat. 

1800 Ft / db
1800 Ft/db

Tacskós neszeszer/vàszon tàska

Tacskó mintás pamutvàszon neszeszer vagy kis táska. Belül egy teres, bèlèssel, zippzárral felül. Kèzzel mosható, vagy mosógèpben 30 fokon.  

2500 Ft / db
2500 Ft/db

Tacskós tolltartó/neszeszer

Tacskós pamutvàszon tolltartó vagy neszeszer tartó. Belül egy fakkos, bèlèses, felül zippzárral záródik.

1500 Ft / db
1500 Ft/db