A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben kakukkfüvet áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz, amely a kakukkfű tartalma miatt nyákoldó hatású. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.
A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben kakukkfüvet áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz, amely a kakukkfű tartalma miatt nyákoldó hatású. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.
Kalamata Paszta A napsütötte mediterrán vidékek ízét zárja magába ez a selymes Kalamata paszta, ahol az érett olajbogyók telt zamata, a kapribogyó friss sóssága és a napszárított paradicsom édes karaktere tökéletes harmóniát alkot. Tökéletes pirítósra, tésztára, szendvicsekbe vagy mediterrán tálakhoz. Összetevők: Kalamata olajbogyó (min. 80%), kapribogyó, napszárított paradicsom, extraszűz olívaolaj, tengeri só, fűszerek. Tárolás: Felbontás után hűtve tárolandó, és 10 napon belül fogyasztandó.
Rostos, csökkentett cukortartalmú, adalékmentes szörp.0,5L Higítási arány kb.1:5. Visszaváltható üvegben
Összetevők: Himalája só, citromfű, tarkabors, rozmaring, koriander. Adalék- és tartósítószer mentes. Illatos fűszereverék, amelyet halak, halas ételek, húsok ízesítésére ajánljuk.