Dombvidék Kosárközösség

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Helyi 1%

Zöldség

Szentesi Fürtös Paradicsom

Kb. 4 cm átmérőjű szemek.

1850 Ft1190 Ft / kg
1190 Ft/kg

Szentesi TV paprika I. o.

   

2000 Ft1850 Ft / kg
1850 Ft/kg

Tépősaláta keverék

250 gr ropogós, nem csipős saláta keverék, amely hét saláta fajtából áll: két fajta Batavia (vörös és zöld); Cerbiatta; Endívia; Rukkola (Dentellata) ; Görög zsázsa; Mizuna.

1150 Ft900 Ft / csomag
3600 Ft/kg

Tökmag, tisztított

Hozzájárul az egészséges táplálkozáshoz.

3300 Ft / kg
3300 Ft/kg

Új hagyma

Vegyszermentes.  

290 Ft / csomó
290 Ft/csomó

Vegyes napraforgó-borsó

2500 Ft / csomag
250 Ft/dkg

Vegyes retek-napraforgó Minisaláta (10 dkg)

Napraforgó A napraforgó hajtás gazdag A-, B-, C-, D- és E-vitaminban, magas a vas, réz, kalcium, magnézium, jód, foszfor, cink, kálium, mangán, és fluor tartalma, és jelentős a niacin és antioxidáns tartalma. Gazdag  sszenciális sírsavakban, linolénsavban. Retek Természetes antibiotikum, felső légúti megbetegedések rendszeres mini saláta fogyasztása esetén elkerülhetőek, kezdeti stádiumban megfoghatók, vértisztító, hő termelő, ami az ízületi problémák esetén segíthet. Fogyasztásakor sok folyadék bevitele ajánlott. Mini Saláta?  Miért? A mini saláták vitaminokban, nyomelemekben és ásványi anyagokban gazdagok, melyet természetes egészséges formában tartalmaznak. Rostanyagokban gazdagok, mellyel segíti az emésztést, méregtelenítést. Emellett vannak minisaláták, amelyek antibiotikumos, gyulladáscsökkentő hatással bírnak.  Tárolás: Hűtőszekrényben 3-4 napig frissen tartható, jól szellőző dobozban, vagy textilzsákban. Nagyobb mennyiség rendelése: Amennyiben 1 csomagnál több minisalátát szeretnél rendelni, akkor kérheted egy nagyobb textilzsákban is. Ezt kérlek jelezd a megrendeléskor! Köszönöm Hulladékcsökkentési törekvés: Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az is, hogy a környezetünket is egészségesen tartsuk. Ezért az eldobható csomagolás elkerülése 8és a minisaláták minél frissebben tartása) érdekében egyáltalán nem használok a minisaláták csomagolásához egyszerhasználatos műanyag zacskót vagy dobozt. A minisaláták felcímkézve, szabászati maradék textilek felhasználásával megvarrt textilzsákokban érkeznek a Dombvidék Kosárközösséghez az átadó napon. A textilzsákokból az átadóponton átrakhatod saját dobozodba vagy textilzsákodba, a kosárközösség pedig visszajuttatja hozzám a zsákokat. Azonban nyugodtan haza is viheted ezekben a megrendelt minisalátádat. Ez esetben kérlek, hogy következő alkalommal juttasd vissza a Dombvidék kosárközöség önkéntesei részére, hogy újból fel tudjam használni egy következő megrendelés környezettudatos csomagolásához. Odafigyelésedet hálásan köszönöm.

2500 Ft / csomag
250 Ft/dkg

Vegyes vöröskáposzta-borsó Minisaláta (10 dkg)

Vöröskáposzta A-, C-, K-, és U-vitamin tartalma jelentős, sok benne a kalcium, a vas, rendkívül gazdag enzimekben és ásványi anyagokban. Borsó A babfélékben sok az A-, B-, C-, E-vitamin és folsav (B9 vitamin), magas a vas, mangán, magnézium, kálium, és foszfor tartalmuk, és jelentős az antioxidáns és aminósav tartalmuk. Mini Saláta?  Miért? A mini saláták vitaminokban, nyomelemekben és ásványi anyagokban gazdagok, melyet természetes egészséges formában tartalmaznak. Rostanyagokban gazdagok, mellyel segíti az emésztést, méregtelenítést. Emellett vannak minisaláták, amelyek antibiotikumos, gyulladáscsökkentő hatással bírnak.  Tárolás: Hűtőszekrényben 3-4 napig frissen tartható, jól szellőző dobozban, vagy textilzsákban. Nagyobb mennyiség rendelése: Amennyiben 1 csomagnál több minisalátát szeretnél rendelni, akkor kérheted egy nagyobb textilzsákban is. Ezt kérlek jelezd a megrendeléskor! Köszönöm Hulladékcsökkentési törekvés: Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az is, hogy a környezetünket is egészségesen tartsuk. Ezért az eldobható csomagolás elkerülése 8és a minisaláták minél frissebben tartása) érdekében egyáltalán nem használok a minisaláták csomagolásához egyszerhasználatos műanyag zacskót vagy dobozt. A minisaláták felcímkézve, szabászati maradék textilek felhasználásával megvarrt textilzsákokban érkeznek a Dombvidék Kosárközösséghez az átadó napon. A textilzsákokból az átadóponton átrakhatod saját dobozodba vagy textilzsákodba, a kosárközösség pedig visszajuttatja hozzám a zsákokat. Azonban nyugodtan haza is viheted ezekben a megrendelt minisalátádat. Ez esetben kérlek, hogy következő alkalommal juttasd vissza a Dombvidék kosárközöség önkéntesei részére, hogy újból fel tudjam használni egy következő megrendelés környezettudatos csomagolásához. Odafigyelésedet hálásan köszönöm.

2500 Ft / csomag
250 Ft/dkg

Vörös korall retek

Vörös korall retek immunerősítő, természetes antibiotikum, nyákoldó, méregtelenítő, segíti az emésztést és a tisztulást. Megfázás, húgyúti panaszok, pattanások és reuma esetén érdemes mindenképp fogyasztani. A- és B-vitaminokat és foszfort tartalmaz. Íze csípős retekíz. Mini Saláta?  Miért? A mini saláták vitaminokban, nyomelemekben és ásványi anyagokban gazdagok, melyet természetes egészséges formában tartalmaznak. Rostanyagokban gazdagok, mellyel segíti az emésztést, méregtelenítést. Emellett vannak minisaláták, amelyek antibiotikumos, gyulladáscsökkentő hatással bírnak.  Tárolás: Hűtőszekrényben 3-4 napig frissen tartható, jól szellőző dobozban, vagy textilzsákban. Nagyobb mennyiség rendelése: Amennyiben 1 csomagnál több minisalátát szeretnél rendelni, akkor kérheted egy nagyobb textilzsákban is. Ezt kérlek jelezd a megrendeléskor! Köszönöm Hulladékcsökkentési törekvés: Az egészséges életmódhoz hozzátartozik az is, hogy a környezetünket is egészségesen tartsuk. Ezért az eldobható csomagolás elkerülése 8és a minisaláták minél frissebben tartása) érdekében egyáltalán nem használok a minisaláták csomagolásához egyszerhasználatos műanyag zacskót vagy dobozt. A minisaláták felcímkézve, szabászati maradék textilek felhasználásával megvarrt textilzsákokban érkeznek a Dombvidék Kosárközösséghez az átadó napon. A textilzsákokból az átadóponton átrakhatod saját dobozodba vagy textilzsákodba, a kosárközösség pedig visszajuttatja hozzám a zsákokat. Azonban nyugodtan haza is viheted ezekben a megrendelt minisalátádat. Ez esetben kérlek, hogy következő alkalommal juttasd vissza a Dombvidék kosárközöség önkéntesei részére, hogy újból fel tudjam használni egy következő megrendelés környezettudatos csomagolásához. Odafigyelésedet hálásan köszönöm.

2500 Ft / csomag
250 Ft/dkg

Vöröshagyma 5 kg

Vegyszermentes termesztés.

2500 Ft1900 Ft / zsák
380 Ft/kg