Dombvidék Kosárközösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Élelmiszer

Szentesi TV paprika I. o.

   

2000 Ft1850 Ft / kg
1850 Ft/kg

Szilvalekvár

300 ml

1400 Ft / db
1400 Ft/db

Szilvalekvár, szabolcsi 1 kg

Hagyományos, üstben főzött, hozzáadott cukor nélkül készült Besztercei szilvából.

3800 Ft3300 Ft / kg
3300 Ft/kg

Tehéngomolya lila hagymás kb 250 g

Friss tehéntejből só , lilahagyma ízesítésű adalékmentes termék 

1250 Ft / db
5000 Ft/kg

Tehéngomolya natúr kb 250 g

Friss tehéntejből készült lágy sajt sóval ízesítve. Adalékmentes !

1250 Ft / db
5000 Ft/kg

Tökmag, tisztított

Hozzájárul az egészséges táplálkozáshoz.

3300 Ft / kg
3300 Ft/kg
...

Tönköly kenyér

Tönköly kenyerünk 50%-ban sötét és 50%-ban világos tönköly lisztet tartalmaz. A tönkölybúza tulajdonsága, hogy alacsonyabb glutén tartalmú, jobb a szénhidrát anyagcserének, mindezt a kovásszal csak fokozni tudjuk. 

1400 Ft / db
2.8 Ft/g

Vegyes napraforgó-borsó

2500 Ft / csomag
250 Ft/dkg

Vegyes retek-napraforgó Minisaláta (10 dkg)

Napraforgó A napraforgó hajtás gazdag A-, B-, C-, D- és E-vitaminban, magas a vas, réz, kalcium, magnézium, jód, foszfor, cink, kálium, mangán, és fluor tartalma, és jelentős a niacin és antioxidáns tartalma. Gazdag  sszenciális sírsavakban, linolénsavban. Retek Természetes antibiotikum, felső légúti megbetegedések rendszeres mini saláta fogyasztása esetén elkerülhetőek, kezdeti stádiumban megfoghatók, vértisztító, hő termelő, ami az ízületi problémák esetén segíthet. Fogyasztásakor sok folyadék bevitele ajánlott. Mini Saláta?  Miért? A mini saláták vitaminokban, nyomelemekben és ásványi anyagokban gazdagok, melyet természetes egészséges formában tartalmaznak. Rostanyagokban gazdagok, mellyel segíti az emésztést, méregtelenítést. Emellett vannak minisaláták, amelyek antibiotikumos, gyulladáscsökkentő hatással bírnak.  Tárolás: Hűtőszekrényben 3-4 napig frissen tartható, jól szellőző dobozban, vagy textilzsákban. Nagyobb mennyiség rendelése: Amennyiben 1 csomagnál több minisalátát szeretnél rendelni, akkor kérheted egy nagyobb textilzsákban is. Ezt kérlek jelezd a megrendeléskor! Köszönöm Hulladékcsökkentési törekvés: Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az is, hogy a környezetünket is egészségesen tartsuk. Ezért az eldobható csomagolás elkerülése 8és a minisaláták minél frissebben tartása) érdekében egyáltalán nem használok a minisaláták csomagolásához egyszerhasználatos műanyag zacskót vagy dobozt. A minisaláták felcímkézve, szabászati maradék textilek felhasználásával megvarrt textilzsákokban érkeznek a Dombvidék Kosárközösséghez az átadó napon. A textilzsákokból az átadóponton átrakhatod saját dobozodba vagy textilzsákodba, a kosárközösség pedig visszajuttatja hozzám a zsákokat. Azonban nyugodtan haza is viheted ezekben a megrendelt minisalátádat. Ez esetben kérlek, hogy következő alkalommal juttasd vissza a Dombvidék kosárközöség önkéntesei részére, hogy újból fel tudjam használni egy következő megrendelés környezettudatos csomagolásához. Odafigyelésedet hálásan köszönöm.

2500 Ft / csomag
250 Ft/dkg

Vegyes sajtválogatás 20 dkg

Terméreinkből majdnem minden ízt képviselve vegyes sajtválogatás Adalékmentes !

1100 Ft / db
5500 Ft/kg

Vegyes virágméz 1000g

Ha a méhek röpkörzetében egy időben többféle virág nyílik, a  róluk gyűjtött nektár a kaptárban összekeveredik vegyes virágmézzé. Színe, íze évszakonként, sőt évjáratonként is különböző. Kristályosodásra hajlamos. Ez  csupán halmazállapot változás, a méz minőségét nem befolyásolja. Ha valaki jobban szereti folyékonyan, 40 Celsius fokos vízfürdőbe téve szépen lassan újra visszanyeri eredeti halmazállapotát.

2000 Ft / üveg
2.06 Ft/g