Harmadik generációs méhész vagyok, általában 30-40 méhcsaláddal dolgozom. A méz mellett termelek egyéb méhészeti termékeket is: virágport, propoliszt, a méhviaszból pedig gyertyákat és kozmetikumokat készítek.
Harmadik generációs méhész vagyok, általában 30-40 méhcsaláddal dolgozom. A méz mellett termelek egyéb méhészeti termékeket is: virágport, propoliszt, a méhviaszból pedig gyertyákat és kozmetikumokat készítek.
Összetevők: alma, méz, gyömbér, fahéj, víz. Hagyományos dunsztolással készült, így felbontás után hűtőben tartandó, és 1 héten belül elfogyasztandó.
Összetevők: alma, méz, gyömbér, fahéj, víz. Hagyományos dunsztolással készült, így felbontás után hűtőben tartandó, és 1 héten belül elfogyasztandó.
Összetevők: körte, méz, fahéj, citromsav. Hagyományos dunsztolásos eljárással készült, így felbontás után hűtőben tárolandó, és 1 héten belül elfogyasztandó.
Összetevők: körte, méz, fahéj, citromsav. Hagyományos dunsztolásos eljárással készült, így felbontás után hűtőben tárolandó, és 1 héten belül elfogyasztandó.
Összetevők: húsos som, méz, víz. Hagyományos dunsztolással készült, így felbontás után hűtőben tartandó, és 1 héten belül elfogyasztandó.
A gyertyát méhviaszból öntöttem. Ha nem égetik el, egy idő után fehér bevonat képződik a felületén, ami hő hatására (pl. melegvíz) elmúlik, így újra szép sárga színű lesz.
A gyertyát méhviaszból öntöttem. Ha nem égetik el, egy idő után fehér bevonat képződik a felületén, ami hő hatására (pl. melegvíz) elmúlik, így újra szép sárga színű lesz.
Kellemesen aromás méz. Sütemény sütéshez talán ez a legalkalmabb. Kb 2-3 hónap alatt kristályosodik. Gyakran előfordul, hogy alul durva szemcsés kristályok alakulnak ki, felül pedig folyékony marad.
Kellemesen aromás méz. Sütemény sütéshez talán ez a legalkalmabb. Kb 2-3 hónap alatt kristályosodik. Gyakran előfordul, hogy alul durva szemcsés kristályok alakulnak ki, felül pedig folyékony marad.
Kellemesen aromás méz. Sütemény sütéshez talán ez a legalkalmabb. Kb 2-3 hónap alatt kristályosodik. Gyakran előfordul, hogy alul durva szemcsés kristályok alakulnak ki, felül pedig folyékony marad.
A gyertyát méhviaszból öntöttem. Ha nem égetik el, egy idő után fehér bevonat képződik a felületén, ami hő hatására (pl. melegvíz) elmúlik, így újra szép sárga színű lesz.
A gyertyát méhviaszból öntöttem. Ha nem égetik el, egy idő után fehér bevonat képződik a felületén, ami hő hatására (pl. melegvíz) elmúlik, így újra szép sárga színű lesz.