Dombvidék Kosárközösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termékek Élelmiszer Tej, tejtermékek Tehén Sajtok, túró Bükkfával füstölt fokhagymás parenyica
Hankai Sajtműhely

Bükkfával füstölt fokhagymás parenyica

Szálas szerkezetű, hevített, gyúrt, füstölt sajt.

Kellemesen sós valamint füstös, de jelentősen érvényesülnek a sajt igazi aromái is, a fokhagyma inkább utóízként jelentkezik. Kézzel gyúrjuk és miután szárított fokahgyma granulátommal és sóval ízesítjük,  feltekerjük, sózzuk és bükkfafűrészporral füstöljük. A sajt felületén a füstölés során vékony kéreg képződik, mely aranyszínű vagy halványbarna, ami a füstölés mértékétől függ. A vékony kéreg alatt zamatos, omlós, enyhén fokhagymás szálas szerkezetű sajt található.

Fogyasztási javaslat:

  • fogyasztás előtt érdemes szobahőmérsékelten pihentetni (úgy mint a vajat) hogy elvezhető legyen és a sajt picit megpuhuljon,

  • magában fogyasztva, szendvicsbe, nasinak, 

  • kiválóan olvad, így nagyon jó meleg szendvicsre, pizzára, tésztára.

Allergén anyag: tej

Összetevők: hőkezelt teljes tej, só, szárított fokhagyma, oltó, sajtkultúra, természetes füst

Csomagolás: A vírushelyzetre való tekintettel minden sajtot vákuumcsomagoltan szállítunk! A termékek címkéi a jogszabály által előírt adatokat tartalmazzák, valamint a tételazonosító is fel van tüntetve

Tárolás: Vákuumcsomagoltan felbontás nélkül a gyártástól számítva 60 nap a sajtok minőségmegőrzési ideje. Vákuumcsomagolás eltávolítása után a felbontott sajtot minél hamarabb el kell fogyasztani, de 2 napig folpackban tárolható.

Súy és ár: Igyekszünk minden terméket azonos méretűre készíteni (kb. 200 grammosra), ám mivel kézzel készül minden sajt, így megeshet, hogy az Ön által megvásárolt termék nem pontosan 1000 Forintba fog kerülni átvételkor. +/- 50 g eltérés előfordulhat. Megértését köszönjük. 

 

 

1000 Ft / db
1000 Ft/kg


Termék minősítő rendszer

1
1Nincs még hozzászólás a termékhez!

Nincs még értékelés a termékhez!

Mások ezeket rendelték