Kimchi Koreai nemzeti étel a kimchi, olyan ez náluk, mint nálunk a savanyú káposzta. Rendkívül gazadag ízvilág, igazi ínyencség. Magas rost tartalom, de alacsony kalória. Probiotikum tartalma támogatja az immunrendszer működését. Segíti az emésztést és gyulladáscsökkentő hatása is van. Gazdag flavonoidokban és antioxidánsokban. A-B-C vitaminokban, vasban, kalciumban és szelénben gazdag szupertáplálék. Tartalmaz: Kínaikel, jégcsap retek, répa, újhagyma, fokhagyma, hagyma, gyömbér, pirospaprika,körte, szójaszóz parajdi só, tisztítottvíz. Töltő tömeg 350g +- 5% Hűvös, sötét helyen tároljuk és felbontás után hűtőben. Mindig tiszta evőeszközzel nyúljunk bele. Összeturmixolva pikáns szósz készíthető belőle húsok mellé.
Kapirgálós, 05.02-n szállítják. Kizárólag saját maga által termelt kukoricával etetett csirkék. Nem kaptak antbiotikumot, gyógyszert. Kézi vágás és koppasztás.
Ilyen kalács garantáltan nincs sehol. Kovászos, teljesen élesztőmentes, tej és tojásmentes, bio lisztből készült, ráadásul nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, e-számot, csupa egyszerű hozzávalóból áll. Az íze nagyon különleges, enyhén gyümölcsös, savanykás, mindenképp kóstolást érdemel.
A köves kenyerünknek a szuperereje a lisztjében rejlik. Háromféle bio búzát egy hagyományos, malomköves technológiát használó malom őrölte meg nekünk, amitől a liszt jobb minőségű, és így a végtermék sokkal finomabb és élvezhetőbb. Ez a kenyér 100% teljes kiőrlésű, mégis nagyon puha és élvezhető.
Kolozs Gabi vagyok 25 éve foglalkozom kürtőskalácssütéssel, minden kisebb, nagyobb gödöllői és környékbeli rendezvényen részt vettem. Kalácsok 400 grammosak, frissen átadás előtt sülnek. Kürtőskalács, vaníliás, fahéjas, diós, kakaós, kókuszos, mákos és mogyorós ízekben kapható. A kalács sem tojást, sem tejterméket nem tartalmaz, és kizárólag hazai alapanyagokat használok. A legördülő menüből lehet választani különböző ízesítések között! A menü megnyitásához, kérlek kattints a fahéjas kürtőskalács szóra vagy a le-fel mutató nyilakra.
Kétféle lekvárból készül, a 100%-os szilvalekvár adja a csavart alapját, de a tetejére teszünk még egy kis meggy-ribizkét, hogy az ízek még jobban harmonizáljanak. Pisztáciával szórjuk meg a tetejét. Egyik legkedveltebb termékünk.