Az olívabogyó a mediterrán konyha alapja, amelyet felhasználhatunk előételként, tésztákhoz, pizzákhoz, sajttálakhoz, salátákhoz vagy akár egy pohár bor mellé. Miért szeretjük az olívabogyót? ✔ Gazdag antioxidánsokban és egészséges zsírsavakban, különösen egyszeresen telítetlen zsírokban. ✔ Támogatja a szív- és érrendszert, segíti az emésztést, és hozzájárul a sejtvédelemhez. ✔ Minden falatban ott van a napfény íze – legyen szó zöld vagy fekete olíváról, magosról vagy töltöttről. Különféle ízesítésű olivabogyók közül válogathat, a megrendelt mennyiséget üvegben szállítjuk.
Az olívás-paradicsomos baguette-ünket úgy alakítottuk ki, hogy az utcán sétálva darabokra törhető, a kisgyereknek adható kis darabonként, és mivel ízesített, így már önmagában is élvezhető, feltét nélkül. Összetevők: liszt, víz, só, olíva bogyó, paradicsom.
Sertés kolbász, 100 % sertéshúsból, csemegén, laktóz-, glutén- és szójamentesen valamint garantáltan adalékanyag mentesen!
Sertésből készült csökkentett zsír és sótartalommal, csemege ízvilágú normál kolbász termékünk hagyományosan, bükkfával füstölt, glutén, laktóz és szója mentes, valamint garantáltan adalékanyagmentes.
Sertésből készült csökkentett zsír és sótartalommal, csemege ízvilágú vastag kolbász/szalámi termékünk hagyományosan, bükkfával füstölt, glutén, laktóz és szója mentes, valamint garantáltan adalékanyagmentes.
Sertés kolbász, 100 % sertéshúsból, extra csípősen, laktóz-, glutén- és szójamentesen valamint garantáltan adalékanyag mentesen!
Sertésből készült klasszikus, nagyon csípős ízvilágú normál kolbász termékünk hagyományosan, bükkfával füstölt, glutén, laktóz és szója mentes, valamint garantáltan adalékanyagmentes.
Szürkemarha kolbász, 70 % szürkemarha és 30% sertéshúsból, csemege, laktóz-, glutén- és szójamentesen valamint garantáltan adalékanyag mentesen!
Szürkemarhából készült, zöldfűszerek hozzáadásával, csemege ízvilágú normál kolbász termékünk hagyományosan, bükkfával füstölt, glutén, laktóz és szója mentes, valamint garantáltan adalékanyagmentes.