Dombvidék Kosárközösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Kézműves termékek

Tömörfa kissámli

Befoglaló méretei: Ülőlap kb.: 30 cm hosszú, 19 cm széles Magassága kb.: 16 cm   Termék részletes leírása: A sámlik kemény lombos fafajokból készülnek, jellemzően tölgy, kőris, bükk, juhar stb. A kemény lombos fafajok előnye a fenyőkkel szemben, hogy jobb szilárdsági értékekkel rendelkeznek, keményebbek, így ezek felhasználásával tartósabb, a sérüléseknek, ütődéseknek ellenállóbb terméket kapunk. Az egyedi csapolásnak és a kis méretnek köszönhetően elhagyhatók a sámliknál és székeknél használt merevítők, illetve a kifelé enyhén döntött lábak növelik a sámli stabilitását. A formák és élek mindenhol lekerekítettek, így a gyermekek esetében szinte megszűnik az élek és sarkok okozta sérülés lehetősége. A felületkezelés minden esetben természetes alapú olajokkal történik, így a termék környezet és gyermek barát. Az ülőlapon és a lábakon lévő lyukak marása kézzel történik, így nem készül két egyforma sámli. Mivel a termék fából készül, így tükrözik annak tulajdonságait. A fafajok közül sok színes gesztű, ami azt jelenti, hogy a kéreghez közel eső rész jelentősen világosabb. A sámlik készítése során ez is felhasználásra kerül. Ezen felül a faanyagok színe és mintázata azonos fajon belül egyedenként is jelentősen eltérhet, így a sámlik színe is változó a faanyag természetes tulajdonságainak köszönhetően.   Használati formációk: Felület kezelés ideje: több, mint 30 nap A használt olajok érinthetőre 24 óra alatt száradnak, viszont a teljes kötési idejük egy hónap, így az újonnan készült sámliknál ebben az időszakban kerülni kell a vízzel, nedvességgel való érintkezést! A felület kezelés dátumát ha releváns felül látható, illetve ha a 30 nap nem telt le, a sámlin is minden esetben feltűntetjük! A kissámlik beltéri használatra alkalmasak. Rendeltetésszerű használat esetén akár több generáció is örülhet neki.

16700 Ft / db
16700 Ft/db

Tömörfa kissámli - ülőlapba gravírozott névvel

Befoglaló méretei: Ülőlap kb.: 30 cm hosszú, 19 cm széles Magassága kb.: 16 cm Az ülőlapra nevet, vagy névnek megfelelő hosszúságú szöveget gravírozunk a vevő által kért tartalommal. Termék részletes leírása: A sámlik kemény lombos fafajokból készülnek, jellemzően tölgy, kőris, bükk, juhar stb. A kemény lombos fafajok előnye a fenyőkkel szemben, hogy jobb szilárdsági értékekkel rendelkeznek, keményebbek, így ezek felhasználásával tartósabb, a sérüléseknek, ütődéseknek ellenállóbb terméket kapunk. Az egyedi csapolásnak és a kis méretnek köszönhetően elhagyhatók a sámliknál és székeknél használt merevítők, illetve a kifelé enyhén döntött lábak növelik a sámli stabilitását. A formák és élek mindenhol lekerekítettek, így a gyermekek esetében szinte megszűnik az élek és sarkok okozta sérülés lehetősége. A felületkezelés minden esetben természetes alapú olajokkal történik, így a termék környezet és gyermek barát. Az ülőlapon és a lábakon lévő lyukak marása kézzel történik, így nem készül két egyforma sámli. Mivel a termék fából készül, így tükrözik annak tulajdonságait. A fafajok közül sok színes gesztű, ami azt jelenti, hogy a kéreghez közel eső rész jelentősen világosabb. A sámlik készítése során ez is felhasználásra kerül. Ezen felül a faanyagok színe és mintázata azonos fajon belül egyedenként is jelentősen eltérhet, így a sámlik színe is változó a faanyag természetes tulajdonságainak köszönhetően.   Használati formációk: A használt olajok érinthetőre 24 óra alatt száradnak, viszont a teljes kötési idejük egy hónap, így az újonnan készült sámliknál ebben az időszakban kerülni kell a vízzel, nedvességgel való érintkezést!  A kissámlik beltéri használatra alkalmasak. Rendeltetésszerű használat esetén akár több generáció is örülhet neki.

18900 Ft / db
18900 Ft/db
...

Tus tömb citromfű-cubeba

Szappanhoz hasonló módon használható mosakodó! SLS ÉS TARTÓSÍTÓSZER MENTES! Hatásai: tisztít, hidratál, nyugtat, táplál, ásványokkal tölti a bőrt, frissít, energizál, fertőtlenít. Összetevők: szilárd növényi tenzid, növényi glicerin, citromfű víz, kókusz olaj, allantoin, sárga agyag, citromfű-litsea cubeba illóolaj. Citral, Citronelol, Geraniol,Linalool, D-limonene illóolaj természetes összetevője. Használat: nedves bőrre vidd fel, majd öblítsd le!   65 g , papír csomagolás Kizárólag növényi összetevőket tartalmaz!

2200 Ft / db
33.85 Ft/g
...

Tus tömb levendula-geránium

Szappanhoz hasonló módon használható mosakodó! SLS ÉS TARTÓSÍTÓSZER MENTES! Hatásai: tisztít, hidratál,nyugtat, regeneráló hatású, hegesítő, szerkezetjavító, kollagéntermelést serkentő, ásványokkal tölti a bőrt, stressz oldó, ellazító. Összetevők: szilárd növényi tenzid, növényi glicerin, levendula víz, kókusz olaj, allantoin, lila agyag, levendula-geránium illóolaj. Citral,Citronelol,Limonene, Linalool, Geraniol illóolaj természetes összetevője.   Használat: nedves bőrre vidd fel, majd öblítsd le! 65 g, papír csomagolás Kizárólag növényi összetevőket tartalmaz!

2200 Ft / db
33.85 Ft/g

Üveglencsés fülbevaló kék

Pontozott technikával készített kép alapján került nyomtatásra a fülbevalóba foglalt minta, melyet üveglencsével borítottam. A fülbevalót fémérzékenyek is viselhetik.

2200 Ft / db
2200 Ft/db

Üveglencsés fülbevaló színes

Pontozott technikával készített kép alapján került nyomtatásra a fülbevalóba foglalt minta, melyet üveglencsével borítottam. A fülbevalót fémérzékenyek is viselhetik. 

2200 Ft / db
2200 Ft/db

Üveglencsés fülbevaló zöld

Pontozott technikával készített kép alapján került nyomtatásra a fülbevalóba foglalt minta, melyet üveglencsével borítottam. A fülbevalót fémérzékenyek is viselhetik.

2200 Ft / db
2200 Ft/db

Üveglencsés medál cicás

Pontozott technikával készített kép alapján került nyomtatásra a medálba foglalt cica minta, melyet üveglencsével borítottam. A medált fémérzékenyek is viselhetik. Az ár a bőrszalggal együtt értendő.

4000 Ft / db
4000 Ft/db

Üveglencsés medál kék

Pontozott technikával készített kép alapján került nyomtatásra a medálba foglalt minta, melyet üveglencsével borítottam. A medált fémérzékenyek is viselhetik. Az ár a bőrszalaggal együtt értendő.

4000 Ft / db
4000 Ft/db

Üveglencsés medál mancsos

Pontozott technikával készített kép alapján került nyomtatásra a medálba foglalt mancs a szívben minta, melyet üveglencsével borítottam. A medált fémérzékenyek is viselhetik. Az ár a bőrszalggal együtt értendő.

4000 Ft / db
4000 Ft/db

Üveglencsés medál piros

Pontozott technikával készített kép alapján került nyomtatásra a medálba foglalt minta, melyet üveglencsével borítottam. A medált fémérzékenyek is viselhetik. Az ár a bőrszalggal együtt értendő.

4000 Ft / db
4000 Ft/db

Uzsiszalvéta

Mosható uzsicsomagolás 28*28 cm Külső oldala mintás pamutvászon, másik oldala letörölhető, vízhatlan PUL anyag. Tépőzárral méretre állítva záródik. 40 fokon mosógépben mosható, de a belső oldal akár nedves ronggyal is letörölhető.   Üzenetben jelezd, hogy milyen mintával szeretnéd. A készleten lévő minták a képek között külön szerepelnek.

1900 Ft / db
1900 Ft/db