A levendula szörpünk az a szörp amire a legbüszkébbek vagyunk és természetesen a legkeresettebb szörp fajta is egyben. Hogy miért vagyunk rá a legbüszkébbek? Mert az íze harmonikus, selymes, lágyan simogató. A leghűsítőbb ital nyári melegben. Készíthetünk belőle limonádét, szörpöt, joghurthoz adhatjuk hozzá, de fagylaltra is csurgathatjuk, sőt fagylaltot is készíthetünk belőle. A levendula szörp, amely valódi levendulával készül, főzési eljárással. Adalékmentes, színezékmentes, kézműves termék. Saját termesztésű levendulából (lavandula angustifolia) készítjük, kistermelői műhelyünkben a Maminti szörpöket. Kiszerelése 0,5 l. Összetevők: víz, cukor, levendula, citromsav.
Összetevők (szárított/aszalt): levendulavirág, csipkebogyó, alma, hibiszkuszvirág.80g Fogyasztás: 1 púpos ek 1L forrásban lévő vízhez. 15-20 perc áztatás után szűrhető, fogyasztható.
Összetevők: sárgabarack, levendulavirág, 10% cukor, pektin.220ml Visszaváltható üveg.
Különleges, virágos ízű szörp citrusos jegyekkel kombinálva, mely kézzel morzsolt levendulavirágból készül. 500 ml
Kívül-belül magos kenyér: tökmag, napraforgó mag, lenmag, szezám és fekete szezámmag.
Kitűnő választás hidegtálakhoz, sültek, főtt húsok mellé. 200 g
Rostos, csökkentett cukortartalmú, adalékmentes szörp.0,5L Higítási arány kb.1:5. Visszaváltható üvegben
250 gr egy csomag. Az íze a spenóthoz hasonló, de annál erőteljesebb. A levelekből általában a spenóthoz hasonló főzeléket készítenek, a levélnyelek pedig a spárgához hasonlóan használhatók fel. Ezenkivűl lehet még levesekbe, köretebe és tésztás ételekbe tenni. A mángoldnak magas az A-, B1-, B2- és C-vitamin tartalma, ezen kívül cukrot, pektineket, szerves savakat (oxálsav, almasav, citromsav), foszfort, káliumot, kalciumot, vasat és magnéziumot tartalmaz.
Hamburgert készítenél! Válaszd a Pap Kolbászműhely telesen adalékanyagmentes húspogácsáit. Nincs fűszerezve, még sózva sem. Kiváló minőségű hús és szalonna, más semmi.