Sokszor emlegetjük a nagymamákat tészta evés közben.
Milyen jó is volt az emlékszel...? Milyen is volt az tészta?
Milyen volt az íze, az illata és a hangulat e körül a dolog körül?
Ott álltunk az asztal mellett amikor a lisztes deszkán a nagy kerek lapos tésztát nyújtotta, miközben mi csipegettük a még nyers tésztát.
Ha a hangulatot nem is, viszont az ízt, a minőséget vissza akartuk hozni a konyhánkba.
Kóstoljátok meg, szerintetek hogyan sikerült?
A tészta készítésem egy rétessel kezdődött. Fűszeres, túrós, zöldséges rétest szerettem volna, ám az előre vásárolt réteslap romlottnak bizonyult. Gyorsan az interneten utána néztem mivel lehetne helyettesíteni és a lasagnét találtam a leg közelibbnek ehhez az ételhez. Mivel lasagne tészta nem igen volt otthon, így az internet segített ismét. Először macerásnak tűnt, viszont nagyon megérte. Isteni lasagne készült belőle.
Rájöttem gyorsan ha az ilyen lapot összevágjuk, metélt lesz belőle.
Előkerült a nagymama nyújtódeszkája, a facebookon kiposztoltam, hogy valaki tud e nélkülözni egy kis tésztanyújtót. Kaptam is kölcsön egyet. Ezek után nem volt ,megállás. Egy kis földterületen elkezdtünk zöldséget termelni és rengeteget kísérletezni a tésztákkal.
Eltelt másfél év és megszületettek ezek a csodálatos zöldséggel fűszerrel dúsított tészták.
Termékek
Kategóriák
Aktív szűrőkSzűrés
Nincs találat!
Tájékoztató
A kiválasztott termék bekerült a kosarába, ezáltal a termék automatikusan megvásárlásra kerül, amennyiben nem törli ki a kosarából.