A levendula szörpünk az a szörp amire a legbüszkébbek vagyunk és természetesen a legkeresettebb szörp fajta is egyben. Hogy miért vagyunk rá a legbüszkébbek? Mert az íze harmonikus, selymes, lágyan simogató. A leghűsítőbb ital nyári melegben. Készíthetünk belőle limonádét, szörpöt, joghurthoz adhatjuk hozzá, de fagylaltra is csurgathatjuk, sőt fagylaltot is készíthetünk belőle. A levendula szörp, amely valódi levendulával készül, főzési eljárással. Adalékmentes, színezékmentes, kézműves termék. Saját termesztésű levendulából (lavandula angustifolia) készítjük, kistermelői műhelyünkben a Maminti szörpöket. Kiszerelése 0,5 l. Összetevők: víz, cukor, levendula, citromsav.
A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben levendula virágot áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz. Nyugtató, gyulladást csökkentő, fertőtlenítő hatású. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.
A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben levendula virágot áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz. Nyugtató, gyulladást csökkentő, fertőtlenítő hatású. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.
A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben levendula virágot áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz. Nyugtató, gyulladást csökkentő, fertőtlenítő hatású. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.
Különleges, virágos ízű szörp citrusos jegyekkel kombinálva, mely vibráló színét a kézzel morzsolt levendulavirágnak köszönheti. 500 ml
Ahogy a Nagymama készítette! Kistermelői szörp. Összetevők: cukor, termés, citromsav, kálium-szorbát.