Dombvidék Kosárközösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Élelmiszer

Alma válogatás 4,5 kg

Szabolcsi almákból, 2x válogatva!  - Idared - Golden - Mutsu - Granny Smith - Jonagold - Jonaprince - Pinova - Royal Gála. A rekesz töltősúlya: kb. 4500 gr

2650 Ft / doboz
0.59 Ft/g

Almalé 100% 5 literes Bag-In Box csomagolásban CSAK TASAK!!

Kedves Vásárlóim Elkészült az új széria gyümölcslé, már rendelhető! Az almák az erdőkertesi domboldalakon érlelődtek. A gyümölcslé jó zamatát a négy eltérő alma fajta adja. Mindent a természetre bízunk, semmit sem siettetve , teljes érésben takarítjuk be a termést. Nem a klasszikus hullott, sérült, rossz almákból, hanem a kezdetek óta teljes szedéssel étkezési almából készül a termék.Lassan tíz éve tökéletesítjük a kész gyümölcslevet, de minden évjárat más és más aromákat csal ki italainkból. Semmiféle adalékot, tartósítószert, Plusz C vitaminnak hazudott aszkorbinsavat ( tartósítót ) sem tartalmaz. Sok új vevő félve kóstolta meg italunkat, mert más levek gyomorégést okoztak. Bátran kóstolható, mivel nem tartalmaz citromsavat, sem más oda nem való dolgot, így gyomorégést sem okoz. A minőségért én vagyok a garancia. Nagy múltú pesti éttermeknek, Waldorf üzemi konyhának, romkocsmának szállítunk termékeinkből. Köszönjük, hogy fogyasztóink között köszönthetjük Önt. Andrej András őstermelő

2464 Ft / db
492.8 Ft/l

Angol szalonna 500 gr

Házias ízvilág, serés és mangalica húsból készül, hagyományos eljárással. 

2800 Ft / db
5600 Ft/kg

Aranyvesszőméz 250g

Aranyvessző vagy másnéven Solidago az utolsó nektárt adó növény, egészen szeptember elejéig virágzik, vizes berkes területeken fajtamézet ad. Gyorsan kristályosodik. Ezt a mézet nem szűröm, így lépdarabok előfordulhatnak benne. Vesebetegségekben ajánlott.

950 Ft / üveg
3.8 Ft/g
...

Bagett

Kívül ropogós, belül puha bélzetű baguettünk nem tartalmaz mást, csak búzalisztet, vizet és sót.

850 Ft / db
2.58 Ft/g

BBQ szósz - cseresznyés

Ezzel a nem hétköznapi, gyümölcsös ízvilágú barbecue szósszal feldobhatod kedvenc hamburgered, pulled pork szendvicsed, illetve grillezés közben kenegetve extra különlegessé varázsolhatod vele a faszénen piruló oldalast, csirke-szárnyakat, egyéb finomságokat. Sütőben készült sültekhez használva is hasonlóan gusztusos fényes mázbevonatot kapunk a kenegetéssel. 314 ml

1670 Ft / db
5.32 Ft/ml
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-03-21
Rendelhető 2024-03-19-ig

Bio alma 1 kg - Idared

Bio idared almánk fajtára jellemzően, Jól télálló, hazánk egyik kedvenc alma fajtája, hiszen egész ősztől tavaszig fogyasztható. Eleinte kicsit savanykásabb még, de az idővel édes-savanyú ízű lesz. Az Idared egy amerikai almafajta, világszerte közkedvelt, de csökkenő jelentőségű. Magyarországon széles körben elterjedt. Rendkívül jól tárolható, ezért fő funkciója a kései friss fogyasztási piac ellátása volt. Gyümölcsének minősége erősen függ a termőhelyi és környezeti tényezőktől. Húsa fehéres, vajszínű, bőlevű, kemény, roppanós. Íze nem jellegzetes, de kellemes, harmonikus, nem túl savas. Érési idő A Idared alma hazánkban szeptember végétől szedhető. Tárolhatóság A Idared alma kiválóan tárolható fajta. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Pincében, garázsban vagy akár teraszon is tökéletesen eltartható, ha fagypont alá menne a hőmérséklet egy pléddel letakarva is átvészeli a minuszokat. Fontos, hogy ép, egészséges és mosatlan almákat tároljunk. A legideálisabb hőmérséklet az alma tárolására a 0-3 fok. Időnként célszerű átnézni az almákat, hogy amin nem vettünk észre sérülést, hibát az idővel elkezd rothadni és ha nem vesszük ki a többi alma közül sajnos át is terjedhet az egészséges almára.

500 Ft / kg
500 Ft/kg
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-03-21
Rendelhető 2024-03-19-ig

Bio alma 1 kg - Jonagold

A Jonathan és Golden keresztezése, nagyszemű, piros alma – olyan, ahogyan azt a mesékben rajzolni szokták. A héja vékony és viaszos, azaz gyönyörű pirosra lehet törölni a pólónkban tízórai előtt. Az íze jellegzetes, erős, mindkét szülő zamatait egyesíti. Érési idő A Jonagold alma hazánkban szeptember közepétől, végétől szedhető. Tárolhatóság A Jonagold alma jól tárolható fajta. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Pincében, garázsban vagy akár teraszon is tökéletesen eltartható, ha fagypont alá menne a hőmérséklet egy pléddel letakarva is átvészeli a minuszokat. Fontos, hogy ép, egészséges és mosatlan almákat tároljunk. A legideálisabb hőmérséklet az alma tárolására a 0-3 fok. Időnként célszerű átnézni az almákat, hogy amin nem vettünk észre sérülést, hibát az idővel elkezd rothadni és ha nem vesszük ki a többi alma közül sajnos át is terjedhet az egészséges almára.

500 Ft / kg
500 Ft/kg
Előrendelést felveszünk!
Átvétel: 2024-03-21
Rendelhető 2024-03-19-ig

Bio almachips karika 100g

Szárítással készült saját bio almánkból, kíváló nassolni való vagy akár reggeli müzlihez. Az alma a legnagyszerűbb gyümölcs. A benne található vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, ballasztanyagok igen jótékonyan hatnak a szervezetre.A szárítás vagy aszalás a gyümölcstartósítás egyik legősibb módja. A nedvességtartalom csökkenésével fokozatosan feldúsul bennük a gyümölcscukor; a sportolók is azért szeretik a szárított almát, mert a benne levő szénhidrát gyorsan átalakul energiává. A  szárított szeletek hatszor annyi energiát tartalmaznak, mint ugyanannyi friss gyümölcs.

700 Ft / db
700 Ft/db

BIO almalé 100%-os, szűretlen - 3 literes bag-in-box

BIO minősítésű Red Jonaprince és Idared almából készített szűretlen, natúr 100%-os almalé, 3 literes bag-in box csomagolásban. A termék semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz, hőkezelt (pasztőrözött). Selymes, aromásan telt ízét a kíméletes préselési technológiának és az étkezési minőségű bio alapanyagnak köszönheti. Felbontás után hűvös helyen tárolandó, és két héten belül ajánlott elfogyasztani. Fogyasztás előtt ajánlott felrázni. A termék bio alapanyagból, Biokontroll által tanúsított gyártóüzemben készült. 

2450 Ft / doboz
816.67 Ft/l

BIO almalé 100%-os, szűretlen - 3 literes tasak

BIO minősítésű Red Jonaprince és Idared almából készített szűretlen, natúr 100%-os almalé, 3 literes tasakban, doboz nélkül. A termék semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz, hőkezelt (pasztőrözött). Selymes, aromásan telt ízét a kíméletes préselési technológiának és az étkezési minőségű bio alapanyagnak köszönheti. Utántöltő tasak tárolása: fénytől védett, hűvös helyen. Felbontás után hűvös helyen tárolandó, és két héten belül ajánlott elfogyasztani. Fogyasztás előtt ajánlott felrázni. A termék bio alapanyagból, Biokontroll által tanúsított gyártóüzemben készült. 

2300 Ft / db
766.67 Ft/l

Bio hidegen sajtolt napraforgó olaj, 1 l

A hidegen sajtolás lényege, hogy a préselés közben sem a mag, sem az így előállított olaj hőmérséklete nem haladja meg a 40 ℃-ot. Az ilyen eljárással készült olajokban, az alacsony hőmérsékletnek köszönhetően, épségben megmaradnak a vitaminok, ásványianyagok és az omega-zsírsavak. A hidegen sajtolt napraforgó olaj bővelkedik E és C vitaminban valamint gazdag antioxidánsokban (karotinoid), ami jótékony hatással bír a haj és a körmök állapotára. Továbbá a benne található többszörösen telítetlen zsírsavak miatt, csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát és a koleszterin szintet is. Az előállítás során nem használunk oldószereket, sem egyéb kémiai szereket, csakis mechanikus szűrést alkalmazunk, hogy tisztává varázsoljuk olajainkat. Kitűnően alkalmas sütéshez, főzéshez, pácoláshoz vagy akár önthetjük a salátánkra is. Termékeink elkészítéséhez kizárólag saját, a Bio Garancia Kft. által ellenőrzött, ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagot használunk.

1800 Ft / db
1800 Ft/l