Kolozs Gabi vagyok 25 éve foglalkozom kürtőskalácssütéssel, minden kisebb, nagyobb gödöllői és környékbeli rendezvényen részt vettem. Kalácsok 400 grammosak, frissen átadás előtt sülnek. Kürtőskalács, vaníliás, fahéjas, diós, kakaós, kókuszos, mákos és mogyorós ízekben kapható. A kalács sem tojást, sem tejterméket nem tartalmaz, és kizárólag hazai alapanyagokat használok. A legördülő menüből lehet választani különböző ízesítések között! A menü megnyitásához, kérlek kattints a fahéjas kürtőskalács szóra vagy a le-fel mutató nyilakra.
Kétféle lekvárból készül, a 100%-os szilvalekvár adja a csavart alapját, de a tetejére teszünk még egy kis meggy-ribizkét, hogy az ízek még jobban harmonizáljanak. Pisztáciával szórjuk meg a tetejét. Egyik legkedveltebb termékünk.
A levendula szörpünk az a szörp amire a legbüszkébbek vagyunk és természetesen a legkeresettebb szörp fajta is egyben. Hogy miért vagyunk rá a legbüszkébbek? Mert az íze harmonikus, selymes, lágyan simogató. A leghűsítőbb ital nyári melegben. Készíthetünk belőle limonádét, szörpöt, joghurthoz adhatjuk hozzá, de fagylaltra is csurgathatjuk, sőt fagylaltot is készíthetünk belőle. A levendula szörp, amely valódi levendulával készül, főzési eljárással. Adalékmentes, színezékmentes, kézműves termék. Saját termesztésű levendulából (lavandula angustifolia) készítjük, kistermelői műhelyünkben a Maminti szörpöket. Kiszerelése 0,5 l. Összetevők: víz, cukor, levendula, citromsav.
A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben levendula virágot áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz. Nyugtató, gyulladást csökkentő, fertőtlenítő hatású. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.
A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben levendula virágot áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz. Nyugtató, gyulladást csökkentő, fertőtlenítő hatású. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.
A méz egy picit savas kémhatású, így kioldja a belé helyezett növények, magvak zamatát. Ebben a mézben levendula virágot áztattam. A végeredmény, egy különleges illatú, zamatos méz. Nyugtató, gyulladást csökkentő, fertőtlenítő hatású. Néhány hónap alatt megkristályosodik, de a megolvasztását nem javaslom, mert hő hatására elveszhet az aromája.
Különleges, virágos ízű szörp citrusos jegyekkel kombinálva, mely vibráló színét a kézzel morzsolt levendulavirágnak köszönheti. 500 ml
Kitűnő választás hidegtálakhoz, sültek, főtt húsok mellé. 200 g